Hotellocaties

De top 10 hotellocaties

Bent u op zoek naar een locatie waar u kunt bijeenkomen, relaxen en overnachten onder één dak? Op Regardz.nl vindt u een overzicht van hotellocaties met prachtige hotelkamers en luxe faciliteiten. Wij hebben de top 10 voor u op een rijtje gezet!

1. Conservatorium 

Unieke locatie aan het Museumplein

Het Conservatorium is een luxe 5-sterren hotel met 6 state-of-the-art zalen voor bijeenkomsten tot wel 120 personen. De locatie is gelegen in hartje Amsterdam en beschikt over 129 hotelkamers en suites, een luxe restaurant en een prachtig zwembad. Niet voor niets is deze locatie een échte hotellocatie.

2. Delta Hotel

Prachtig uitzicht over de Nieuwe Maas

De combinatie tussen anders dan anders en professionele service zorgt ervoor dat u zich volledig op uw gemak voelt in dit hotel. Het 4-sterren hotel beschikt over 81 diverse hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien en perfect aansluiten op uw wensen. U kunt tevens heerlijk ontspannen op het zonneterras langs het water tussen de bijeenkomsten door. 

 3. Sanadome Nijmegen

Alle faciliteiten onder één dak

Van vergaderruimtes tot prachtige hotelkamers en van een sportclub tot heerlijke Wellness faciliteiten. De hotellocatie beschikt over 9 vergaderruimtes, 106 hotelkamers met zeer comfortabele bedden en 4 restaurants. Tijdens uw verblijf kunt u gratis gebruik maken van de vele faciliteiten die Sanadome bij een overnachting aanbiedt.

 4. Fletcher Hotel Amsterdam

Het opvallende en moderne vergaderhotel

Het trendy en opvallende Fletcher Hotel Amsterdam is geschikt voor een luxe vergadering, een diner op grote hoogte en een ontspannen nacht in een vooruitstrevende hotelkamer. Het 4-sterren hotel biedt 120 luxe hotelkamers waar u geniet van het vele licht, het doordachte kleurgebruik en het spectaculaire uitzicht over Amsterdam. 

 5. NH Conference Centre Koningshof

Luxe hotel omgeven door de bossen

NH Conference Centre Koningshof is gelegen op slechts 15 minuten van Eindhoven gelegen. Met maar liefst 83 vergaderzalen en 509 kamers kunnen alle soorten evenementen voor u worden georganiseerd. In de grootste vergaderzaal kunnen tot wel 2000 personen worden geaccommodeerd! Naast dit alles beschikt het hotel over twee restaurants, twee bars en een sportcentrum.

 

 

 

6. Lloyd Hotel & Culturele Ambassade 

Het eerste 1-tot-5 sterren hotel ter Wereld

Lloyd Hotel & Culturele Ambassade is het eerste 1-tot-5 sterren hotel ter wereld: voor ieder budget is er een kamer aanwezig. Het hotel is omgeven door prachtig design gemaakt door Nederlandse topontwerpers. Het bijzondere en inspirerende karakter van het hotel stimuleren de creativiteit van kleine en grote groepen tijdens een bijeenkomst.

 7. Van der Valk Middelburg

Bijeenkomen, tot rust komen en verkennen in Zeeland

Van der Valk Middelburg is een luxe hotel voor verschillende bijeenkomsten. Het hotel beschikt over 119 kamers verdeeld over verschillende kamertypes en suites. Het prachtige Walcherse achterland, de stranden van Zeeland en de culturele hoogtepunten in Middelburg lenen zich uitstekend voor leuke activiteiten in combinatie met een bijeenkomst.

8. Kasteel TerWorm

Genieten in een 14e-eeuws kasteel. 

Met 40 luxe hotelkamers en vorstelijke suites, sfeervolle vergaderzalen en een prachtige omgeving zorgt dit kasteel voor sprookjesachtige ontmoetingen. De locatie leent zich perfect voor verschillende bijeenkomsten, een heerlijk diner en een ontspannen nacht. Bij Kasteel TerWorm kunt u genieten van de Limburgse gastvrijheid. 

9. Landgoed Huize Bergen

Verscholen in het groen en gelegen aan de A2 

Landgoed Huize Bergen is een monumentale villa uit 1916 gelegen aan de A2 Den Bosch – Eindhoven. De locatie beschikt over ruim 20 zalen en stijlkamers in 7 paviljoens. Met de privacy die gewenst is, de service die uw verwachting overtreft en de natuur die u heerlijk doet ontspannen zorgt Landgoed Huize Bergen voor een onvergetelijk verblijf.  

 10. Landgoed Duin & Kruidberg

Midden in de natuur, maar toch centraal gelegen

Landgoed Duin & Kruidberg is gelegen nabij Haarlem en Amsterdam. U kunt hier bijeenkomen, trouwen, eten en drinken en tot rust komen onder één dak. De 15 stijlvolle vergaderruimtes en de 75 luxe hotelkamers zijn erg comfortabel ingericht en geen enkele kamer is hetzelfde.

 

Niet alleen voor een bijeenkomst en een overnachting kunt u terecht bij de hotels. Zin in een drankje of een hapje? Flexwerken op een centrale werkplek? Ook dit kan bij deze hotellocaties.

Bent u geïnteresseerd in één van deze locaties? Neem contact op met onze Meeting Experts via MeetingExpert@regardz.nl of via het gratis nummer 0800-250 60 60.

Staat de locatie die u zoekt hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Wij vinden altijd een passende oplossing voor u!

 

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE