Notuleerservice RegardzNotuleerservice

Een goed verslag verhoogt de waarde van een vergadering en een goede verslaglegging draagt bij aan een efficiënte werkwijze. Regardz is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Notuleerservice Nederland om effectief en efficiënt vergaderen te optimaliseren. Notuleerservice Nederland staat bekend om het aanbieden van een hoogwaardige service. Er wordt geluisterd naar uw wensen en u wordt geadviseerd welke verslagvorm het beste bij u past.

Iedereen die een locatie of ruimte zoekt, kan gebruik maken van een professionele, schriftelijke vastlegging tijdens de bijeenkomst. Door de samenwerking tussen Regardz en Notuleerservice Nederland is er de mogelijkheid dat er altijd een deskundige, onafhankelijke notulist beschikbaar is. Daarnaast is het nu ook mogelijk uw bijeenkomst digitaal vast te laten leggen bij Regardz, waarna het beeldfragment zo nodig alsnog schriftelijk uitgewerkt wordt.

Bereken uw voordeel

Wanneer u Notuleerservice Nederland inschakelt bespaart u niet alleen tijd, maar ook kosten. U ontvangt een verslaglegging van uw bijeenkomst van hoogwaardige en professionele kwaliteit. Bereken nu in de besparingscalculator hieronder hoeveel u bespaart.

Gebruik maken van Notuleerservice of heeft u hier vragen over? Onze Meeting Experts voorzien u graag van een passend advies. Bel met 0800-250 60 60 of mail naar MeetingExpert@regardz.nl.