De introductie van de nieuwe (concept) Franchise Code heeft flink wat opschudding veroorzaakt in de franchisebranche. In de code worden de samenwerking, rechten en plichten van zowel de franchisenemer als de franchisegever verder aangescherpt. Op 3 september zal de Nederlandse Franchise Code worden aangeboden aan Minister Kamp van Economische Zaken, waarna de code een definitieve status zal krijgen en gaat gelden voor alle Nederlandse franchiseondernemingen en samenwerkingsvormen die daarop lijken.

Belangrijke bijeenkomst
Veel franchisegevers zullen dit najaar bijeenkomsten organiseren om de nieuwe code toe te lichten. Een goede voorlichting is van levensbelang, immers de inhoud van deze bijeenkomst is uitermate belangrijk en kan juridische implicaties hebben. De boodschap zal dus nauwkeurig moeten worden gecommuniceerd. Hier en daar kunnen de onderwerpen zorgen voor discussie. Het daarom is van groot belang dat de ambiance en locatie aansluiten bij de inhoud van de bijeenkomst. De juiste toon moet in een keer worden gezet. Daarom heeft Regardz 40 locaties in geheel Nederland geselecteerd die geschikt zijn voor dit type bijeenkomsten.

Ervaring met Franchise
Luc van Bussel, CEO van Regardz: “In de vele jaren die ik als franchisegever werkzaam ben geweest heb ik de bijeenkomsten met franchisenemers altijd als de belangrijkste van het jaar ervaren. Dan moet er echt wat gebeuren in die zaal. Dit onderwerp vraagt om een goed uitgedachte bijeenkomst die voor alle partijen een positieve vibe en vertrouwen oplevert. Een goede locatie is daarbij van essentieel belang”. Behalve een goede ruimte en services kunnen franchisenemers ook gebruik maken van aanvullende diensten als een onafhankelijke professionele notuleerservice, een (streaming) videoregistratie van de bijeenkomst of bijvoorbeeld kinderopvang. Diensten die voor franchisegevers voor een speciaal tarief zijn bij te boeken. Ook kunnen relevante gastsprekers worden geregeld.

Regardz Hospitality Group
Regardz is aanbieder van vergader- en congreslocaties door geheel Nederland. “Met uitstekende locaties, diensten en services worden alle wensen van onze gasten vervuld. Met oprechte aardigheid veroveren wij de harten van onze gasten”. Werken, ontmoeten, trainen & opleiden, vergaderen en congressen is voor Zakelijk Nederland nu 24/7 direct en online boekbaar.

Voor meer informatie bezoek www.regardz.nl en www.regardz.nl/franchisebijeenkomsten of lees de franchisebrochure:http://issuu.com/regardznl/docs/brochure_franchise2015_lr

Regardz geeft u de ruimte. 

Klik hier voor het persbericht in PDF

​Meer informatie, een interviewverzoek, het toesturen van de franchisebrochure of een rondleiding in
een van de locaties kunt u aanvragen via Ina van Tolij (directie-assistente) op telefoonnummer:
088 – 2090011