U zoekt zo nu en dan een werkplek om plezierig te kunnen werken met alleen een kop koffie of met uitgebreide faciliteiten. Loop binnen, kies een mooi plekje, log in op het gratis wifi netwerk en u bent klaar voor de start. Wat dacht u bijvoorbeeld van Fletcher Hotel Marijke, in het Noord-Hollandse Bergen. Vliegt u vanaf Rotterdam The Hague Airport maar u heeft nog wat tijd te overbruggen? Loop dan gerust binnen bij Best Western PLUS Rotterdam Airport Hotel, gelegen naast het vliegveld. In Eenhoorn Amersfoort kunt u op slechts 84 stappen van het Centraal Station aan het werk. De gastvrije medewerkers ontvangen u graag!

Meer privacy nodig? Het komt geregeld voor dat onze gasten tijdens hun overleg graag wat meer privacy willen hebben. Tegen een gereduceerd tarief huurt u een van onze vergaderzalen. Stuk voor stuk prettige ruimtes en natuurlijk van alle gemakken en faciliteiten voorzien.

Wilt u hier meer info over ontvangen of elders werken dan de hierboven gegeven suggesties? Dit is slechts een selectie van de mogelijkheden. Waar u ook wilt werken, we regelen het graag voor u. Neem contact op met onze Meeting Experts via MeetingExpert@regardz.nl of via het gratis nummer 0800-250 60 60.