Trouwlocaties

De meest bijzondere trouwlocaties

De bruiloft is de mooiste dag van jullie leven! Dan wil je dat alles perfect geregeld is! Daar hoort natuurlijk een schitterende locatie bij die past bij jullie stijl en budget. Op Regardz.nl vind je een overzicht van unieke trouwlocaties die allemaal iets bijzonders hebben. Trouwen aan het water? In een kasteel? Of liever midden in de stad? Wij hebben voor jullie de meest bijzondere locaties op een rijtje gezet.

Geïnteresseerd in één van deze locaties? Neem contact op met onze Meeting Experts via MeetingExpert@regardz.nl of via het gratis nummer 
0800-250 60 60.

Hebben jullie een andere locatie gezien die beter aansluit op jullie wensen? Ook dan kunnen wij helpen om er een onvergelijkelijke dag van te maken, neem vrijblijvend contact op.

 Level Eleven Amsterdam

Trouwen op grote hoogte

Elkaar het ja-woord geven op grote hoogte? Dat kan bij Level Eleven! Met de skyline van Amsterdam op de achtergrond voel je je ‘on top of the world’. De locatie is een officiële trouwlocatie van de gemeente Amsterdam. Level Eleven is dé locatie die jullie dag tot een onvergetelijke huwelijksdag maakt. Deze unieke locatie is niet voor niets al jaren zo populair.

 Pollepleats

Trouwen aan het water

De Pollepleats is een luxueuze prive trouwlocatie, direct aan het water in Zuidwest Friesland, op slechts 10 minuten rijden van Sneek en Bolsward. Hier kunnen jullie terecht voor een intieme bruiloft, in een prachtig groen decor en aan het water. Dit is een van de meest gewilde trouwlocaties in Friesland en er kunnen 60 gasten blijven logeren.

 Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Trouwen midden in de stad

Luxe, koninklijke allure, prachtige vertrekken en culinaire hoogstandjes maken deze locatie in Leeuwarden een top trouwlocatie. Vier de gehele huwelijksdag op deze bijzondere officiële trouwlocatie en laat je overweldigen door de sfeer van het historische verleden en de uitstekende service.

 Kasteel Woerden

Trouwen in een kasteel

Interesse in een sprookjeshuwelijk? Kasteel Woerden is een stijlvolle en zeer gewilde huwelijkslocatie. Geniet van de mooiste dag van jullie leven! De officiële ceremonie kan plaatsvinden in de prachtige Ridderzaal en er is de gelegenheid om samen te proosten, de bruidstaart aan te snijden, gevolgd door een heerlijk diner met familie en vrienden.

 Zuiderduin Beachhotel 

Trouwen op het strand

Zuiderduin Beachhotel in Westkapelle heeft alle ingrediënten om van jullie trouwdag de mooiste dag van jullie leven te maken. De locatie is aan het strand gelegen en biedt hierdoor alle mogelijkheden voor een zomerse strand bruiloft. De huwelijksnacht ook doorbrengen aan het strand? Dan kan! Zuiderduin Beachhotel beschikt over een prachtige suite. 

 Planetarium Meeting Center Amsterdam

Trouwen in het groen

Het Planetarium is een officiële trouwlocatie van de gemeente Amsterdam. Een mooiere plek is nauwelijks denkbaar. Omgeven door water en groen elkaar het ja-woord geven, een picknick in het Gaasperpark of juist een diner op maat, bereid door onze uitstekende chef-kok; het is jullie feest.  

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE