Kennismakingsactie


Boek bij Regardz en ontvang 2 Kinderfondsknuffels!


Op 14 juni hebben drie teams van Regardz meegereden in de HomeRide. Hierbij werd er een mooi bedrag van ruim € 25.000 opgehaald! Een mooi begin van de samenwerking. Als reactie hierop hebben wij nu een kennismakingsactie. Hiermee willen wij de rest van Nederland betrekken bij deze samenwerking om zo overnachtingen te kunnen realiseren voor de gezinnen van zieke kinderen.

De actie
Bij het maken van een online boeking via onze website of een offline boeking boven € 750,- krijgt u twee kinderfondsknuffels van het
 Ronald McDonald Kinderfonds thuis gestuurd. De bedoeling is dat u één knuffel doorgeeft aan iemand waar u graag dichtbij bent. Maak hier een foto van en plaats hem op Twitter, Facebook of Instagram met #VerschilMaken #Regardz.

Ook leuk om te weten dat de knuffels een waarde hebben van € 15,99 per stuk. Alle opbrengsten van de knuffels gaan het Ronald McDonald Kinderfonds.

Geef de knuffel door en maak samen met ons het verschil!

Wat moet u weten?
Het is belangrijk dat u de code VERSCHIL bij uw online boeking vermeldt.

Waarom het Ronald McDonald Kinderfonds?
Sinds 27 januari 2013 is Regardz een samenwerking van een periode van tenminste twee jaar aangegaan met het Ronald McDonald Kinderfonds in deze periode zal Regardz € 50.000 per jaar inzamelen. De reden dat wij dit juist met het Ronald McDonald Kinderfonds zijn aangegaan, is omdat de grondbeginselen van beide bedrijven nauw bij elkaar liggen. 

Lees hier meer informatie over de HomeRide.
Bekijk hier het filmpje

Boek nu direct


Anderen bekeken ook


MeetingXS
Sleep en fly
Zomerknaller 3=2

 

Meer informatie


Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Mail naar reserveringen@regardz.nl of bel met 0800 250 60 60.