Vergaderlocatie Eindhoven

De meest bijzondere vergaderlocaties in Eindhoven

U zoekt een inspirerende vergaderlocatie in de regio Eindhoven? Onderstaand vindt u een ruim aanbod aan unieke vergaderlocaties die u 24/7 eenvoudig online kunt zoeken en direct reserveren.

Voordelen vergaderlocaties op Regardz.nl

  • Vergaderlocaties zijn 24/7 eenvoudig online te zoeken en direct online te reserveren
  • Alle locaties zijn van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en koffie
  • Altijd vakkundige medewerkers tot uw beschikking
  • Uitstekende catering

Voor ieder soort vergadering: van 2 tot 250 personen, bieden wij vergaderarrangementen die u geheel naar wens in kunt zetten met uitbreiding van eventuele vergaderservices; wij regelen het voor u. Uiteraard beschikt de locatie over gratis wifi, techniek die werkt en wordt de catering op maat verzorgd. Uiteraard is het mogelijk uw vergadering elders te organiseren. Bekijk ook eens de bijzondere vergaderlocaties in Den Bosch en Utrecht.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Mail naar MeetingExpert@regardz.nl of bel gratis met 0800-250 60 60. U kunt ook contact met ons opnemen door middel van ons contactformulier

Regardz Gele Kegels Eindhoven

Bekijk locatie

Tribes Eindhoven

Bekijk locatie

Golden Tulip West-Ende

Bekijk vergaderlocaties

Best Western Hotel Nobis Asten

Bekijk locatie

City Resort Hotel Helmond

Bekijk locatie

Eigentijdserf

Bekijk locatie

Het Witte Kasteel

Bekijk locatie

AandeHammermolen

Bekijk locatie

Igluu Eindhoven

Bekijk locatie

NH Best

Bekijk locatie

Golden Tulip Jagershorst

Bekijk locatie

NH Collection Eindhoven Centre

Bekijk locatie

Conference Centre Koningshof

Bekijk locatie

Proeflokaal Limburg

Bekijk locatie

Alle voordelen van een vergaderlocatie in Eindhoven

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in het zuiden van Nederland? In dat geval is Eindhoven een zeer geschikte locatie om uw vergadering te organiseren. Eindhoven is één van de groenste steden van Nederland en zit vol met allerlei soorten locaties. De vergaderlocaties uit Eindhoven zijn erg divers en zijn allen bijzonder op zijn eigen manier. Daardoor zult u in Eindhoven altijd een geschikte vergaderlocatie kunnen vinden.

Om een voorbeeld te noemen, is Igluu Eindhoven een erg inspirerende vergaderlocatie in het centrum van Eindhoven. Deze vergaderlocatie Eindhoven biedt verschillende kamers en zalen aan waar u ideaal kunt vergaderen. De locatie beschikt over 14 vergaderzalen en indien gewenst kunt u uw verblijf combineren met een ontbijt, lunch of diner. Ook kunt u indien gewenst overnachten in één van de 200 kamers van de locatie. Om ervoor te zorgen dat uw vergadering aan niets zal ontbreken, biedt Igluu Eindhoven u in combinatie met Regardz inhoudelijke ondersteuning op maat. Samen wordt ervoor gezorgd dat zowel de aankleding, catering en inhoud van uw vergadering tot in de puntjes verzorgd is. Een andere ideale vergaderlocatie Eindhoven is NH Collection Eindhoven Centre. Deze vergaderlocatie Eindhoven is erg goed gelegen in het hart van de stad en is daarom gemakkelijk te bereiken. Het hotel beschikt over vijf vergaderzalen. Uw vergadering wordt compleet afgestemd op uw persoonlijke wensen zodat de vergadering aan al uw verwachtingen zal voldoen en u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Indien gewenst kunt u natuurlijk ook overnachten in een van de 132 kamers van de locatie. De locatie beschikt over Superior kamers, Premium kamers en Suites.

We begrijpen dat het soms best nog wel eens lastig kan zijn om te achterhalen wat uw ideale vergaderlocatie Eindhoven is. Daarom staan onze Meeting Experts u altijd graag te woord om u verder te helpen. U kunt al uw wensen bespreken met onze Meeting Experts zodat u uw ideale locatie snel zult vinden.

Bent u op zoek naar een locatie voor een ander soort bijeenkomst? Naast deze vergaderlocaties in Eindhoven zijn er op Regardz.nl ook verschillende trainingslocaties, feestlocaties en congreslocaties te vinden, verspreid over het hele land.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE