Vergaderlocatie Amersfoort

Meest bijzondere vergaderlocaties in regio Amersfoort

U zoekt een inspirerende vergaderlocatie in de omgeving van Amersfoort? Op Regardz.nl vindt u een overzicht van meerdere unieke locaties in Amersfoort en omgeving.

Natuurlijk vindt u op al deze locaties alles wat u nodig heeft voor uw vergadering: van gratis wifi en goede koffie tot vakkundige medewerkers en uitstekende catering.

Voordelen vergaderlocaties op Regardz.nl

  • Vergaderlocaties zijn 24/7 eenvoudig online te zoeken en direct online te reserveren
  • Alle locaties zijn van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en koffie
  • Altijd vakkundige medewerkers tot uw beschikking
  • Uitstekende catering

Kijkt u ook eens naar de bijzondere vergaderlocaties in Amsterdam en Utrecht

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Mail naar MeetingExpert@regardz.nl of bel gratis met 0800-250 60 60. U kunt ook contact met ons opnemen door middel van ons contactformulier.

Mariënhof Amersfoort

Bekijk locatie

Eenhoorn Meeting Center Amersfoort

Bekijk locatie

Best Western Plus Berghotel Amersfoort

Bekijk locatie

Postillion Hotel Arnhem

Bekijk locatie

Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis

Bekijk locatie

Landgoed Zonheuvel

Bekijk locatie

Slot Zeist

Bekijk locatie

Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

Bekijk locatie

NH Amersfoort

Bekijk locatie

NH Jan Tabak

Bekijk locatie

Van der Valk Hotel Hilversum- de Witte Bergen

Bekijk locatie

Bilderberg Hotel De Klepperman

Bekijk locatie

Golden Tulip Ampt van Nijkerk

Bekijk locatie

Hart van Holland Nijkerk

Bekijk locatie

Het organiseren van een vergadering buiten uw eigen kantoor heeft erg veel voordelen. Zo hoeft u zich nergens druk over te maken, wordt alles voor u geregeld en zijn vaak alle benodigde faciliteiten aanwezig. Een ideale plek om uw vergadering te organiseren, is Amersfoort. Amersfoort beschikt namelijk over veel verschillende soorten vergaderlocaties. Voor elke gelegenheid is hier wel een geschikte locatie te vinden.

Neem bijvoorbeeld de vergaderlocatie Amersfoort Eenhoorn Meeting Center Amersfoort. Deze locatie ligt midden in Nederland en is erg geschikt voor alle soorten bijeenkomsten, zo ook voor vergaderingen. De Eenhoorn beschikt over 25 grote en kleine zalen die allen sfeervol zijn ingericht en beschikken over alle benodigde moderne middelen. De locatie is daarnaast erg makkelijk te bereiken met de auto, bus of trein. Vanaf station Amersfoort is het slechts 84 stappen lopen naar de Eenhoorn! Een ideale vergaderlocatie Amersfoort dus. Organiseert u uw vergadering liever op een historische locatie in het groen? Dan is de Mariënhof Amersfoort een goede keus. Mariénhof Amersfoort is een bijzondere vergaderlocatie in Amersfoort gelegen op een inspirerende plek. Op deze bijzondere vergaderlocatie ontmoeten oud en nieuw elkaar en kunt u in alle rust vergaderen. Het team van vergaderlocatie Mariënhof kan in samenwerking met Regardz alles regelen om uw bijeenkomst onvergetelijk te maken. Mariënhof Amersfoort beschikt over twee grote zalen en 8 stijlkamers zodat u kunt kiezen welke het beste bij de gelegenheid past. Ook voor grote congressen of evenementen tot wel 800 personen bent u bij deze locatie aan het juiste adres.

Heeft u al een keuze kunnen maken voor een vergaderlocatie Amersfoort? Onze Meeting Experts zijn altijd bereid om u te helpen uw ideale vergaderlocatie te vinden. In overleg kunnen zij ervoor zorgen dat uw vergadering aan niets ontbreekt en al al uw wensen zal voldoen. Ook als u nog vragen hebt over onze locaties kunt u bij onze Meeting Experts terecht.

Ondanks dat we veel vergaderlocaties in Amersfoort hebben, zijn er door heel Nederland ook veel andere soorten locaties te vinden. Als u hierin geïnteresseerd bent, bekijk dan onze overige feestlocaties, congreslocaties en trouwlocaties door heel Nederland.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE