Kasteellocaties

De top 8 kasteellocaties voor uw congres of event

Bent u op zoek naar een unieke kasteellocatie voor uw congres of event? Op Regardz.nl vindt u een bijzonder overzicht met unieke kasteellocaties. Wij hebben de top 8 voor u op een rijtje gezet! 

Bent u geïnteresseerd in één van deze locaties? Neem contact op met onze meeting experts via MeetingExpert@regardz.nl of via het gratis nummer
0800-250 60 60. Staat de locatie die u zoekt hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Wij vinden altijd een passende oplossing voor u!

 1. Kasteel Woerden

Het meest imposante monument van Woerden

Kasteel Woerden, een 600 jaar oud kasteel centraal gelegen in het Groene Hart, is een monumentale locatie met mooie ruime zalen, restaurant, grand café, prachtige binnenplaats en een groot terras. Deze inspirerende locatie leent zich uitstekend voor een relatie-evenement, vergadering, congres of personeelsfeest. Kasteel Woerden is dé ontmoetingsplek in het hart van Nederland.

 2. Kasteel TerWorm 

Karaktervol 14e eeuws kasteel

Kasteel TerWorm is een karaktervolle 14e eeuws kasteel gelegen op 5 minuten rijden van het stadscentrum van Heerlen. Het kasteel beschikt over 40 luxe kamers en vorstelijke suites en biedt meerdere zalen om samen te komen. Kasteel TerWorm is gelegen op 220 hectare landgoed met wellnessfaciliteiten, zoals fitness, sauna en zwembad.  

 3. Landgoed Duin & Kruidberg

Schitterend landgoed nabij Haarlem en Amsterdam

Duin & Kruidberg is een sfeervolle locatie met een authentieke uitstraling en veel moderne faciliteiten. Het landgoed beschikt over 15 zeer sfeervol ingerichte vergaderruimtes en telt 75 luxe hotelkamers. Hiervan bevinden zich 31 kamers in het klassieke landhuis en 44 Patiokamers in de aangrenzende hotelvleugel. In Brasserie DenK kan heerlijk geluncht en gedineerd worden en in de zomer geniet u van de zon op het mooie terras. 

 4. Slot Zeist

Dit zeventiende-eeuwse slot is overweldigend, warm en excentriek

Slot Zeist is de méést unieke locatie van midden-Nederland. Het Slot heeft de rust van een bosrijke omgeving en het gemak van een centrale ligging. Het Slot en de tuinen bieden bijzondere mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten, spectaculaire feesten en evenementen, bruiloften, exclusieve diners en ontmoetingen. Met een totaal van 18 zalen is er voor elke bijeenkomst een geschikte ruimte. Als u de locatie geheel afhuurt, kunt u maar liefst 1.250 gasten verwelkomen.

 5. Landgoed Zonheuvel

De grootste congreszaal in de regio

Landgoed Zonheuvel, schitterend gelegen in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug in de Kaapse Bossen van Doorn, is een hotel en conferentiecentrum met 110 hotelkamers, 1 congreszaal en 35 vergaderzalen. De beleving die u meemaakt als u het Landgoed oprijdt, langs het Koetshuis en op de achtergrond het Maarten Maartenshuis, zorgt ervoor dat uw verblijf goed begint! Met de prachtige ligging op de Utrechtse Heuvelrug verblijft u niet alleen in één van Nederlands duurzaamste hotels maar ook op een uniek landgoed met een rijke historie.

 6. Fletcher Landgoedhotel Renesse

Schitterende locatie gelegen op Landgoed Moermond

Landgoedhotel Renesse is gelegen op het Landgoed Moermond, een beschermd natuurgebied van 45 hectare waar u kunt genieten van prachtig natuurschoon, rust en ruimte. Het 13e eeuws Slot Moermond is omgeven door een slotgracht en een fraaie tuin. In het slot zijn geen hotelkamers, maar wel negen schitterende vergaderzalen. Een meer inspirerende omgeving voor uw zakelijke bijeenkomst vindt u niet!

 7. Kasteel de Essenburgh

17e-eeuws kasteel in bosrijke omgeving

Kasteel de Essenburgh, gelegen op steenworp afstand van Harderwijk, ligt in een prachtige bosrijke omgeving. Het kasteel is erg sfeervol ingericht en de locatie laat niets te wensen over. Tussendoor kunt u genieten van een boswandeling en komt u volledig tot rust. Door de 37 sprookjesachtige hotelkamers is deze locatie geschikt voor een meerdaagse bijeenkomst. 

 

 

 

8. Château Neercanne

Historisch Terrassenkasteel in Maastricht 

 Château Neercanne is het enige terrassenkasteel van Nederland, gelegen in het betoverende Jekerdal in Maastricht. Het is een 17e-eeuws kasteel met veel culturele en culinaire tradities. De uitgebreide mogelijkheden maken het kasteel daarnaast tot een  bijzondere en unieke vergaderlocatie.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE