Teambuilding locaties

De top 7 teambuilding locaties

Bent u op zoek naar een locatie waar u naast uw werk samen met uw collega’s aan teambuilding activiteiten kunt doen? Op Regardz.nl vindt u een overzicht met dé unieke teambuildinglocaties. Wij hebben de top 7 voor u op een rijtje gezet! 

Niet alleen voor teambuildingactiviteiten kunt u terecht bij de locaties. Meeting, congres of vergadering? Ook dit kan bij deze locaties.

Bent u geïnteresseerd in één van deze locaties? Neem contact op met onze Meeting Experts via MeetingExpert@regardz.nl of via het gratis nummer
0800-250 60 60. Staat de locatie die u zoekt hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Wij vinden altijd een passende oplossing voor u!

 1. City Resort Hotel Mill

Locatie met een totaalpakket aan mogelijkheden

City Resort Hotel Mill biedt een totaalpakket aan zalen en diensten. Daarnaast biedt deze locatie ook de faciliteiten om evenementen en andere bijeenkomsten tot een succes te maken. Voor een groep van 8 tot 20 personen kunt u een indoor adventurebaan beklimmen, een klimwand van 16 meter hoog beklimmen of boogschieten. Voor een groep van 8 tot 500 mensen kan City Resort Hotel Mill een bedrijfssportdag organiseren met allerlei verschillende buitensporten. Voor een relaxte teambuilding activiteit kunt u altijd meedoen aan de groepsles Body Balance.

 2. Experience Island

Outdoor evenementenlocatie op een prachtige plek

Experience Island is de grootste outdoor evenementenlocatie van de Benelux. Met zijn allen quadrijden in de bossen of klimmen in een hoge klimtoren. Ook in het water zijn meerdere activiteiten mogelijk zoals vlotten bouwen, kanoën en flyboarden. Op het strand kunt u een heerlijk potje beachvolleybal spelen of aan een sportief zeskamp meedoen. 

 

 

 

3. Forteiland IJmuiden

Unieke en inspirerende vergaderlocatie in een fort op een eiland

Forteiland IJmuiden is het grootste fort van Stelling Amsterdam, gelegen op een eiland. Het Forteiland biedt tal van mogelijkheden voor evenementen & feesten. Forteiland IJmuiden is omringd door water en heeft daarom ook veel leuke activiteiten op het water zoals roeien, vlot varen en met een speedboot varen. Naast wateractiviteiten zijn er ook meerdere activiteiten op het eiland zelf. Met een groep boogschieten of een potje golven, het kan allemaal op het eiland. Qua indoor activiteiten kunt u met uw team meedoen aan een escape room. 

 

 4. Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem

Verschillende mogelijkheden voor outdoor- en indoor teambuildingsactiviteiten 

Gelegen in een bosrijke omgeving, maar op steenworpafstand van de bruisende stad Arnhem vindt u het luxe 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem. De centrale ligging en luxe faciliteiten maken het hotel de ideale uitvalsbasis voor een heerlijk verblijf. Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem beschikt over een grote tennisbaan, waar teamwedstrijden georganiseerd kunnen worden. Daarnaast kunnen er fietstochten gedaan worden in de mooie omgeving rondom het hotel. 

 5. Fletcher Hotel-Restaurant Heidehof

Vergaderlocatie in de ‘sportstad van het noorden’

Hotel-Restaurant Heidehof is gelegen in Heerenveen ‘de sportstad van het Noorden’ en de omgeving biedt een unieke mix van natuur, cultuur en sport. Het hotel ligt op korte afstand van Thialf en het Abe Lenstra stadion van SC Heerenveen. De locatie heeft een mogelijkheid voor diverse teambuildingactiviteiten, zoals een tennistoernooi. 

 

 

 

6. Landgoedhotel Villa Vennendal

Verassende teambuildingsactiviteiten

Omgeven door de bossen van de Veluwe, aan de rand van kunstenaarsdorp Nunspeet, ligt Landgoedhotel Villa Vennendal. Ontspannen kunt u in het tropisch binnenbad met sauna en solarium en inspannen kunt u op de tennisbaan. Daarnaast biedt Landgoedhotel Villa Vennendal veel outdooractiviteiten in de prachtige omgeving van het hotel. De locatie heeft meerdere wandelingen door het bos aan te bieden, of een mindfullness aandachtsoefening onder begeleiding van een medewerker. Ook kan je met je team een kudde schapen drijven en leren hoe je een kudde schapen goed bij elkaar houdt. 

 

7. De Ruwenberg

Uitgebreide indoor en outdoor ontspanningsmogelijkheden

Bij de Ruwenberg zijn er rondom het landgoed allerlei activiteiten, waaronder groepsconstructieopdrachten. Er zijn buitenactiviteiten zoals boogschieten, fietsen schapendrijven en samen varen. Maar er zijn ook veel creatieve teambuildingsactiviteiten, zoals: cocktails maken, jongleren, salsa dansen en kunsten maken van graffitti.

 

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE