Verenigingen en stichtingen

Uitstekende locaties voor verenigingen en stichtingen!

Zoekt u ook iedere keer weer naar geschikte locaties voor uw bijeenkomsten? Voor verenigingen en stichtingen biedt Regardz uitstekende locaties om bijeenkomsten te houden. Vlakbij het station of juist in de duinen of in het bos, authentiek, modern of landelijk, de keuze is uitgebreid en er is voor iedere bijeenkomst een passende oplossing. 

Vanzelfsprekend kunt u bij ons rekenen op de beste services. We zorgen dat alle AV-middelen goed werken, dat uw gasten op warme wijze worden verwelkomd en dat het hen aan niets ontbreekt. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op de inhoud van de bijeenkomst.

Gratis bijeenkomst
Ter kennismaking bieden wij u graag uw eerste bijenkomst gratis* aan. De meest geschikte zaal voor uw bijeenkomst wordt opgesteld naar uw wens en we verzorgen, indien gewenst, een beamer en scherm. Gebruik bij het boeken actiecode 15013.

Locaties in geheel Nederland
Regardz biedt verschillende vergader- en congreslocaties voor bijeenkomsten door heel Nederland. Regardz staat garant voor hoge kwaliteit en persoonlijke service.

Wilt u met uw stichting of vereniging liever elders bijeenkomen? Ook dat regelen we graag voor u. Laat het ons weten en wij vinden altijd een passende oplossing.

*Voorwaarden:

– Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen;
– Afname van een cateringarrangement is verplicht;
– Geldig in de 12 hiernaast geselecteerde locaties;
– Actie is geldig t/m 31 december 2018.

MEER INFORMATIE

Heeft u hulp nodig met het organiseren van uw bijeenkomst? Neem contact op met onze Meeting Experts voor een uitgebreid advies. Mail naar MeetingExpert@regardz.nl of bel gratis naar 0800-250 60 60. We helpen u graag!

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE