Vergaderlocatie Amsterdam

Meest bijzondere vergaderlocaties in regio Amsterdam

Op Regardz.nl vindt u diverse unieke vergaderlocaties in Amsterdam en omgeving, die van alle moderne gemakken zijn voorzien. 

Voordelen vergaderlocaties op Regardz.nl

  • Vergaderlocaties zijn 24/7 eenvoudig online te zoeken en direct online te reserveren
  • Alle locaties zijn van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en koffie
  • Altijd vakkundige medewerkers tot uw beschikking
  • Uitstekende catering

Heeft u onze inspirerende vergaderlocaties in Utrecht en Rotterdam al gezien? Ook hier hebben wij een ruim aanbod van diverse bijzondere locaties.Uiteraard helpen wij u met al uw vragen. Wilt u meer informatie over de locaties op Regardz.nl? Neem dan contact op met MeetingExpert@regardz.nl of bel gratis met 0800-250 60 60.

Planetarium Meeting Center Amsterdam

Bekijk locatie

Fletcher Hotel Amsterdam

Bekijk locatie

NH Carlton Amsterdam

Bekijk locatie

Koninklijk Instituut voor de Tropen

Bekijk locatie

Conservatorium

Bekijk locatie

Amsterdam Art Center

Bekijk locatie

NH Zandvoort

Bekijk Locatie

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky

Bekijk locatie

Level Eleven Amsterdam

Bekijk locatie

Best Western Zaan Inn

Bekijk locatie

Baxter Building

Bekijk locatie

Postillion Hotel Amsterdam

Bekijk locatie

Lloyd Hotel & Culturele Ambassade

Bekijk locatie

Landgoed Duin & Kruidberg

Bekijk locatie

NH Marquette

Bekijk locatie

Golden Tulip Hotel Alkmaar

Bekijk locatie

WTC Almere

Bekijk locatie

NH Naarden

Bekijk locatie

NH Amsterdam Caransa

Bekijk locatie

Hotel Seven One Seven

Bekijk locatie

Room Mate Aitana

Bekijk locatie

NH Collection Barbizon Palace

Bekijk locatie

Studio's Aalsmeer

Bekijk locatie

Alle voordelen van een vergaderlocatie in Amsterdam

Om uw vergadering zo goed mogelijk te laten verlopen, is het natuurlijk van groot belang dat u een geschikte locatie kiest om te vergaderen. Zo kan een vergaderlocatie buiten de deur veel inspiratie bieden, wordt u niet gestoord en zijn de vergaderlocaties van alle gemakken voorzien.  

Als u op zoek bent naar de ideale locatie voor een vergadering, dan moet u natuurlijk in Amsterdam zijn. Amsterdam is centraal gelegen in Nederland en daardoor makkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Onze vergaderlocaties in Amsterdam zijn erg divers en allen bijzonder op zijn eigen manier. Neem bijvoorbeeld de vergaderlocatie Amsterdam Level Eleven, een locatie pal naast het Centraal Station van Amsterdam. Deze locatie bevindt zich bovenin de zilveren toren met het mooiste uitzicht over heel Amsterdam. Level Eleven is van alle benodigdheden voorzien en er is altijd ruimte voor evenementen, feesten en bruiloften.

Een ander voorbeeld van een prachtige vergaderlocatie Amsterdam is NH Hotel Krasnapolsky. Dit volledig gerenoveerde hotel vindt u midden op de dam. Bij dit luxe hotel kunt u voor al uw congressen, feesten, vergaderingen of andere evenementen terecht. Met wel 451 kamers en 21 moderne zalen is er altijd een geschikte kamer of zaal beschikbaar die aan uw wensen voldoet.

Als u uw ideale vergaderlocatie in Amsterdam hebt gevonden, kan deze natuurlijk alleen maar geslaagd zijn als alle dingen om de vergadering heen ook zijn geregeld. Het is bijvoorbeeld van belang dat de sfeerelementen aanwezig zijn, de catering goed is geregeld en er een duidelijke planning is voor de dag. In samenwerking met Regardz wordt ervoor gezorgd dat uw vergadering aan niets ontbreekt. Bij al onze aangesloten locaties kunt u genieten van lekkere koffie, een goede catering en beschikken de locaties natuurlijk over gratis WiFi.

Bij elke vergaderlocatie Amsterdam is het mogelijk om een offerte aan te vragen of om direct de beschikbaarheid en prijs in te zien. Ook kunnen de Meeting Experts van Regardz u contacteren om bijzonderheden te bespreken.

Veel van onze vergaderlocaties bevinden zich in Amsterdam, maar natuurlijk zijn de locaties over het hele land verdeeld. Liever vergaderen in een andere plaats? Neem dan een kijkje bij onze overige vergaderlocaties door heel Nederland.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE