Treintarieven

Regardz werkt samen met NS om uw gasten optimale service te kunnen bieden bij hun treinreis. U kunt als organisator van een event voordelige e-tickets bestellen. Deelnemers kunnen zelf ook gebruik maken van deze dienst. De e-tickets zijn dagkaarten met een vaste prijs, welke afstand u of uw gasten ook moeten afleggen. 
Tarieven 2015
E-ticket: dagkaart 2e klas    € 24,00
E-ticket: dagkaart 1e klas    € 40,00
*Deze prijzen zijn onder voorbehoud van onvoorziene prijsstijgingen.

Bestellen als organisatie
U kunt namens uw organisatie voor uw gasten e-tickets bestellen per e-mail of telefonisch bij de betreffende Regardz-locatie*. Dit kan alleen bij een minimale afname van tien stuks. Uitzonderingen daarop zijn alleen in overleg met de locatie mogelijk. 
Na bestelling ontvangt u als opdrachtgever van de bijeenkomst een factuur voor de e-tickets. Na ontvangst van de betaling ontvangt u de e-tickets per mail. De hele procedure kan twee tot drie weken duren; houd daar rekening mee. 

Bestellen als deelnemer
Als deelnemer aan een bijeenkomst kunt u ook zelf uw e-ticket kopen, uitsluitend bij de receptie van de Regardz locatie waar uw bijeenkomst plaatsvindt. Als deelnemer kunt u niet op rekening kopen en u kunt alleen e-tickets kopen bij de receptie als de bijeenkomst al gereserveerd is.

Extra informatie

Boek nu direct


Anderen bekeken ook


Receptie
Eventplanners
Oplaadpunten

 

Meer informatie


Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Mail naar reserveringen@regardz.nl of bel met 0800 250 60 60.