Boerderij locaties

De top 5 boerderij locaties

Bent u op zoek naar een locatie gelegen op het prachtige platteland? Op Regardz.nl vindt u een overzicht van boerderij locaties door heel Nederland. Wij hebben de top 5 voor u op een rijtje gezet!

 1. Fletcher Landhotel De Borken

Vergaderen en vieren in de karakteristieke Drentse Boerderij

Landhotel De Borken is gevestigd in een karakteristieke Drentse Boerderij gelegen in het mooie dorpje Lhee, nabij Dwingeloo. Het is een multifunctionele locatie met een prachtige feestzaal, 42 hotelkamers, wellness faciliteiten en een heerlijke keuken. Tevens is de brasserie voorzien van een gezellige open haard en een mooi terras.  

 2. Pollepleats

In privacy bijeenkomen in de Friese natuur

Pollepleats is gelegen in Friesland en bevindt zich in de prachtige Friese omgeving. Direct aan het water gelegen en omringd door een oneindig groen landschap. Pollepleats wordt alleen privé verhuurd dus ongestoord bijeenkomen op een plek waar alles tot in de puntjes geregeld is, geldt zeker voor deze locatie. 

 

3. De Ruwenberg

Luxe faciliteiten in combinatie met prachtige natuur

De Ruwenberg is een kasteel uit de 14e eeuw en is omgetoverd tot een conferentiehotel met 196 luxe hotelkamers en 40 zalen. Deze locatie beschikt over een boerderijhuis voorzien van een vergaderruimte en lounge. In de vrije uurtjes kunt u ontspannen in het zwembad, de fitnesszaal, de tennis- en squashbanen, de sauna’s en nog veel meer.

 4. Leefgoed de Olifant 

Prachtig uitzicht op de uitgestrekte weilanden 

Leefgoed de Olifant ligt midden in de weilanden maar slechts op een steenworp afstand van Rotterdam en Gouda. Het is een parkachtig terrein waar zich vier aparte gebouwen bevinden. U kunt in alle privacy bijeenkomen. Tijdens uw bijeenkomst kijkt u uit over het de prachtige weiland waar de koeien aan het grazen zijn.

  

 

 

 5. Best Western Hotel Restaurant Aduard

Bijeenkomen, eten, drinken en overnachten in de groene omgeving van Groningen

Hotel Aduard ligt zes kilometer bij de stad Groningen vandaan en te midden van de uitgestrekte landerijen. De luxe kamers, het bijzondere eten met verse ingrediënten uit de omgeving en het prachtige landschap maken uw bijeenkomst een onvergetelijke ervaring. 

Niet alleen voor bijeenkomsten kunt u terecht bij de locaties. Zin in een drankje of een hapje? Flexwerken op een werkplek in de weilanden? Ook dit kan bij deze groene boerderij locaties.

Bent u geïnteresseerd in één van deze locaties? Neem contact op met onze Meeting Experts via MeetingExpert@regardz.nl of via het gratis nummer 0800-250 60 60.

Staat de locatie die u zoekt hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Wij vinden altijd een passende oplossing voor u!

 

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE