Feestlocatie Utrecht

Inspirerende en hippe feestlocaties in Utrecht

Een feest, bruiloft, receptie, borrel of reünie. Hoe groot of klein uw feest ook is, u kunt het bij ons vieren! Op Regardz.nl vindt u de meest hippe en bijzondere feestlocaties in de regio Utrecht.

Voordelen feestlocaties op Regardz.nl

  • De feestlocaties in Utrecht zijn over de hele stad verdeeld;
  • In Utrecht is voor alle soorten groepen een geschikte locatie te vinden;
  • Altijd vakkundige medewerkers tot uw beschikking;
  • Uitstekende catering.

Wilt u liever een congres of vergadering organiseren? Ga dan voor onze inspirerende congreslocaties of bijzondere vergaderlocaties in Utrecht. Uiteraard bieden wij elders in Nederland ook unieke feestlocaties die aan al uw wensen voldoen. Kijkt u ook eens naar de feestlocaties in Amsterdam en Amersfoort.

Uiteraard helpen wij u met al uw vragen. Wilt u meer informatie over de locaties op Regardz.nl? Neem dan contact op met MeetingExpert@regardz.nl of bel gratis met 0800-250 60 60.

Tribes Utrecht

Bekijk locatie

Muntgebouw Utrecht

Bekijk locatie

Bar Beton Rijnsweerd

Bekijk locatie

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Bekijk locatie

Kasteel Woerden

Bekijk locatie

CitySense

Bekijk locatie

Van der Valk Hotel Houten-Utrecht

Bekijk locatie

Postillion Hotel Utrecht Bunnik

Bekijk locatie

Landgoed Zonheuvel

Bekijk locatie

Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis

Bekijk locatie

Slot Zeist

Bekijk locatie

Buitenplaats Sparrendaal

Bekijk locatie

Buitenplaats Amerongen

Bekijk locatie

Goyer Golf & Country Club

Bekijk locatie

Restaurant Le Brasseur

Bekijk locatie

NH Utrecht

Bekijk locatie

Hotel Theater Figi

Bekijk locatie

Alle voordelen van een feestlocatie buiten Utrecht

Als u op zoek bent naar een geschikte locatie om iets te vieren of een groot feest te geven, dan is Utrecht hiervoor een zeer geschikte locatie. In Utrecht vind u verschillende grote feestlocaties, maar ook voor een kleinere groep zijn er veel geschikte locaties te vinden. Als u er niet zeker van bent welke locatie het beste bij u past of twijfelt tussen verschillende feestlocaties, kunt u altijd contact opnemen met een van onze Meeting Experts. Zij kunnen u precies vertellen welke locatie het meest geschikt is voor uw feest.

CitySense is het bewijs  dat er in Utrecht veel goede feestlocaties te vinden zijn. Deze multifunctionele, full service evenementenlocatie in Utrecht. Voor alle soorten feesten bent u bij deze locatie aan het juiste adres. Een gepersonaliseerde beleving waarin alle zintuigen geprikkeld worden staat centraal bij Citysense. Deze feestlocatie Utrecht beschikt over vrijwel alles wat u nodig voor een geslaagd feest. Denk bijvoorbeeld aan een 20 meter breed projectiescherm, een uitgebreid licht- en geluidssysteem en een geïntegreerd geursysteem om voor ieder feest een passende geurbeleving mee te geven. Naast dit alles is Citysense volledig ingericht met duurzame materialen en is de locatie gemakkelijk te bereiken. Een ander goed voorbeeld van een bijzondere en historische feestlocatie in Utrecht is Landgoed Zonheuvel. Deze locatie is erg geschikt voor een feest, jubileum of andere feestavond en is geschikt voor groepen van 12 tot wel 500 personen. De locatie is een landgoed met wel 47 hectare bos, deze groene omgeving geeft net dat extra beetje sfeer voor uw feest. Deze feestlocatie Utrecht is gemakkelijk te bereiken met de auto en u kunt gratis gebruik maken van één van de 300+ parkeerplaatsen

Bij Regardz maakt het niet uit met hoe veel personen u uw feest wilt organiseren of wat uw persoonlijke wensen zijn. De Meeting Experts van Regardz zijn altijd bereid om u te helpen bij het vinden van een geschikte feestlocatie en bieden altijd een geschikte oplossing.

Naast deze feestlocaties Utrecht biedt Regardz ook diverse andere soorten locaties aan, zowel in Utrecht als buiten Utrecht. Bekijk ook onze congreslocaties, vergaderlocaties en trainingslocaties door heel Nederland!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE