Stadslocaties

De top 8 stadslocaties

Bent u op zoek naar een locatie midden in de stad? Op Regardz.nl vindt u een overzicht van stadslocaties midden in het centrum door heel Nederland. Wij hebben de top 8 voor u op een rijtje gezet!

 1. Lindenberg, Huis voor den Kunsten

Kunstige locatie in hartje Nijmegen

Lindenberg, Huis voor den Kunsten is een echte stadslocatie. Midden in Nijmegen biedt de locatie verschillende mogelijkheden voor speciale evenementen, mooie optredens en inspirerende vergaderingen. Ook is de locatie een officiële trouwlocatie waar 10 tot 1200 man terecht kunnen. 

 

 2. Golden Tulip Keyser Breda

De multifunctionele locatie midden in Breda

Golden Tulip Keyser is rustig gelegen maar toch ligt het midden in het centrum van de gezellige Brabantse stad. Met 9 multifunctionele meeting zalen zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor een meerdaagse bijeenkomst is deze locatie uitermate geschikt vanwege de luxe hotelkamers.

 

3. Conservatorium Hotel

Unieke locatie aan het Museumplein

Het Conservatorium hotel is een luxe 5-sterren hotel met 6 state-of-the-art zalen. Er kunnen bijeenkomsten worden gegeven tot wel 120 personen. De locatie is gelegen in hartje Amsterdam en de P.C. Hooftstraat ligt om de hoek. Zowel in de locatie als in Amsterdam is er van alles te zien en te beleven. Dat maakt deze locatie een echte stadslocatie!

 4. Nieuwe Buitensociëteit Meeting Center Zwolle

Congressen, vergaderen en vieren tegenover Station Zwolle

Deze locatie biedt grenzeloze mogelijkheden voor alle soorten bijeenkomsten. Van kleinschalig vergaderen tot een evenement voor 1250 personen. Bij Nieuwe Buitensociëteit Meeting Center staat échte service centraal, net zo centraal als de ligging van de locatie. 

 

 

 

 5. Bar Beton Utrecht CS

Midden in Nederland en op het Centraal Station

Deze stadslocatie is uitstekend te bereiken met het OV en bevindt zich midden in Nederland. De locatie heeft een industriële look en biedt alle moderne vergaderfaciliteiten. Bent u samen met een zakenpartner op Utrecht Centraal station? U kunt altijd binnenlopen voor een kop koffie en een smaakvolle lunch. 

 6. Tribes Den Haag

Vergaderen en verkennen op een centrale plek

Naast het binnenhof en tegenover het gemeente huis in Den Haag vindt u Tribes Den Haag. In deze locatie kunt u comfortabel vergaderen terwijl u de Nieuw-Zeelandse Maori stam ontdekt. Ga op ontdekkingsreis met een heerlijke koffie terwijl u vergadert. 

7. Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Monumentaal pand gelegen in hartje Leeuwarden

Hotel Paleis Stadhouderlijk Hof kent een rijke historie en elk vertrek is vorstelijk te noemen. Tot 1971 was het Stadhouderlijk Hof in bezit van de koninklijke familie. Deze locatie is midden in het centrum van Leeuwarden gelegen en daarom een échte stadslocatie te noemen. 

8. La Vie Utrecht

Brengt uw bijeenkomst tot leven in hartje Utrecht

La Vie Utrecht is recentelijk verbouwd aan het in- en exterieur. Deze vergader- en trainingslocatie is daarom volledig bijtijds en heeft alle moderne vergaderfaciliteiten in huis. De locatie bevindt zich op loopafstand van Utrecht Centraal station en is uitermate geschikt voor een stadswandeling tussen de bijeenkomsten door. 

Niet alleen voor bijeenkomsten kunt u terecht bij de locaties. Zin in een drankje of een hapje? Flexwerken op een centrale werkplek? Ook dit kan bij deze stadslocaties.

Bent u geïnteresseerd in één van deze locaties? Neem contact op met onze Meeting Experts via MeetingExpert@regardz.nl of via het gratis nummer 0800-250 60 60.

Staat de locatie die u zoekt hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Wij vinden altijd een passende oplossing voor u!

 

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE