Congres en Event services

Aanvullende services voor uw congres of event

logo-quizzzit

QUIZzzIT

Wilt u ervan verzekerd zijn dat uw congres of evenement niet ontbreekt aan entertainment en humor? Dan bent u bij QUIZzzIT op de juiste plek. QUIZzzIT is de grootste aanbieder van quizzen in Nederland. QUIZzzIT verzorgt niet alleen een quiz voor u, maar deelnemers kunnen ondertussen ook genieten van muziek, humor en diverse minigames

Broeks Events

Broeks Events is er voor al uw evenementen en bedrijfsuitjes. Het compleet verzorgen van een evenement en bedrijfsuitje op maat. Er zijn diverse thematische teambuilding programma’s, workshops en clinics waarbij beleving centraal staat.

broeks-events

 

amigo-produkties-logo

Amigo Produkties – Zin in een feestje?

U bent op zoek naar entertainment of muziek ter ondersteuning van uw feest of evenement? Amigo Produkties biedt een breed scala van de meest uiteenlopende artiesten en muzikanten. Artiesten en muzikanten die hun sporen tijdens uiteenlopende evenementen ruimschoots verdiend hebben.

Registraid deelnemersregistratie

Registraid is een online systeem dat alle logistieke processen rondom een bijeenkomst automatiseert. Het is ontwikkeld vanuit de dagelijkse praktijk van congres- en eventmanagers. U kunt Registraid inzetten voor alle typen bijeenkomsten waarbij deelnemersregistratie nodig is. U houdt volledig de controle en regie over uw bijeenkomsten.

Kinderopvang op locatie

Organiseert u een bijeenkomst en verwacht u dat de deelnemers professionele kinderopvang op de locatie waarderen of zelfs noodzakelijk vinden. Samen met professionele Kinderopvang Tante Marloes zorgen wij dat alles pico bello in orde komt op iedere locatie in Nederland. Van een paar uurtjes, een hele dag of zelfs meerdere dagen.

Videoregistratie tijdens uw bijeenkomst

Video is een uitstekend middel om een verhaal te vertellen, een emotie over te brengen of bijvoorbeeld te informeren. Organiseert u een bijeenkomst en wilt u deze op video laten vastleggen? Samen met onze partner it is a good day zorgen wij voor een goed vormgegeven en strak gemonteerde videoregistratie van uw bijeenkomst.

Hospitality Services tijdens uw bijeenkomst

Wilt u gebruik maken van hostesses, promotiemedewerkers of models tijdens uw bijeenkomst? Dit kan via de services van GoodDay. GoodDay staat voor een efficiënte, professionele en betrouwbare dienstverlening.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE