Stationslocaties

De top 9 vergader- en congreslocaties nabij een station in Nederland

Zoekt u een vergader-of congreslocatie die uitstekend te bereiken is met het openbaar vervoer? Wij hebben de top 9 voor u op een rijtje gezet! Uiteraard hebben alle locaties ook prima parkeervoorzieningen voor uw gasten die met de auto komen.

Bent u geinteresseerd in één van deze locaties? Neem contact op met onze Meeting Experts via MeetingExpert@regardz.nl of via het gratis nummer
0800-250 60 60.

Boekt u uw bijeenkomst liever in een andere stad? We vinden altijd een mogelijkheid voor u!

 1. The Green Meeting Center Arnhem

1 minuut loopafstand tot station Arnhem Centraal CS

Vergaderen met uitzicht over Arnhem en omgeving: dat kan in The Green Meeting Center Arnhem. Niet alleen het uitzicht is inspirerend, de inrichting is modern, hip en kleurrijk. Deze bijzondere vergader- en trainingslocatie heeft alles voor zowel kleine als grote gezelschappen en is zeer goed bereikbaar met de ligging pal naast het prachtige nieuwe station. Arnhem vanuit de hoogte: kom naar The Green Meeting Center Arnhem en ervaar het zelf.

 2. Nieuwe Buitensociëteit Zwolle 

1 minuut loopafstand tot station Zwolle CS

Een vergadering, training, congres of feest buiten de deur? Dan zoekt u een locatie waar service, ervaring en aandacht vanzelfsprekend zijn. Hier vindt u een grote diversiteit aan zalen, strak ingericht, met daglicht en comfortabel meubilair en overal gratis wifi. Geschikt voor 2 tot 1250 personen. Met het station en parkeergelegenheid om de hoek. Waar u zó even naar de vriendelijke, historische binnenstad van Zwolle wandelt. Welkom bij Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

 3. Eenhoorn Meeting Center Amersfoort 

1 minuut loopafstand tot station Amersfoort CS

Eenhoorn Meeting Center is gelegen op slechts 84 stappen van Centraal Station Amersfoort. Ideaal voor grote bijeenkomsten met bezoekers vanuit het hele land. Deze toplocatie is voorzien van alle moderne faciliteiten die uw vergadering, cursus of congres tot een succes maken. Wat u ook organiseert, alles staat voor u klaar.

 4. Planetarium Meeting Center Amsterdam

1 minuut loopafstand tot metrostation Gaasperplas

De ligging nabij het Gaasperpark, vlakbij bus- en metrostation, snelwegen en Schiphol, maakt Planetarium Meeting Center uitstekend bereikbaar voor iedereen. Wilt u tussendoor een actieve break organiseren of even de benen strekken? Ook dat kan. Het recreatiegebied Gaasperplas ligt aan uw voeten.

 5. Level Eleven Amsterdam

3 minuten loopafstand tot station Amsterdam CS

Geniet van een spectaculair uitzicht over het IJ en de Amsterdamse binnenstad. Level Eleven Amsterdam is gelegen aan het Stationsplein, naast Amsterdam Centraal Station. Eenvoudig te bereiken met de trein, bus en tram. Wilt u met de auto komen, dan kunt u parkeren in garages in de directe omgeving.

 6. Best Western Zaan Inn

5 minuten loopafstand tot station Zaandam

Best Western Zaan Inn is gelegen naast station Zaandam. Door het kleinschalige karakter van de locatie is er sprake van zeer persoonlijke service. De locatie beschikt over 3 mooie zalen die te combineren zijn tot een maximale capaciteit van 70 personen in theateropstelling.

 7. Gele Kegels Meeting Center Eindhoven

2 minuten loopafstand tot station Eindhoven CS

Gele Kegels Meeting Center is dé vergader- en congreslocatie in hartje Eindhoven. U beleeft hier de bekende Brabantse gastvrijheid in een moderne, kleurrijke omgeving. Regardz Gele Kegels biedt alles wat uw vergadering nodig heeft: van gratis wifi en goede koffie tot vakkundig personeel en uitstekende catering.

 8. The Globe Meeting Center Den Haag

3 minuten loopafstand tot station Hollands Spoor

The Globe Meeting Center is het verborgen pareltje van Den Haag. De ligging naast Station Hollands Spoor maakt  The Globe Meeting Center  uitstekend bereikbaar. Vergadering, training of een congres? de mogelijkheden zijn eindeloos. U vindt deze bijzondere locatie op de 5e etage van gebouw The Globe Meeting Center.

 9. La Vie Meeting Center Utrecht

5 minuten loopafstand tot station Utrecht CS

La Vie Meeting Center is een compleet vernieuwde vergader- en congreslocatie gelegen in hartje Utrecht, op loopafstand van Utrecht CS. Van een training voor een select gezelschap tot een event voor 200 personen, La Vie Meeting Center biedt u de ruimte voor elk soort bijeenkomst. 

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE