Winterlocaties

De top 4 winterlocaties

Bent u op zoek naar een locatie gelegen in een prachtig winterlandschap? Op Regardz.nl vindt u een overzicht van winterlocaties door heel Nederland. Wij hebben de top 4 voor u op een rijtje gezet!

 1. Mansion Hotel Bos & Ven

De bourgondische sfeer en de Brabantse gastvrijheid staan centraal

Mansion Hotel Bos & Ven kent een rijke historie en heeft al jarenlang ervaring met het verzorgen van gasten. De bourgondische sfeer en de Brabantse gastvrijheid is tijdens elke bijeenkomst voelbaar. Met de seizoensgebonden menukaart zorgt deze locatie voor een onvergetelijk verblijf in de winter!

 2. Landgoed Duin & Kruidberg

Ontspannen bijeenkomen in de winter

Duin & Kruidberg heeft een authentieke uitstraling en beschikt over vele moderne faciliteiten. De locatie zorgt voor een ontspannen verblijf tijdens uw zakelijke bijeenkomst. In Brasserie DenK kunt u terecht voor een gezellige high tea of heerlijke lunch of diner. 

 

3. Fletcher Familiehotel Paterswolde

Bijeenkomen, schaatsen en opwarmen in de sauna 

Vergaderen, congressen, trainen, recepties en dineren, alles kan bij Familiehotel Paterswolde. Het hotel is gelegen nabij het recreatiegebied Paterswoldsemeer en in de winter verandert de omgeving in een sprookjesachtig landschap. U kunt schaatsen op het meer en heerlijk opwarmen in de vele wellness mogelijkheden in het hotel.

 4. Planetarium Meeting Center Amsterdam

Waar stad, natuur en zakelijke bijeenkomsten samenkomen

Planetarium Meeting Center is een vergaderlocatie die natuur, stad en bijeenkomsten in zich verenigt. De locatie is gelegen in het Gaasperpark en is omringd door een prachtige plas en een groene omgeving.

  

 

 

Niet alleen voor bijeenkomsten kunt u terecht bij de locaties. Zin in een drankje of een hapje? Flexwerken op een centrale werkplek? Ook dit kan bij deze knusse winterlocaties.

Bent u geïnteresseerd in één van deze locaties? Neem contact op met onze Meeting Experts via MeetingExpert@regardz.nl of via het gratis nummer 0800-250 60 60.

Staat de locatie die u zoekt hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Wij vinden altijd een passende oplossing voor u!

 

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE