Trainingslocatie Amsterdam

Meest bijzondere trainingslocaties in regio Amsterdam

Op Regardz.nl vindt u diverse unieke trainingslocaties in Amsterdam en omgeving, die van alle moderne gemakken zijn voorzien. De trainingslocaties kunt u 24/7 eenvoudig online zoeken en direct online reserveren. Natuurlijk vindt u op al deze locaties alles wat u nodig heeft voor uw training: van gratis wifi en goede koffie tot vakkundige medewerkers en uitstekende catering.

Voordelen trainingslocaties op Regardz.nl

  • Trainingslocaties zijn 24/7 eenvoudig online te zoeken en direct online te reserveren
  • Alle locaties zijn van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi en koffie
  • Altijd vakkundige medewerkers tot uw beschikking
  • Uitstekende catering

Heeft u onze inspirerende trainingslocaties in Utrecht en Rotterdam al gezien? Ook hier hebben wij een ruim aanbod van diverse bijzondere locaties.Uiteraard helpen wij u met al uw vragen. Wilt u meer informatie over de locaties op Regardz.nl? Neem dan contact op met MeetingExpert@regardz.nl of bel gratis met 0800-250 60 60.

Planetarium Meeting Center Amsterdam

Bekijk locatie

Fletcher Hotel Amsterdam

Bekijk locatie

NH Zandvoort

Bekijk locatie

Koninklijk Instituut voor de Tropen

Bekijk locatie

Level Eleven Amsterdam

Bekijk locatie

Best Western Zaan Inn

Bekijk locatie

Baxter Building

Bekijk locatie

NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky

Bekijk locatie

Conservatorium

Bekijk locatie

Landgoed Duin & Kruidberg

Bekijk locatie

Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier

Bekijk locatie

Golden Tulip Hotel Alkmaar

Bekijk locatie

NH Carlton Amsterdam

Bekijk locatie

NH Naarden

Bekijk locatie

NH Amsterdam Zuid

Bekijk locatie

Postillion Hotel Amsterdam

Bekijk locatie

NH Collection Barbizon Palace

Bekijk locatie

Hotel Seven One Seven

Bekijk locatie

Alle voordelen van een trainingslocatie in Amsterdam

Als u op zoek bent naar een bijzondere trainingslocatie in Nederland, dan is Amsterdam een erg geschikte locatie. In Amsterdam zijn diverse trainingslocaties te vinden die zich allen kenmerken op een andere manier. De ene trainingslocatie kenmerkt zich door grote luxe, de ander door de groene omgeving in de natuur en anderen weer door een huiselijke sfeer. Waar uw interesses en wensen ook liggen, in Amsterdam vindt u altijd een geschikte trainingslocatie.

Neem bijvoorbeeld de trainingslocatie Amsterdam NH Carlton Amsterdam. Deze trainingslocatie is gelegen midden in het stadsventrum van Amsterdam en heeft een mooi uitzicht over de stad. NH Carlton is een historische locatie die in 1928 oorspronkelijk is gebouwd voor de Olympische Spelen, maar nu gebruikt wordt voor verschillende bijeenkomsten zoals trainingen. De locatie beschikt over 3 zalen die allen geschikt zijn voor trainingen. Ook voor lekker eten bent u bij deze locatie aan het juiste adres in restaurant Caruso.

Een andere opvallende trainingslocatie in Amsterdam is NH Collection Barbizon Palace. Deze trainingslocatie Amsterdam is gelegen aan het centraal station van Amsterdam en heeft verschillende boardrooms en flexibele vergaderzalen. Deze historische locatie dateert uit de 17e eeuw en bestaat uit verschillende pandjes. De locatie is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of de auto en beschikt over een eigen parkeergarage. Naast dat de locatie erg geschikt is voor trainingen, is er voor de sportieve gasten ook een fitness en bent u in restaurant Hudsoms altijd welkom voor het ontbijt, lunch en diner. De meeste kamers van NH Collection Barbizon Palace hebben een mooi uitzicht over de stad.

Weet u nog niet precies wat voor u de meest geschikte trainingslocatie is? De Meeting Experts van Regardz helpen u graag bij het vinden van een trainingslocatie die het beste bij u past en aan al uw verwachtingen voldoet. Al uw wensen kunt u bespreken met onze Meeting Experts bespreken zodat uw training altijd tot in de puntjes verzorgd wordt.

Indien u op zoek bent naar een locatie voor een ander soort bijeenkomst, hebben wij ook hier locaties voor. Onze overige trainingslocaties, vergaderlocaties, feestlocaties en congreslocaties zijn door heel Nederland te vinden.

Op Regardz.nl zijn niet alleen trainingslocaties te vinden maar ook diverse vergaderlocaties, congreslocaties en feestlocaties.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE