OneMeeting

Alle bijeenkomsten, één partner

Om aan al uw behoeften op het gebied van meetings te voldoen, ontwikkelde Regardz een fullservice concept gefundeerd op vier formules. Met dit concept bewijzen wij uw totaalpartner te zijn voor al uw bijeenkomsten. 

De vier formules geven een concreet antwoord op meeting vragen, wensen en eisen. Ook kennen wij zes verschillende samenwerkingsvormen voor al onze bijzondere klanten, bedrijven en organisaties. 

Vier Meeting Formules voor iedereen

 1. Personal

Regardz is de Meeting Expert van Nederland. Onze Meeting Experts zijn deskundige meeting professionals die samen met u alle bijeenkomsten organiseren van A tot Z.

Meer informatie

 2. Online

Regardz.nl is hét boekingsplatform waar bijeenkomsten online geboekt kunnen worden. Steeds meer bedrijven en organisaties maken gebruiken van onze online diensten.

Meer informatie

 3. InHouse

Wij detacheren graag onze Meeting Experts naar uw organisatie. Hierdoor beschikt u over een professionele InHouse Meeting Manager voor al uw bijeenkomsten binnen -en buiten de deur. 

Meer informatie

 4. All-in-one

Regardz biedt bedrijven en organisaties de mogelijkheid voor een totaaloplossing op maat. De All-in-One Meeting Operator is een gedetacheerde bedrijfsleider voor al uw meeting activiteiten.

Meer informatie

Zes verschillende samenwerkingsvormen. Op Maat.

1. De Boeker

Organiseert u vaker bijeenkomsten en regelt u dan alles van A tot Z zelf? Dan zoekt u een Meeting Expert om u te adviseren over de locaties, de service en de beste prijs. De Meeting Expert van Regardz staat altijd ter beschikking voor iedere boeking.

Meer informatie

2. De Inkoper

Als u vaker bijeenkomsten organiseert, bieden wij u vanzelfsprekend vaste afspraken en tarieven voor al deze bijeenkomsten op alle locaties. Wij garanderen dan de overeengekomen service en kwaliteit.

Meer informatie

3. De Onliner

Regardz is volledig digitaal en ontwikkelde een eigen en eigentijds online boekingssysteem. Hiermee bieden wij u de mogelijkheid om alles online te doen en maken wij graag de digitale verbinding met uw organisatie.

Meer informatie

4. De Belangenbehartiger

Als (branche)vereniging, coöperatie, genootschap of stichtingsbestuur, is het organiseren van bijeenkomsten voor u belangrijk, maar geen ‘core business’. Wij bieden u specifieke kennis en support bij het organiseren van al uw bijeenkomsten.

Meer informatie

5. De Corporate (RFP)

Als management van een commerciële organisatie wilt u één partner die u helpt bij het beleidsmatig ontwikkelen, inkopen en organiseren van al uw bijeenkomsten. OneMeeting biedt ondersteuning, expertise en beantwoordt uw RFP-eisen.

Meer informatie

6. De Overheid

Overheidsdiensten en corporaties in Nederland kunnen rekenen op de expertise van Regardz bij Europese aanbestedingen. Een team van Meeting Experts zorgt voor een professionele inschrijving op aanbestedingen.

Meer informatie

MEETING EXPERTS

meeting-experts-en-support

Bij Regardz bieden we u uitgebreide kennis in de vorm van Meeting Experts die actief met u meedenken. Samen met u vinden ze altijd de juiste oplossing. Een locatie die écht bij u past. Alles kan geregeld worden, het woord ‘Nee’ komt niet in ons woordenboek voor. 

 

Vraag de 'OneMeeting' brochure aan

Heer/Mevrouw*

Voorletter(s)*

Achternaam*

E-mail*

Bedrijfsnaam

Op welk adres wilt u de brochure ontvangen?

Straatnaam + huisnummer*

Postcode + plaats*

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE