Maak met uw visitekaartje kans op 3 mooie prijzen!


In elke locatie van Regardz vindt u een visitekaartjes verzamelbox waar u tot en met 20 maart 2014 uw visitekaartje in achter kunt laten en zo kans maakt op 3 mooie prijzen:
 
1e prijs Macbook Air, een laptop die het langer volhoudt dan u.  2e prijs De nieuwste iPad Air, 16GB, denk niet te licht over kracht. 3e prijs iPhone 5s, 16GB, het gaat er niet om wat technisch gezien mogelijk is, maar om wat technisch gezien wenselijk is.


Wilt u ook meedoen met deze actie, maar komt u binnenkort niet meer op een Regardz locatie? Niet getreurd, u kunt nog steeds kans maken met uw visitekaartje op de 3 mooie prijzen. Maak een foto van uw visitekaartje en mail deze naar madeloes.karremans@regardz.nl. Uw gegevens worden geregistreerd en u neemt alsnog deel aan deze actie. 

De winnaars worden 21 maart 2014 bekend gemaakt door Madeloes Karremans namens Regardz. 

Heeft u niet gewonnen maar heeft u wel uw visitekaartje achtergelaten bij Regardz? Voor iedereen die niet in de prijzen is gevallen wordt er na 21 maart 2014 een leuke actie gelanceerd. Wat de invulling van deze actie is blijft nog even een verrassing. Hou ons in de gaten...

Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Ze worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuws, scherpe acties en aanbiedingen van Regardz. Lees hier de algemene voorwaarden

Bekijk hier onze locaties direct