Trainingslocatie Utrecht

Meest bijzondere trainingslocaties in regio Utrecht

U zoekt een trainingslocatie in Utrecht voor uw training? Op Regardz.nl vindt u diverse unieke trainingslocaties in regio Utrecht, die van alle moderne gemakken zijn voorzien. Online kunt u 24/7 eenvoudig zoeken en direct online reserveren.

Voordelen trainingslocaties op Regardz.nl

  • Trainingslocaties zijn 24/7 eenvoudig online te zoeken en direct online te reserveren;
  • Alle locaties zijn van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en koffie;
  • Altijd vakkundige medewerkers tot uw beschikking;
  • Uitstekende catering.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Mail naar MeetingExpert@regardz.nl of bel gratis met
0800-250 60 60. U kunt ook contact met ons opnemen door middel van ons contactformulier. Uiteraard hebben wij elders ook bijzondere en inspirerende trainingslocaties. Kijkt u ook eens naar onze locaties in Amsterdam of Amersfoort.

Muntgebouw Utrecht

Bekijk locatie

Tribes Utrecht Papendal

Bekijk locaties

La Vie Meeting Center Utrecht

Bekijk locatie

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum

Bekijk locatie

Van der Valk Hotel Houten-Utrecht

Bekijk locatie

Slot Zeist

Bekijk locatie

Bar Beton Utrecht CS

Bekijk locatie

Igluu Utrecht

Bekijk locatie

Landgoed Zonheuvel

Bekijk locatie

Bar Beton Rijnsweerd

Bekijk locatie

Kasteel Woerden

Bekijk locatie

UniePlaza congres- en vergadercentrum

Bekijk locatie

Fletcher Hotel-Restaurant Het Witte Huis

Bekijk locatie

Best Western City Hotel Woerden

Bekijk locatie

Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwegein-Utrecht

Bekijk locatie

Buitenplaats Sparrendaal

Bekijk locatie

Buitenplaats Amerongen

Bekijk locatie

Goyer Golf & Country Club

Bekijk locatie

NH Utrecht

Bekijk locatie

Postillion Hotel Utrecht Bunnik

Bekijk locatie

Hotel Theater Figi

Bekijk locatie

Alle voordelen van het boeken van een trainingslocatie Utrecht

Utrecht staat vol met verschillende trainingslocaties. Al deze trainingslocaties hebben wel iets wat ze stuk voor stuk onderscheidend maakt van de andere locaties. Terwijl sommige locaties ontzettend veel zalen hebben om een training te geven, hebben andere locaties weer sfeervolle kleinere trainigszalen en zijn andere trainingslocaties weer kenmerkend door een mooie ligging in het groen. Naar wat voor soort trainingslocatie u ook op zoek bent, in Utrecht bent u er zeker van dat u een locatie vindt die perfect is voor uw training.

Kasteel Woerden is een goed voorbeeld van een mooie en bijzondere trainingslocatie Utrecht. Kasteel Woerden is een 600 jaar oud kasteel te vinden in het groene hart, centraal gelegen in het land. De locatie is erg gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer en heeft verschillende ruime zalen. Dit alles gecombineerd met de historische achtergrond van de locatie is Kasteel Woerden een zeer unieke en inspirerende locatie om uw training in Utrecht te houden. Na de training kunt u bij de locatie ook terecht voor een lekkere lunch of een diner. Als u een kamer zoekt om te overnachten, ligt het Best Western Hotel op slechts 5 minuten loopafstand. Het hotel beschikt over 64 kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Een ander voorbeeld is Tribes Utrecht Papandorp. Deze trainingslocatie Utrecht is een inspirerende en sfeervolle locatie met 9 zalen. Sommige zalen kunnen tot wel 50 personen worden gevuld. U kunt ook gebruik maken van de beamers om uw training nog succesvoller te maken. Tribes Utrecht Papendorp hanteerd het Good Food principe, wat inhoudt dat alle voedselwaren op verantwoordelijke wijze gemaakt worden  en met een glimlach geserveerd worden.

Als u er nog niet over uit bent welke trainingslocatie Utrecht het beste bij u past, staan de Meeting Experts van Regardz altijd voor u klaar. Zij kunnen u helpen de meest geschikte trainingslocatie te vinden, zowel binnen als buiten Utrecht. Met onze Meeting Experts kunt u al uw wensen voor de training bespreken om ervoor te zorgen dat uw training aan niets ontbreekt. Regardz vind altijd een passende oplossing!

Naast de trainingslocaties in Utrecht zijn er op Regardz.nl ook verschillende congreslocaties, feestlocaties en vergaderlocaties te vinden.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE