Vergaderlocatie Utrecht

Meest bijzondere vergaderlocaties in regio Utrecht

U zoekt een vergaderlocatie in Utrecht voor uw vergadering? Op Regardz.nl vindt u diverse unieke vergaderlocaties in regio Utrecht, die van alle moderne gemakken zijn voorzien. Online kunt u 24/7 eenvoudig zoeken en direct online reserveren.

Utrecht is bij uitstek geschikt voor bijeenkomsten met gasten uit het hele land. Centraal gelegen en kleinschalig, maar vooral een opvallend goed bereikbare stad. Natuurlijk vindt u op deze locaties alles wat u nodig heeft voor uw vergadering: van gratis wifi en goede koffie tot vakkundige medewerkers en uitstekende catering.

Voordelen vergaderlocaties op Regardz.nl

  • Vergaderlocaties zijn 24/7 eenvoudig online te zoeken en direct online te reserveren
  • Alle locaties zijn van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en koffie
  • Altijd vakkundige medewerkers tot uw beschikking
  • Uitstekende catering

Heeft u onze inspirerende vergaderlocaties in Amsterdam en Rotterdam al gezien? Ook hier hebben wij een ruim aanbod van diverse bijzondere locaties.Uiteraard helpen wij u met al uw vragen. Wilt u meer informatie over de locaties op Regardz.nl? Neem dan contact op met MeetingExpert@regardz.nl of bel gratis met 0800-250 60 60.

Muntgebouw Utrecht

Bekijk locatie

Tribes Utrecht Papendorp

Bekijk locaties

La Vie Meeting Center Utrecht

Bekijk locatie

Van der Valk Hotel Houten-Utrecht

Bekijk locatie

Slot Zeist

Bekijk locatie

Bar Beton Utrecht CS

Bekijk locatie

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Bekijk Locatie

Kasteel Woerden

Bekijk locatie

Landgoed Zonheuvel

Bekijk locatie

Bar Beton Rijnsweerd

Bekijk locatie

Postillion Hotel Utrecht Bunnik

Bekijk locatie

Buitenplaats Amerongen

Bekijk locatie

Buitenplaats Sparrendaal

Bekijk locatie

Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht

Bekijk locatie

NH Utrecht

Bekijk locatie

Goyer Golf Country Club

Bekijk locatie

Igluu Utrecht

Bekijk locatie

Restaurant Le Brasseur

Bekijk locatie

UniePlaza congres- en vergadercentrum

Bekijk locatie

Hotel Theater Figi

Bekijk locatie

Alle voordelen van een vergaderlocatie in Utrecht

Utrecht is een ideale plaats om uw vergadering te organiseren. Door de veelzijdigheid en de vele bijzondere / inspirerende locaties zijn er weinig plaatsen die op kunnen tegen de vergaderlocaties uit Utrecht. Naast de gezellige terrassen en kenmerkendheden zoals de Domtoren en het spoorwegmuseum is Utrecht namelijk ook rijk aan historische en inspirerende vergaderlocaties. Utrecht is gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

Neem bijvoorbeeld de vergaderlocatie Utrecht Igluu Utrecht. Bij deze locatie in het hart van de Utrechtse binnenstad is uw vergadering bij voorbaat al geslaagd. Igluu Utrecht beschikt over 3 vergaderzalen, van intieme ruimtes tot een grote zaal. De locatie is gemakkelijk te bereiken en bevind zich in een sfeervolle omgeving. Igluu biedt in samenwerking met Regardz ondersteuning op maat en denkt graag mee met al uw persoonlijke wensen voor de vergadering. De catering en aankleding van de zaal wordt tot in de puntjes verzorgd en na de vergadering kunt u genieten op het mooie dakterras van de locatie. Een ander goed voorbeeld van een bijzondere vergaderlocatie in Utrecht is La Vie Utrecht Meeting Center Utrecht. Deze vergaderlocatie in hartje Utrecht heeft wel veertig zalen en biedt alles wat nodig is voor uw bijeenkomst. Alle zalen zijn sfeervol en modern ingericht en zijn naast vergaderingen ook geschikt voor grotere bijeenkomsten tot wel 200 personen.

Als u boekt bij Regardz, bent u ervan verzekerd dat uw vergadering aan niet ontbreekt en dat alles geregeld is. Al uw wensen kunt u overleggen met Regardz zodat de zalen op de gewenste manier zijn ingericht, de catering aan uw wensen voldoet en de gewenste apparatuur aanwezig is. Daarom bent u er bij Regardz van verzekerd dat uw vergadering onvergetelijk zal zijn. De vergaderlocaties Utrecht zijn voorzien van een goede catering, gratis WiFi en lekkere koffie. Indien gewenst zijn extra services ook altijd mogelijk als deze op tijd worden aangegeven.

Benieuwd naar de prijzen? U kunt van alle vergaderlocaties Utrecht een offerte aanvragen en in sommige gevallen direct de beschikbaarheid en prijzen bekijken. Heeft u verder nog bijzondere wensen, dan is dit altijd te overleggen met één van onze Meeting Experts.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE