Vergaderlocatie Arnhem

Unieke en inspirerende vergaderlocaties in de regio Arnhem

U zoekt een bijzondere vergaderlocatie in Arnhem? Op Regardz.nl vindt u diverse unieke vergaderlocaties in regio Arnhem, die van alle moderne gemakken zijn voorzien.

Voordelen vergaderlocaties op Regardz.nl

  • Vergaderlocaties zijn 24/7 eenvoudig online te zoeken en direct online te reserveren
  • Alle locaties zijn van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en koffie
  • Altijd vakkundige medewerkers tot uw beschikking
  • Uitstekende catering

Uiteraard hebben wij elders ook bijzondere en inspirerende vergaderlocaties. Kijkt u ook eens naar onze vergaderlocaties in Amersfoort en Utrecht. Zit uw geschikte locatie er niet tussen? Geen probleem. Onze Meeting Experts helpen u graag bij het vinden van de juiste locatie.

Wilt u meer informatie over de locaties op Regardz.nl? Neem dan contact op met MeetingExpert@regardz.nl of bel gratis met 085 – 051 7319.

The Green Meeting Center Arnhem

Bekijk locatie

Lindenberg, huis voor de kunsten

Bekijk locatie

Fletcher Hotel-Restaurant De Scheperskamp

Bekijk locatie

Fletcher Hotel-Restaurant Erica

Bekijk locatie

Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn

Bekijk locatie

Landgoedhotel Villa Vennendal

Bekijk locatie

Resort Bad Boekelo

Bekijk locatie

Fletcher Hotel de Wageningsche Berg

Bekijk locatie

Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem

Bekijk locatie

Alle voordelen van een vergaderlocatie in Arnhem

Arnhem is een erg creatieve, maar ook groene stad met veel gezellige evenementen, winkels en restaurants. Ook is Arnhem erg geschikt als locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten, zoals een vergadering. In Arnhem zijn erg veel diverse vergaderlocaties te vinden, een groot aantal van deze locaties zijn op onze site te vinden. Arnhem zelf, maar ook de vergaderlocaties die zich er bevinden zijn gemakkelijk te bereiken via het openbaar vervoer of met de auto.

Een goed voorbeeld van een ideale vergaderlocatie Arnhem is The Green Meeting Center Arnhem. Bij deze vergaderlocatie heeft u een geweldig uitzicht over Arnhem en omstreken, en de locatie is erg gunstig gelegen naast Station Arnhem. Voor een brainstormsessie of flexwerkplek bent u bij deze locatie ook aan het juiste adres. The Green Meeting Center Arnhem beschikt over zowel grote als kleine zalen, zodat u altijd een zaal kunt kiezen die het meest geschikt is voor u. Met een gemiddelde gastenwaardering van 8.1 bewijst The Green Meeting Center Arnhem dat de locatie erg geschikt is voor zakelijke bijeenkomsten. Op onze site kunt u direct de beschikbaarheid en prijs checken.
Een andere zeer geschikte vergaderlocatie Arnhem is Landgoedhotel Villa Vennendal. Deze vergaderlocatie is midden in het bos gelegen, maar toch op steenworp afstand van Station Nunspeet. De locatie is daarom erg gemakkelijk te bereiken. De zalen van Landgoedhotel Villa Vennendal zijn van alle gemakken voorzien en de zalen hebben bijna allemaal uitzicht op de natuur. Naast vergaderen is de locatie ook geschikt voor andere teambuildingactiviteiten. Voorbeelden hiervan zijn een dropping in het bos, een workshop houthakken of een yoga sessie. Bij deze vergaderlocatie kunt u ten slotte ook heerlijk eten en drinken.

Toch zijn dit maar twee voorbeelden van ons grote aanbod aan vergaderlocaties in Arnhem. Mocht u meer interesse hebben in een andere locatie, zowel binnen of buiten ons aanbod aan locaties, neem dan gerust contact op met een van onze Meeting Experts. Zij helpen u graag bij het vinden van uw ideale locatie die het beste bij uw wensen past.

De aangesloten locaties van Regardz zijn door heel Nederland te vinden. Organiseert u uw zakelijke bijeenkomst liever in een andere plaats? Neem dan een kijkje bij onze overige vergader, trainings en congreslocaties!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE