Onze partnerlocaties

Onderstaand vindt u onze partnerlocaties. Dit zijn de vier locaties waar we op commercieel gebied nauw en intensief mee samenwerken. 

Mariënhof

Marienhof
Voor een bijzondere vergadering of speciaal event kiest u uiteraard voor vergader- en evenementenlocatie Mariënhof
. De meest bijzondere evenementenlocatie in Amersfoort. Dit voormalig historisch klooster heeft zeven authentieke zalen. Ze hebben allemaal iets speciaals, waardoor uw bijeenkomst nooit 'doorsnee' is. 
 
Organiseer eens een zakelijke bijeenkomst of kleinschalig congres in het 600 jaar oude klooster Mariënhof. Dan merkt u het meteen. Tijdloze charme en professionele uitstraling gaan hier hand in hand. Het sfeervolle gebouw en de zalen zijn modern en comfortabel ingericht. De kloostertuinen nodigen in alle jaargetijden uit tot een ontspannen wandeling. 
 
Met 7 praktische zalen is de Mariënhof ideaal voor een elk zakelijk evenement zoals een seminar, een product- of bedrijfspresentatie. Vanuit de parkeergarage is het maar een paar minuten lopen. U bent van harte welkom met een gezelschap van 2 tot 175 personen. 
De mogelijkheden zijn zeer divers. Zo is er de mogelijkheden om de gehele locatie exclusief af te huren. De decoratie kan naar wens worden ingevuld. Heeft u wel eens gedacht aan het houden van een high tea, een walking diner, wijnproeverij of een bedrijfsfeest?

Daarnaast is het een officiële trouwlocatie van de gemeente Amersfoort. De prachtige oude tuinen, de authentieke sfeer, de sfeervolle binnenplaats en de bijzondere zalen maken het tot een unieke trouwlocatie. U kunt hier de huwelijksplechtigheid, de receptie, het diner en het feest houden. Als u trouwt in de Mariënhof, zorgt u voor een onvergetelijke bruiloft.
Meer informatie over deze locatie 
 

  Royal Tulip Heerlickheijd van Ermelo

Heerlickheijd van ErmeloZoekt u een bijzondere locatie op de Veluwe? Royal Tulip Heerlickheijd van Ermelo is een mooie locatie gelegen in de Veluwse bossen. Door de vele faciliteiten en mogelijkheden is deze locatie op de Veluwe is geschikt voor iedere bijeenkomst. Er zijn 24 zalen die ingezet kunnen worden voor elk (bruilofts)feest, evenement, vergadering, diner of receptie. Geschikt voor congres voor 450 personen of een receptie voor 600 gasten. En wilt u uw vergadering of bijeenkomst onderbreken voor een lunch of afsluiten met een borrel of diner? U heeft alle ruimte in de Brasserie.
 
Verschillende zalen
In Royal Tulip Heerlickheijd van Ermelo ontsnapt u aan de waan van de dag. Het brengt u de nodige rust en dat werkt meteen een stuk lekkerder, met welk gezelschap u ook komt. U vindt in deze locatie alles om uitstekend te kunnen werken. Voor elk type bijeenkomst is er de juiste zaal. De grootste zaal heeft een omvang van 650m2 en er is ruimte tot maximaal 650 deelnemers. Op twee zalen na zijn alle zalen voorzien van daglicht. Alle plenaire zalen zijn voorzien van schermen voor presentaties per beamer. Uiteraard is in het hele hotel gratis wifi beschikbaar. 
 
Royal Tulip Hotel Heerlickheijd van Ermelo beschikt over 127 hotelkamers, opgesplitst in verschillende soorten kamertypes. Alle hotelkamers beschikken over royale bedden, een groot bureau, draadloos internet en een interactief televisietoestel.
 
En de beloning na een dag werken? De bar en brasserie, het zwembad, de Finse sauna, het Turkse stoombad en het Beauty & Wellness Center staan allemaal tot uw beschikking. Door de moderne faciliteiten en de persoonlijke aandacht wordt er gezorgd voor een onbezorgd verblijf.
Meer informatie over dit hotel.
 

Golden Tulip Ampt van Nijkerk

Ampt van NijkerkGolden Tulip Ampt van Nijkerk is een sfeervol en comfortabel viersterrenhotel, gelegen aan de rand van de Veluwe, vlak naast de A28. Er zijn 17 zalen die op elke bijeenkomst zijn ingesteld. De grootste zaal heeft een omvang van 200m2 en biedt ruimte aan 200 deelnemers.

Of u nu een verkooptraining voor één dag wilt organiseren of met het management team een meerdaagse brainstormsessie moet houden, deze vergaderlocatie aan de snelweg in Nijkerk is heel geschikt voor iedere vergadering, zakelijke meeting of congres. Door de persoonlijke service, enthousiasme en flexibiliteit heeft u in deze vergaderlocatie in Nijkerk zeker weten een geslaagde bijeenkomst. 
 
De 110 hotelkamers van het hotel variëren van comfortkamers tot junior suites en bruidssuites. Ze zijn allen voorzien van een flatscreen TV. Een aantal kamers heeft een privé terras of een balkon. Uiteraard is in het hele hotel gratis wifi beschikbaar. Daarnaast beschikt het hotel over een verwarmd binnenzwembad, een sauna en Turks stoombad, een sfeervol tuinterras, een brasserie en een gezellige hotelbar. Dit hotel is een inspirerende omgeving voor zowel zakelijke als particuliere bijeenkomsten.
 

Hart van Holland

Hart van HollandHart van Holland is dé evenementenlocatie van Midden Nederland. En is ontworpen voor de allergrootste events die u kunt bedenken. Er zijn 600 gratis parkeerplaatsen. Dus pak gerust uit met een beurs, show of congres. De combinatie van de zalen en het prachtige Theater maken dit mogelijk.
 
De acht multifunctionele zalen in Hart van Holland beschikken allemaal over een eigen uitstraling en invulling en variëren in grootte van 150 - 2.600m2. Dus voor elk bedrijfsfeest, bijzonder congres, productpresentatie, (internationale) meeting of show van 50 tot 3000 personen, bent u bij deze locatie aan het juiste adres.  Door de diverse sferen van de zalen creëert u een feestsfeer voor iedere gast.
 
De ruimtes van alle zalen liggen tussen twee brede gangen: één voor de gasten en één voor de backstage werkzaamheden. Zo ondervinden de gasten de voordelen van persoonlijke bediening en geen onnodige overlast van ‘achter de schermen’. In alle ruimtes van de locatie staat luxe en multifunctionaliteit voorop; er is geen vaste opstelling en er zijn geen vaste voorzieningen. Uiteraard wordt u geadviseerd in welke opstelling en met welke voorzieningen uw evenement het beste uit de verf komt.