De ene keer komt het geografisch beter uit, de andere keer zoekt u de anonimiteit op of soms wilt u even op een andere locatie inspiratie opdoen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een geschikte locatie om iemand te ontmoeten, voor uw netwerkbijeenkomst, interview of persconferentie? In de provincie Utrecht zit u goed bij het Muntgebouw en de Marienhof. Beide locaties zijn uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. In het prachtige Fletcher Hotel Amsterdam ontvangt u uw gasten op grote hoogte. Wanneer u een ontmoeting in het oosten van Nederland heeft, is Landgoed De Wilmersberg een absolute toplocatie.

Op Regardz.nl staan locaties door heel Nederland vermeld, hierdoor is er altijd een geschikte ruimte voor u beschikbaar. Ook zonder reservering. Uiteraard zorgen we ervoor dat het u aan niets ontbreekt: goede koffie, gratis wifi, gastvrije medewerkers en een ruimte voorzien van alle (moderne) faciliteiten. Blijft u daarna lekker lunchen of dineren?

Wilt u een reservering maken? Zoek door middel van onderstaande suggesties naar de geschikte locatie en reserveer direct via onze site. U ziet meteen de beschikbaarheid en prijs. Uiteraard kunt u ook eerst een offerte aanvragen of contact opnemen met een van onze meeting experts via MeetingExpert@regardz.nl of ons gratis nummer 0800-250 60 60.

Dit is slechts een selectie van de mogelijkheden. Waar u elkaar ook wilt ontmoeten, we regelen het graag voor u.