Een feest, bruiloft, receptie, borrel of reunie. Hoe groot of klein uw feest ook is, u kunt het bij ons vieren! Wilt u een feest geven met een prachtig uitzicht over Amsterdam? Ga dan voor de toplocatie Level Eleven. Supercentraal en met grandioos 360-graden uitzicht over de binnenstad van Amsterdam. Bij Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier geniet u van een prachtig uitzicht over het Gooimeer en de Oude Haven. Bent u van plan een heel groot feest te geven? Theater Buitensoos in Zwolle is een unieke theaterzaal die plaats biedt aan maar liefst 1250 personen. Uw feest of event in een eeuwenoud klooster? Dat kan bij de Mariënhof. Dit is slechts een selectie van de mogelijkheden. Waar u ook wilt bijeenkomen, we regelen het graag voor u

Bespreek uw wensen eens met onze locatiespecialisten. Over uw feest zal nog lang worden nagepraat. Wij hebben veel ervaring in het organiseren van feesten en helpen u graag mee van conceptfase tot uitvoering. Welke eisen u ook aan een feestlocatie stelt, wij regelen het. Met diverse locaties door heel Nederland, is er altijd een geschikte feestruimte voor u beschikbaar.

Wilt u meer info over de locaties, mogelijkheden en opties? Vraag een offerte aan of neem contact op met onze meeting experts via CustomerService@regardz.nl of via ons gratis nummer 0800 – 250 60 60.

Wat vaststaat is dat we u en uw gasten een onvergetelijk feest bezorgen, voor iedere gelegenheid. Niets is te gek!