Vergaderlocatie Den Haag

Bijzondere vergaderlocaties in regio Den Haag

Op Regardz.nl vindt u een overzicht met de meest bijzondere en unieke vergaderlocaties in regio Den Haag. Deze vergaderlocaties kunt u 24/7 eenvoudig online zoeken en direct online reserveren. U heeft direct inzicht in de prijs en beschikbaarheid.

Natuurlijk vindt u bij alle locaties alles wat u nodig heeft voor uw vergadering: van gratis wifi en goede koffie tot vakkundige medewerkers, uitstekende catering en alle bijbehorende services. Wij regelen alles voor uw bijeenkomst: van begin tot einde.

Voordelen vergaderlocaties Den Haag

  • Vergaderlocaties zijn 24/7 eenvoudig online te zoeken en direct online te reserveren
  • Alle locaties zijn van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en koffie
  • Altijd vakkundige medewerkers tot uw beschikking
  • Uitstekende catering

Kijkt u ook eens naar de bijzondere vergaderlocaties in Amsterdam en Rotterdam.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Mail naar MeetingExpert@regardz.nl of bel gratis met 0800-250 60 60. U kunt ook contact met ons opnemen door middel van ons contactformulier.

Regardz The Globe Den Haag

Bekijk locatie

Tribes Den Haag

Bekijk locatie

NH Leeuwenhorst Conference Centre

Bekijk locatie

Internationaal Perscentrum Nieuwspoort

Bekijk locatie

De Broodfabriek

Bekijk locatie

World Forum

bekijk locatie

City Resort Hotel Leiden

Bekijk locatie

NH Zoetermeer

Bekijk locatie

Hotel Elzenduin

Bekijk locatie

Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag

Bekijk locatie

CORPUS Congress Centre

bekijk locatie

Internationaal Perscentrum Nieuwspoort

Bekijk locatie

NH Conference Centre Den Haag

Bekijk locatie

NH Atlantic Den Haag

Bekijk locatie

Igluu Den Haag

Bekijk locatie

Regus Zoetermeer Central Station

Bekijk locatie

Op zoek naar een vergaderlocatie in het westen van het land? Dan is Den Haag hier een ideale locatie voor. In het veelzijdige Den Haag zijn allerlij soorten locaties te vinden. Of u nou zoekt naar een vergaderlocatie, een congreslocatie of een feestlocatie, Den Haag heeft het allemaal. Toch staat Den Haag vooral bekend om de diverse vergaderlocaties die zich allen kenmerken op verschillende manieren.

The Globe Meeting Center Den Haag is een goed voorbeeld van een opmerkende vergaderlocatie in Den Haag. Deze naast het station gelegen locatie biedt u alles wat u nodig heeft voor uw vergadering. Gratis wifi, lekkere koffie, vakkundig personeel en natuurlijk een uitstekende catering. Deze vergaderlocatie Den Haag beschikt over kleine zalen voor een kleinschalige bijeenkomst, maar ook over grote zalen voor grote bijeenkomsten tot wel 110 personen. The Globe is voorzien van alle moderne middelen om uw vergadering tot een succes te maken. Ook voor een ontbijt, lunch en diner bent u altijd welkom in het restaurant van de locatie. De vergaderlocatie heeft een goede bereikbaarheid en u kunt 250 meter naast The Globe betaald parkeren.

Een andere bijzondere vergaderlocatie Den Haag is Internationaal Perscentrum Nieuwspoort. Deze naast de tweede kamer gelegen vergaderlocatie bevind zich in het centrum van Den Haag. Deze locatie is erg geschikt voor vergaderingen waarbij politici aanwezig moet zijn. De kamerleden van het kabinet bevinden zich op loopafstand van Nieuwspoort. Perscentrum Nieuwspoort is een flexibele locatie die over alle benodigde faciliteiten beschikt. Ook kunt u al uw wensen bespreken om ervoor te zorgen dat uw vergadering aan niets ontbreekt. Perscentrum Nieuwspoort bevind zich op loopafstand van Centraal Station Den Haag en beschikt over 5 moderne zalen.

Als u hulp nodig heeft bij het vinden van een geschikte vergaderlocatie in Den Haag, contacteer dan gerust één van onze Meeting Experts. Onze Meeting Experts zijn altijd bereid om uw vragen te beantwoorden en samen te kijken naar een locatie die het beste bij uw gelegenheid past.

Regardz beschikt ook over veel andere soorten locaties verdeeld over het hele land. Als u hier interesse in hebt, bekijk dan ook onze trainingslocaties, congreslocaties en feestlocaties.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE