Vergaderlocatie Den Bosch

Unieke en inspirerende vergaderlocaties in en nabij Den Bosch

Zoekt u een vergaderlocatie in Den Bosch? Op Regardz.nl vindt u eenvoudig een unieke en bijzondere vergaderlocatie in de regio Den Bosch, die van alle moderne gemakken is voorzien.

Voordelen vergaderlocaties op Regardz.nl

  • Vergaderlocaties zijn 24/7 eenvoudig online te zoeken en direct online te reserveren
  • Alle locaties zijn van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en koffie
  • Altijd vakkundige medewerkers tot uw beschikking
  • Uitstekende catering

Natuurlijk vindt u bij alle locaties alles wat u nodig heeft voor uw vergadering: van gratis wifi en goede koffie tot vakkundige medewerkers, uitstekende catering en alle bijbehorende services. Organiseert u uw vergadering liever in een andere stad? Bekijk ook eens het unieke aanbod in Rotterdam en Utrecht.

Wilt u meer informatie over de locaties op Regardz.nl? Neem dan contact op met MeetingExpert@regardz.nl of bel gratis met 085 – 051 7319.

Fletcher Hotel-Restaurant ’s-Hertogenbosch

Bekijk locatie

Fletcher Hotel-Restaurant Prinsen

Bekijk locatie

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord

Bekijk locatie

Experience Island

Bekijk locatie

De Ruwenberg

Bekijk locatie

NH Waalwijk

Bekijk locatie

Landgoed de Rosep

Bekijk locatie

Teugel Resort Uden

bekijk locatie

Landgoed Huize Bergen

Bekijk locatie

Alle voordelen van een vergaderlocatie in Den Bosch

Midden in het altijd gezellige Brabant vindt u Den Bosch, een van de grootste steden van de provincie Noord Holland. Of u nou een natuurliefhebber bent of meer intresse heeft in de oude cultuur, in Den Bosch is voor iedereen iets te vinden. In en rondom Den Bosch is overal mooie natuur te vinden en is de cultuur van Den Bosch terug te zien in de vergaderlocaties die er te vinden zijn.

Fletcher Hotel-Restaurant ’s Hertogenbosch is een voorbeeld van een ideale vergaderlocatie Den Bosch. Deze vergaderlocatie is dichtbij de A2 gelegen en is daardoor makkelijk bereikbaar. Ook beschikt deze vergaderlocatie over wel 13 vergaderzalen die allen sfeervol zijn ingericht. Het maakt niet uit of u met een grote of een kleinere groep komt, er is altijd een geschikte zaal aanwezig. Naast vergaderen kunt u ook terecht in één van de grotere zalen voor bijvoorbeeld een congres tot wel 450 personen. Fletcher Hotel-Restaurant ’s Hertogenbosch beschikt tevens over verrassende gerechten uit de internationale keuken om uw verblijf nog specialer te maken. Een andere bijzondere vergaderlocatie Den Bosch is Landgoed Huize Bergen. Deze vergaderlocatie is een monumentale villa uit 1916 en is gelegen nabij Den Bosch. De monumentale villa en het landgoed zijn 7,5 hectare en de locatie is gelegen in een prachtig park met eeuwenoude bomen. De locatie heeft wel 20 diverse zalen, zowel geschikt voor klein gezelschap of een groot congres tot 160 personen. Bij deze vergaderlocatie kunt u vooral de oude cultuur van Den Bosch proeven waardoor deze locatie net wat anders aanvoelt dan andere vergaderlocaties. De locatie is gemakkelijk te bereiken via de A2, maar ook via het openbaar vervoer. Op 10 minuten loopafstand ligt namelijk treinstation Vurght.

Door ons grote aanbod begrijpen wij dat het niet altijd even gemakkelijk is om de meest geschikte locatie voor u te vinden. Daarom kunt u altijd contact opnemen met een van onze Meeting Experts om uw wensen te bespreken, zodat u altijd uw ideale locatie kunt vinden.

Regardz beschikt ook over veel andere soorten locaties verdeeld over het hele land. Als u hier interesse in hebt, bekijk dan ook onze trainingslocaties, congreslocaties en feestlocaties.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE