Nieuws

Hieronder vindt u nieuws uit onze locaties en wat er allemaal speelt in onze branche.

White Edition Jubileum Show in Theater Buitensoos   | 16.11.2015 |

White Edition Jubileum Show Ronnie Ruysdael​​ 19 december vindt in Theater Buitensoos het grootse kerstfeest The White Edition plaats. Deze editie zal extra bijzonder worden, aangezien het de jubileum show van Ronnie Ruysdael is.

Naast Ronnie Ruysdael zelf zullen er vele andere artiesten langskomen op dit mooie feestje! Verder zal er ook nog een afterparty plaatsvinden met DJ Hans Stroeve!

Alvast kaarten reserveren? Dat kan! Kaarten voor The White Edition zijn hier te bestellen voor €20,- per stuk plus éénmalige servicekosten van €2,50 per bestelling.Ook bij de receptie van Nieuwe Buitensociëteit Zwolle zijn de kaarten te koop voor €20,-.

Wees er op tijd bij! Dit wordt er eentje die je niet wil missen!

Terugblik op een geweldige HomeRide 2015   | 01.07.2015 |

​​ Wat een dag, wat een nacht en wat een weekend! De HomeRide 2015. Waar maanden voor is getraind, zit er nu op. Met 62 teams, bijna 1.000 renners en 1.000+ begeleiders was de HomeRide 2015 een groot succes te noemen. Gezamenlijk hebben de teams een geweldig bedrag van € 869.449 opgehaald, een mooi resultaat voor het Ronald McDonald Kinderfonds!

De Regardz & Friendz Trappers hebben er met de renners en begeleiders een bijzonder weekend van gemaakt. Bloed, zweet en tranen hebben gevloeid maar iedereen heeft met opgeheven hoofd de finish bereikt. Voldaan kijken we terug naar een heel bijzonder weekend wat niet alleen ons dichter bij elkaar heeft gebracht, maar ook de kinderen en hun ouders die verblijven in de Ronald McDonald Huizen. Op naar de HomeRide 2016!   

Autowasdag voor het Ronald McDonald Kinderfonds   | 10.06.2015 |

Auto wassen Dit jaar doen de Regardz & Friendz Trappers alweer voor het derde jaar op rij mee met de HomeRide, een fietstocht van Groningen naar Maastricht, waarbij de renners in 24 uur een afstand van ruim 500 km afleggen. De HomeRide is een fondsenwervend evenement dat wordt georganiseerd door Ronald McDonald Kinderfonds. Het Kinderfonds zorgt ervoor dat zo veel mogelijk ouders kunnen overnachten in één van de Ronald McDonald Huizen wanneer hun zoon of dochter in het ziekenhuis ligt.

De renners en begeleiders van Regardz & Friendz Trappers hebben zich op veel verschillende manieren ingezet om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor dit doel. Zo zijn er recent ook twee autowasdagen georganiseerd. Afgelopen 30 mei hebben de toppers van Regardz & Friendz Trappers een zaterdag lang zo veel mogelijk auto’s gewassen op het parkeerterrein van de Eenhoorn. De dag begon vroeg bij de Eenhoorn waar voor iedereen een lekker kopje koffie of thee klaar stond met eventueel een verse koek van Hartig. Voor de meegekomen kids was er een heerlijk zakje chips. Binnen een mum van tijd stonden de eerste auto’s al blinkend op het parkeerterrein! 

Na een halve dag gezwoegd te hebben bij de Eenhoorn is de hele meute verplaatst naar het Berghotel in Amersfoort om ook daar alle auto’s te voorzien van een wasbeurt. Moe maar voldaan werd de wasdag om 18.30 afgesloten met een totale opbrengst van € 500,-.
   

Laat uw auto wassen voor het Ronald McDonald Kinderfonds   | 26.05.2015 |

Auto wassen Wij komen in actie.. want een ziek kind kan niet zonder zijn ouders!
​Zaterdag 30 mei worden er, op het parkeerterrein van Eenhoorn Amersfoort, auto’s gewassen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Graag nodigen wij u uit tussen 08:00 en 16:00 uur om uw auto te laten wassen en een kind van een Ronald McDonald huis in het zonnetje te zetten. 

Uw auto wordt voor slechts €10,- gewassen en de gehele dagopbrengst gaat naar het Ronald McDonald Kinderfonds.

Graag zien wij u zaterdag 30 mei bij de Eenhoorn in Amersfoort.
   

Heerlijk genieten op het vernieuwde terras van het Berghotel   | 06.05.2015 |

Terras Berghotel Het terras van het Berghotel is vernieuwd! 
Afgelopen maand is Hoveniersbedrijf van Moorselaar uit Nijkerk hard bezig geweest om het terras nog mooier te maken. Het vernieuwde terras heeft meer groen accenten en er is een massief houten pergola geplaatst met een weelderige Chinese blauwregen als begroeiing. Met de zon vanaf 10.00 uur tot 20.00 uur is het hier heerlijk vertoeven. Nog even en de ligbedden met kussen staan voor u klaar zodat u nog meer kunt genieten. Voor een plekje uit de zon kunt u terecht onder het prachtige prieel. 

U bent van harte welkom om te komen genieten van een heerlijk drankje of een lekkere maaltijd, zowel lunch als diner. Neem alvast een kijkje op de lunch- en dinerkaart.
   

De Airport Shuttle rijdt vanaf deze week al vanaf 5.00 uur  | 04.05.2015 |

Rotterdam The Hague Airport De Airport Shuttle rijdt vanaf deze week vanaf 5:00 uur tot 23:00 uur i.p.v. vanaf 7:00 uur.
Door de ligging van BEST WESTERN PLUS Rotterdam Airport Hotel is deze uitermate geschikt voor de zakelijke reiziger die gebruik maakt van het Rotterdam The Hague Airport. Iedere maandag t/m vrijdag rijdt van 05:00-23:00 uur een gratis shuttle bus van en naar het vliegveld (op aanvraag). Uiteraard zijn de bezoekers van Rotterdam The Hague Airport van harte welkom voor een hapje of een drankje bij BEST WESTERN PLUS Rotterdam Airport Hotel.

Vroeg vliegen vanaf de luchthaven van Rotterdam? Boek dan het speciale Park, Sleep & Fly arrangement en ga uitgerust op reis.
   

Regardz feliciteert Universiteit Twente met 25 jaar Public Management  | 14.04.2015 |

Taart La Vie In september 2014 is de executive Master Public Management (MPM) van de Universiteit Twente voor de 25e keer van start gegaan. De MPM is daarmee de oudste en meest gerenommeerde opleiding voor managers en leidinggevenden in de Nederlandse publieke sector.

Op 10 april werd de 25e verjaardag van de MPM tijdens de conferentie “25 jaar Public Management: Vision 2075” gevierd, samen met deelnemers, alumni, docenten en kerndocenten en allen die de publieke sector een warm hart toedragen. 

De masterclasses vinden al vanaf het begin bij La Vie Utrecht plaats en deze mijlpaal mocht dan ook niet onopgemerkt voorbij gaan in de prettige samenwerking tussen Universiteit Twente en Regardz. Team La Vie Utrecht verraste Universiteit Twente daarom de dag voor de conferentie alvast met een taart.    

Clubavond Content Club in BEST WESTERN PLUS Rotterdam Airport Hotel  | 08.04.2015 |

Content Club Op donderdag 23 april vindt in het BEST WESTERN PLUS Rotterdam Airport Hotel een clubavond van de Content Club plaats. De Content Club is een open kennis- en discussieplatform over de kracht van content(marketing). Voor en door marketing- en communicatieprofessionals.

Aan de hand van clubavonden wil de content club samen met vakgenoten laten zien hoe relevante content het marketing-  en communicatievak meer inhoud geeft. Het thema voor de clubavond van 23 april is ‘Data-Driven Content: Big or Bullshit?’ De eerste twee sprekers voor de clubavond zijn al bekend:

Mark Beekman
Marketing Director van Graydon - Credit Management Services. Mark spreekt over hoe Graydon dankzij big data (analyses) en marketing automation succesvol nieuwe leads wist binnen te halen en… te verzilveren.

Erik van Heeswijk
CEO van start-up en consultancy company CleverLions (en ex-Hoofdredacteur VPRO Digitaal). Erik neemt ons op zijn altijd bevlogen wijze mee in de wereld van data, content recommendation, personalisatie en meer!

Er is een inlooptijd vanaf 19:00 uur, de clubavond begint 19:30 en zal tot +/- 21:45 duren. Aan het einde kunnen de deelnemers bijkomen met een borrel.

Nog geen plannen met Pasen? Kom naar Berghotel Amersfoort  | 31.03.2015 |

Paasbrunch Op eerste Paasdag geniet u van een heerlijke Paasbrunch in Berghotel Amersfoort. Voor slechts € 34,50 geniet u van uiteenlopende gerechten, van gemarineerde zalm en kalfspastrami tot crème brûlée en vanilleroom ijstaart. Vanaf 11.00 uur bent u van harte welkom, om 12.00 uur wordt het buffet geopend. De prijs is inclusief drank. Uiteraard is er ook aan de kinderen gedacht. Speciaal voor hen is een Kidz brunch samengesteld. We zien u graag op 5 april in het Berghotel!

Klik hier voor meer informatie

Great WaterZ bij Regardz: puur & eerlijk vitaminewater  | 23.03.2015 |

Vitaminewater Waar gewoon water wat eentoning kan zijn, teveel koffie slecht voor de maag is en frisdrank vaak teveel suiker bevat, biedt het verse Great WaterZ bij Regardz de uitkomst. Great WaterZ is een puur, gezond en eerlijk vitaminewater zonder suiker!

Great WaterZ wordt bij alle locaties van Regardz aangeboden, met iedere dag weer een andere verrassende smaak! Dit vitaminewater zorgt ervoor dat u meer energie krijgt, vrolijker wordt en een zuivere huid behoudt. Daarnaast bevorderd het uw spijsvertering, versterkt het uw imuumsysteem en voorkomt het hoofdpijn.

Genoeg redenen dus om een glas Great WaterZ bij Regardz te drinken!

Bestekhuisjes Ronald McDonald Kinderfonds beschikbaar voor sponsoring | 18.03.2015 |

Bestekhuisje Regardz is trotse partner van het Ronald McDonald Kinderfonds. Dit fonds zorgt er al meer dan 30 jaar voor dat ouders dichtbij hun zieke kind kunnen zijn door een accommodatie aan te bieden dichtbij het ziekenhuis.
Relaties kunnen vanaf slechts € 44,- per jaar een duurzaam bestekhuisje in ons restaurant sponsoren, dit in ruil voor promotie door middel van een bedrijfslogo of QR-code op het dakje.

Er zijn nog een aantal bestekhuisjes beschikbaar voor sponsoring. Draagt u ook een 'dakje' bij?
Daarnaast verkopen wij nog steeds de Kindersfondsknuffel voor € 15,99. Alle opbrengsten van de sponsoracties worden gedoneerd aan het Ronald McDonald Kinderfonds.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact op via coen.mulder@regardz.nl of telefonisch via 040-202 60 00.

BEST WESTERN PLUS Rotterdam Airport Hotel ontvangt Best Western sign | 12.03.2015 |

BEST WESTERN PLUS Rotterdam Airport Hotel Afgelopen vrijdag heeft het BEST WESTERN PLUS Rotterdam Airport Hotel officieel het Best Western sign mogen ontvangen. Wytze van den Berg, CEO Best Western Nederland, heeft deze overhandigd aan directeur Agatha Kleis. Tijdens de bijeenkomst heeft Wytze van den Berg de samenwerking met Best Western en de organisatie van Best Western Hotels nader toegelicht. 

De middag werd afgesloten met een toost op een succesvolle samenwerking met Best Western en op goede resultaten voor BEST WESTERN PLUS Rotterdam Airport Hotel. 

Nieuwe partnerlocatie: Landgoedhotel De Wilmersberg  | 09.03.2015 |

De Wilmersberg Vanaf nu is De Wilmersberg rechtstreeks te boeken op regardz.nl
Deze toplocatie ligt midden in het groen en is snel bereikbaar via de A1. Geschikt voor zowel zakelijke als particuliere bijeenkomsten en evenementen. Landgoedhotel De Wilmersberg beschikt over 61 moderne hotelkamers en 6 inspirerende vergaderruimtes met eigen terras dat uitzicht biedt op het prachtige landgoed.
 

Regardz Airport Hotel Rotterdam sluit aan bij Best Western | 02.03.2015 |

Rotterdam Airport Hotel Lobby Na een volledige renovatie van het viersterren Regardz Airport Hotel Rotterdam sluit Regardz het hotel weer aan bij Best Western Hotels. Airport Hotel Rotterdam valt onder het PLUS-label van Best Western Hotels en gaat verder onder de naam BEST WESTERN PLUS Rotterdam Airport Hotel.

Beide partijen zijn zeer verheug dat Regardz Airport Hotel Rotterdam zich (weer) aansluit bij Best Western.

Klik hier voor het voor het persbericht.

Valentijnsactie Regardz WTC Arnhem groot succes! | 16.02.2015 |

Valentijnsactie Regardz WTC Arnhem Afgelopen week hebben de medewerkers van Regardz WTC Arnhem een actie georganiseerd voor het Ronald McDonald Kinderfonds.
Bij een donatie van € 2,00 kreeg men, geheel in het teken van Valentijn, een snoepzakje met een lieve boodschap. Vanaf de eerste dag was deze actie een groot succes! Halverwege de week moesten er zelfs nog nieuwe snoepzakjes bijgemaakt worden.
 
Vandaag is de balans opgemaakt en Regardz WTC Arnhem heeft een mooi bedrag weten op te halen van maar liefst € 385,00!
 

Succesvolle workshop “gastvrijheid” voor Track the Talent bij La Vie | 09.02.2015 |

Workshop gastvrijheid La Vie Op vrijdag 30 januari heeft La Vie opnieuw twee groepen jongeren via Track The Talent verwelkomd.  
Track the Talent wordt momenteel in Nederland in een aantal steden uitgevoerd en is sinds december 2010 in Utrecht gestart. Track the Talent heeft als doel om de positie van jongeren te verbeteren en de kloof tussen hen en het bedrijfsleven te verkleinen. Het is gebaseerd op het in de Verenigde Staten ontwikkelde programma "Development School for Youth". 

Alle betrokkenen werken belangeloos aan het project mee en bieden hun training/workshop kosteloos aan vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid. Jongeren volgen een aantrekkelijk programma van 13 weken waarbij zij op bezoek gaan bij bedrijven en trainingen krijgen. Zij ontwikkelen daarmee hun persoonlijke en sociale kwaliteiten en verhogen hun kansen op de arbeidsmarkt. Het project brengt jongeren in direct contact met (top)managers uit het bedrijfsleven, maar ook met kunstenaars en sporters. Dit gebeurt op een laagdrempelige locatie in hun eigen omgeving.

Tijdens het bezoek aan La Vie hebben de twee groepen een workshop in de keuken en de banqueting gevolgd. In de keuken hebben de deelnemers onder begeleiding van de koks hun eigen pizza gemaakt, bij de afdeling banqueting hebben de jongeren uitleg gekregen over verschillende zaalopstellingen en de organisatie binnen La Vie. “Ik ervaar La Vie als gastvrij en warm, de pizza’s smaakten lekker en de mensen zijn er vriendelijk”, aldus een van de deelnemers.

Verschillende deelnemers zagen wel een toekomst in de horeca, een mooie bijkomstigheid!

Nieuwe Buitensociëteit Zwolle kijkt terug op een succescol TEDxZwolle | 03.02.2015 |

TEDxZwolle Op 28 januari vond in de Nieuwe Buitensociëteit de tweede editie van TEDxZwolle plaats.
Een inspirerende dag die in het teken stond van het klimaat. Tijdens TEDxZwolle deelde 16 (inter)nationale sprekers hun visie op de toekomst. Onderwerpen als weersextremen, klimaatverandering en Nederland als waterrijk land kwamen aan bod tijdens de korte TED-talks.
 
Na afloop zijn er veel positieve en enthousiaste reacties ontvangen. Nieuwe Buitensociëteit Zwolle kijkt terug op een succesvol en geslaagd evenement!

Boek nu bij Berghotel Amersfoort of Airport Hotel Rotterdam en krijg een ballonvaart cadeau! | 29.01.2015 |

Berghotel Amersfoort en omgeving vanuit de lucht zien? Boek nu uw bijeenkomst in Berghotel Amersfoort en/of Airport Hotel Rotterdam en ontvang twee tickets voor een ballonvaart bij Dutch Ballooning in Amersfoort. Na de landing ontvangt u namens Dutch Ballooning een certificaat en wordt er uiteraard geproost op een succesvolle tocht. Kijk voor de actievoorwaarden op de website van Berghotel Amersfoort of Airport Hotel Rotterdam.

Reserveren
Voor meer informatie of om te reserveren belt u voor Berghotel Amersfoort naar 033 - 422 42 22 of mailt u naar berghotel.reserveringen@regardz.nl en belt u voor Airport Hotel Rotterdam naar 010 - 462 55 66 of mailt u naar info@airporthotelrotterdam.nl.

Vier Regardz locaties doen mee aan de Open Top Trouwlocatie Route 2015
| 26.01.2015 |

Trouwfoto Op zondag 8 februari organiseert Toptrouwlocaties voor het vierde jaar op rij de Open Top Trouwlocatie Route. Op deze dag kunt u vrijblijvend en zonder afspraak bij meer dan 250 locaties een kijkje nemen, op zoek naar dat ene speciale gevoel: hier willen wij trouwen!

Op deze nationale dag waarop het oriënteren naar trouwlocaties centraal staat openen verschillende trouwlocaties van Regardz haar deuren. Van 11.00 tot 17.00 bent u welkom om een kijkje te nemen bij Airport Hotel Rotterdam, Planetarium Amsterdam, Level Eleven en Groenendael Hotel & Conferentiecentrum

Aanmelden?
Toekomstige bruidsparen kunnen zich aanmelden voor de Open Toptrouwlocatie Route 2015 op www.opentoptrouwlocatieroute.nl. Bruidsparen die zich registreren, maken kans op prachtige prijzen van in totaal meer dan € 100.000,- waaronder een complete huwelijksdag t.w.v. € 10.000,-, Uiteraard zijn jullie ook zonder registratie van harte welkom.

Jaarlijkse vrijwilligersborrel Ronald McDonald Huis Utrecht in La Vie Utrecht
| 20.01.2015 |

Waardecheque La Vie Om het jaar af te sluiten vond afgelopen december in La Vie Utrecht de jaarlijkse vrijwilligersborrel van het Ronald McDonald Huis Utrecht plaats. Het Ronald McDonald Huis Utrecht zorgt dat ouders, broertjes en zusjes van zieke kinderen die in het Wilhelmina Kinderziekenhuis zijn opgenomen dicht bij elkaar kunnen zijn. Sinds 2013 is Regardz de uitdaging aangegaan om jaarlijks geld voor de Ronald McDonald Huizen in te zamelen om zoveel mogelijk overnachtingen te realiseren. La Vie Utrecht is onderdeel van de Regardz Hospitality Group. Regardz is een landelijke organisatie van authentieke Congres- en Vergaderlocaties. Het is de missie van Regardz om zakelijke en particuliere gasten te ontzorgen met (flex)werken, bijeenkomsten, opleiding en trainingen, vergaderingen,  congressen of events. De reden dat Regardz juist de samenwerking met het Ronald McDonald Kinderfonds is aangegaan, is omdat de grondbeginselen van beide bedrijven nauw bij elkaar liggen; het ontzorgen van hun gasten. La Vie Utrecht is als Utrechtse locatie nauw betrokken bij het Ronald McDonald Huis Utrecht.
 
In de afgelopen 2 jaar hebben medewerkers van La Vie Utrecht zich door het organiseren van verschillende acties zoals een sponsorloop, wandeltocht en verkoop van onder andere kaarsjes enthousiast ingezet. Dit jaar benaderde het Ronald McDonald Huis, La Vie voor het organiseren van hun jaarlijkse bedankborrel. Medewerkers van La Vie hebben zich voor het verzorgen van deze borrel belangeloos ingezet. Collegae van alle afdelingen werkten samen om de vrijwilligers die zich dagelijks inzetten voor anderen deze avond hartelijk te ontvangen en te verzorgen. In samenwerking met de vaste leveranciers van La Vie kon een groot deel van de borrel worden gesponsord en werden er door het keukenteam heerlijke gerechten zoals vers gerookte zalm en sushi bereid. Daarnaast zorgde een goochel act van één van de relaties van Regardz, en tevens sponsor, voor het nodige entertainment. 
 
“Tijdens de borrel werden een aantal vrijwilligers door het Huismanagement extra in het zonnetje gezet omdat zij zich al jarenlang als vrijwilliger inzetten voor het Huis. Tenslotte heeft Ingrid van der Wal-Koek, directeur van La Vie,  een cheque met het in 2014 ingezamelde bedrag van €5.000,- uitgereikt aan de voorzitter van het bestuur van het Ronald McDonald Huis Utrecht. “Een mooie afsluiting van een bijzondere geslaagde avond” aldus Natasja de Leeuw van het Ronald McDonald Huis Utrecht.   

TEDxZwolle in de Nieuwe Buitensociëteit | 13.01.2015 |

Nieuwe Buitensociëteit Theaterzaal Op woensdag 28 januari vindt een geweldig evenement plaats in de Nieuwe Buitensociëteit; TEDxZwolle. Tijdens TEDxZwolle zullen de thema’s climate, active en cities besproken worden. Dit wilt u niet missen! 

Geen standaard congres, maar een dag met korte TED-talks van (inter)nationale sprekers die verassende, innovatieve ideeën hebben over het bouwen van duurzame steden. Er is aandacht voor de wereld van water, weersextremen, stedenbouwkunde en de vernieuwende krachten van onderop. 

Ga 'Gently down the stream' en laat u meevoeren door interessante sprekers zoals Jan Jonker, Robert Bridgeman, Henk Ovink, Tracy Metz, Pat Crowley en David Saddington. Zij delen in sprankelende TED-talks originele gedachten die u zullen uitdagen.

De kaartverkoop is al gestart, dus als u dit evenement niet wilt missen reserveer dan vandaag nog een plaats via: www.tedxzwolle.nl.
Wij zien u graag de 28e bij de Nieuwe Buitensociëteit!
 

De samenwerking met het Ronald McDonald Kinderfonds wordt voortgezet | 05.01.2015 |

Ronald McDonalds Kinderfonds Sinds 27 januari 2013 is Regardz een samenwerking aangegaan met het Ronald McDonald Kinderfonds. Dit fonds zorgt er al ruim dertig jaar voor dat zieke kinderen dicht bij hun ouders kunnen zijn. Ze ontvangen hiervoor geen overheidssubsidie, dus ze zijn volledig afhankelijk van donateurs, sponsorbijdragen en acties van particulieren en organisaties. 

Voortzetting van de samenwerking!
Ook in 2015 wordt de samenwerking tussen Regardz en het Ronald McDonald Kinderfonds voortgezet! 

In de afgelopen twee jaar heeft Regardz een totaalbedrag van bijna € 70.000 opgehaald, door middel van het organiseren van acties, verkoop van de exclusieve Ronald McDonald Kinderfonds knuffel en het organiseren van uitjes voor de vrijwilligers van de Kinderfonds huizen. 

Zoals afgelopen twee jaar, zullen er ook in 2015 activiteiten worden georganiseerd door de medewerkers van Regardz. Samen met klanten, gasten, leveranciers en partners zorgt Regardz er mede voor dat zieke kinderen dichtbij hun ouders kunnen zijn. Regardz zal zich komende twee jaar weer inspannen met als doel om weer net zo’n mooi bedrag in te zamelen. Deze bijdrage gebruikt het Kinderfonds om overnachtingen voor ouders met zieke kinderen mogelijk te maken. 

Ook doet Regardz voor de 3de keer op rij mee aan de HomeRide, het wielerevenement van het Kinderfonds. Medewerkers en vrienden / familie van medewerkers van Regardz fietsen in etappes 500 km in 24 uur. Met deze sponsorwielertocht wordt er per team minimaal € 7.000 opgehaald. Dit jaar streeft Regardz er naar om minimaal twee teams in te schrijven. 

Regardz kiest 'Kindest Service' medewerker van het jaar 2014 | 23.12.2014 |

Verkiezing 'Kindest Service' medewerker In mei heeft Regardz, een landelijke organisatie van authentieke congres- en vergaderlocaties en hotels, het inspiratie-programma Kindest Regardz geïntroduceerd. Met dit programma wil Regardz haar medewerkers motiveren om van gasten vrienden te maken en het serviceniveau naar een nóg hoger peil brengen. Bij het inspiratie-programma Kindest Regardz hoort ook de verkiezing van de ‘Kindest Service’ medewerker van het jaar onder alle Regardz medewerkers. In november is de verkiezing van start gegaan binnen alle Regardz locaties en het support center en inmiddels is de medewerker van het jaar gekozen.

“Met onze servicemissie willen we niet alleen de harten van onze gasten veroveren, maar ook de medewerkers motiveren en inspireren om net dat stapje extra te zetten. Ze moeten het immers oprecht leuk vinden om voor onze gasten te zorgen, ze te verrassen en verwennen. Een verkiezing past daar goed bij. ‘Wat doe jij om de harten van onze gasten te veroveren?’ was daarbij de hamvraag. Alle medewerkers kunnen onderling stemmen op de medewerker die in zijn of haar ogen Kindest Regardz het beste in de praktijk toepast”, aldus Ingrid van der Wal-Koek, directeur Kindest Regardz.

In eerste instantie werd er per locatie één winnaar bekend gemaakt. Alle locatiewinnaars gingen vervolgens door naar de landelijke finale.

Finale in het Berghotel
De 10 finalisten hebben op 11 december in Berghotel Amersfoort de mogelijkheid gekregen zichzelf in een informele, feestelijke setting te presenteren aan de mede genomineerden en de directie. Elke winnaar kreeg de mogelijkheid om te vertellen welke van de 7 stappen naar State of the Heart Hospitality hij of zij het belangrijkst vindt, op welke manier hij/zij dit in de praktijk brengt aan de hand van een voorbeeld alsmede een suggestie voor Kindest Regardz in de toekomst. Nadat iedereen zichzelf had gepresenteerd, werd er opnieuw gestemd. Deze keer door alle finalisten en de directie.

Winnaar van de verkiezing
Winnaar van de verkiezing Op vrijdag 19 december tijdens het kerstdiner van Regardz, is de winnaar van de verkiezing bekend gemaakt. Jordi Kerkdijk, zelfstandig werkend kok in Eenhoorn Amersfoort, is uitgeroepen tot ‘Kindest Service’ medewerker van het jaar 2014. “In de afgelopen periode heeft Jordi laten voelen dat interne en externe gastvrijheid in kleine dingen zit. Door zijn gedrag heeft hij de WOW-factor. Jordi heeft de gave om mensen op hun gemak te stellen. Zijn autoriteit en nederigheid doet een ieder denken: het komt goed. En dat komt het ook! De Eenhoorn is trots op deze loyale medewerker”, geeft Anton Schäffer, directeur Eenhoorn Amersfoort, aan.

Naast een jaar lang de eervolle titel ‘Kindest Service' medewerker van het jaar, heeft Jordi een verwenzaam weekend weg gekregen.

Succesvol event ‘Trainen met IMPACT’ in La Vie Utrecht | 18.11.2014 |

Op zaterdag 8 november vond in La Vie Utrecht het evenement ‘Trainen met IMPACT’ plaats. Titia van der Ploeg, eigenaar van Bureau 5 voor 9 en door NOBTRA uitgeroepen tot Trainer van het Jaar 2014, trainde deze dag ruim 30 vakgenoten. 

Na het succesvolle event ‘Trainen met toekomst’ vorig jaar, was het thema dit jaar ‘Trainen met IMPACT’. Evenals vorig jaar vond de training plaats in La Vie Utrecht, dé trainingslocatie centraal in Nederland.

“De IMPACT-methode zorgt voor impact in je groepen en dat je trainingen gegarandeerd succesvol zijn”. 
Een training of opleiding vraagt een forse investering: het kost geld, tijd van alle betrokkenen en inzet om deel te nemen en het geleerde te implementeren. Dat vraagt om een aanpak die leidt tot resultaten die verder reiken dan ‘het waren mooie dagen’ en ‘het eten was prima’. 

En dat is precies waarop de samenwerking tussen Bureau 5 voor 9 en La Vie Utrecht is gebaseerd; verder gaan dan gewoon goed. 
Gasten ontzorgen en zich thuis laten voelen, daar draait het bij Regardz om. Door excellente en onderscheidende service te bieden en door de nieuwe en veranderende behoeftes van onze gasten te kennen, te begrijpen en daar goed op in te spelen.   

De ontvangst begon, hoe toepasselijk, om 5 voor 9 met koffie, thee en iets lekkers. Om 10.00 uur vond de officiële opening plaats en na een welkomstwoord ging Titia van start met haar dag vullende training. Tussendoor konden de deelnemers genieten van een heerlijke lunch bereid door het keukenteam van La Vie. De inspirerende dag werd afgesloten met gezellig napraten onder het genot van een borrel. Bureau 5 voor 9 en La Vie Utrecht kijken dan ook met plezier terug op een geslaagde dag. 

Bekijk hier de video om een impressie van de dag te krijgen.

Terugblik op geslaagde Grand Opening Eenhoorn Amersfoort | 08.10.2014 |

Na een flinke restyling heropende de Eenhoorn Amersfoort afgelopen 7 oktober jl. op feestelijke wijze haar deuren. De Eenhoorn van Regardz heeft een nieuwe, meer eigentijdse uitstraling gekregen. De vernieuwde ontvangstruimte is het middelpunt van de Eenhoorn en dé ontmoetingsplek voor de vergadergasten geworden. De grote congreszaal, die geschikt is voor zo’n 350 personen, heeft een moderne uitstraling gekregen en een nieuw projectiescherm over de hele breedte van de zaal om de gehele zaal te betrekken bij het congres.

Samen met een groot aantal relaties hebben we de heropening van de Eenhoorn gevierd. Wij kijken met veel plezier terug op een geslaagde Grand Opening; het was hartverwarmend en we bedanken de aanwezige gasten voor hun komst. Klik hier voor een fotoimpressie van de opening.

De sprekers  van de middag waren Gerard van Vliet (directeur NCD), Luc van Bussel (CEO en gastgever Regardz) en Marja van Bijsterveldt (directeur Ronald McDonald Kinderfonds). Zij hielden interessante presentaties over Leiderschap 2020, Kindest Regardz en over het Ronald McDonald Kinderfonds en de samenwerking met Regardz.

Succesvolle focusgroep congressen in La Vie Utrecht | 03.07.2014 |

Op donderdag 3 juli kwamen in La Vie Utrecht een aantal professionals bij elkaar om van gedachten te wisselen over het organiseren van congressen op externe locaties. La Vie Utrecht organiseert regelmatig bijeenkomsten om professionals uit de markt samen te brengen en kennis te delen. 

La Vie Utrecht beschikt sinds een jaar over een moderne, tevens exclusief te huren, congresetage voor bijeenkomsten tot 150 personen http://www.lavieutrecht.nl/congressen/ 

De focusgroep had als doel inzicht te vergaren in de factoren die van invloed zijn op de locatiekeuze voor een congres alsmede de elementen die van essentieel belang zijn in het contact en de samenwerking met de locatie. “Met de uitkomsten van de focusgroep zijn we in staat ons nog beter in te leven in de wensen en behoeften van onze opdrachtgevers en proactief mee te denken”, aldus Ingrid van der Wal - Koek, directeur La Vie Utrecht. 

De middag bood een uitgelezen kans om visie, mening en kennis te delen en samen met vakgenoten te discussiëren. Naast herkenning in gezamenlijke ervaringen werden er ook praktische tips over en weer gedeeld. De deelnemers aan de focusgroep en het team van La Vie Utrecht kijken terug op een succesvolle en uitstekend verzorgde middag.

Enkele reacties van de deelnemers;

“Use the wisdom of the crowd”, aldus Anja Roelofs, Directiesecretaris Logius   

“Erg leuk om te delen en te merken dat we overeenkomstige ervaringen hebben maar ook veel van elkaar kunnen leren.”, zegt Bram van der Vorst van Aventiq

“Ik sluit me aan bij de rest van de groep en vond het verhelderend, inspirerend en een heel goed initiatief, omdat je daaruit laat blijken dat je het niet alleen belangrijk vindt wat je zelf doet, maar ook wat de andere kant, waar het allemaal om gaat, belangrijk vindt.” 

Kledingruil binnen de Nieuwe Buitensociëteit voor het Ronald McDonald Huis Zwolle   
| 21.05.2014 |

Op woensdag 4 juni wordt binnen de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle wederom een (dames) kledingruil georganiseerd.

Eén van de vele initiatieven om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Huis Zwolle, een doel wat de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle na aan het hart ligt. Vanaf 19:00 uur zijn alle dames uit Zwolle en omstreken van harte welkom binnen de
Nieuwe Buitensociëteit om gezamenlijk te zorgen voor een verfrissing in de garderobe, nieuwe ontmoetingen en een mooi bedrag voor het Ronald McDonald Huis Zwolle.

Neem minimaal 5 kledingstukken/tassen/paar schoenen/accessoires mee (schoon en niet kapot). Hoe leuker je kleding, hoe leuker het wordt om met elkaar te ruilen. Meedoen kan voor € 15,00 (koffie & thee, wat lekkers en parkeren zijn inbegrepen).

Aanmelden via Facebook (Kledingruil voor Ronald McDonald Huis Zwolle) of stuur een e-mail naar ingeborg.peterson@regardz.nl.

Berghotel Amersfoort zet zich in voor het Ronald McDonald Kinderfonds   | 21.05.2014 |

Op 27 mei organiseert het Berghotel een sportief evenement om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Het is een intensief sportprogramma met uitdagende oefeningen onder begeleiding van een personal trainer in de buitenlucht. Iedereen kan meedoen! Verleg je grenzen en steun tegelijkertijd het Ronald McDonald Kinderfonds!

Meedoen? 
Door wie: Personal trainers van LAPT Amersfoort
Ontvangst: In de lobby op 27 mei 2014 om 18:00 uur.
Start om 18:30 tot 19:30 uur
(Mogelijkheid tot omkleden in het Berghotel)
Waar: De monumentale tuin van het Berghotel
Duur: +/- 60 minuten
Bijdrage: € 10,00 per persoon voor Ronald McDonald Kinderfonds

Inschrijven kan tot en met 26 mei door een mail te sturen naar sylvia.verhage@regardz.nl

Vanaf nu nóg meer ontspannen in het Airport Hotel!   | 15.05.2014 |

Na de succesvolle metamorfose van de lobby en het restaurant, was het nu tijd voor de laatste transformatie: de voormalige cockpitbar heet nu de chill room! Om onze gasten nog net even iets meer ontspanning te bieden, is deze ruimte omgetoverd tot een ware relax ruimte. In de nieuwe chill room vindt u o.a. een pooltafel, tafelvoetbal, Dvd-speler, dartbord, televisie, boekenkast en een Wii. Iedereen zal zich hier gegarandeerd vermaken, van jong tot oud!

Net als in het gehele hotel is het ook in de chill room de kleur groen die straalt. Groen staat voor een sterke gezinsband, in de chill room kunt u optimaal genieten van uw gezin en kunnen de kinderen zich vermaken in de speciaal ingerichte kinderhoek. Voor de kinderen is er genoeg te doen, zij zullen ongetwijfeld uren lang plezier maken. 

Voor de zakelijke gast biedt de chill room een uitstekende uitvalsbasis voor ontspanning tussen het werkoverleg door. Vooral tijdens een dag hard werken is ontspanning erg belangrijk. In de chill room zult u beslist tot rust komen waarna u weer met een ontspannen gevoel verder kunt aan uw dagelijkse werkzaamheden.

Niets is toch fijner dan een avondje ontspannen? De chill room is ook ’s avonds geopend om uw verblijf in het Airport Hotel compleet te maken!

U bent van harte welkom om de nieuwe chill room te bekijken! 

 

Winaars visitekaartjesactie bekend!   | 14.05.2014 |

Bij alle Regardz locaties konden bezoekers hun visitekaartje inleveren. Door het inleveren maakte men kans op een MacBook Air, een iPad Air en een iPhone 5S. 

Uit alle kaartjes die men bij ons heeft achtergelaten, zijn er drie winnaars getrokken: Marijke Nauta, Jaap Bosch en Jolien Wegter. Zij hebben de Macbook, iPad en iPhone in ontvangst mogen nemen namens onze collega’s Lucien van de Veerdonk, Monica Kennis, Evelien van Zon en Simon Vonk. 

Blij verrast was Marijke Nauta met haar MacBook Air: “Ik ga een weekendje weg, maar het liefst blijf ik in het huisje om de MacBook onder de knie te krijgen.” Ook Jaap Bosch en Jolien Wegter waren ontzettend blij met hun gewonnen prijs.  

Regardz wenst de winnaars veel plezier met deze fantastische prijzen!

Nieuwe look & feel voor Airport Hotel Rotterdam  | 30.04.2014 |

De afgelopen tijd is er flink gerenoveerd in het Airport Hotel. Inmiddels is de renovatie van de lobby en het restaurant zo goed als klaar. De groene omgeving rondom het Airport Hotel is gedurende de renovatie letterlijk naar binnen gehaald. Deze groene kleur vormde namelijk de inspiratie voor de nieuwe look. Door deze kleur heeft het Airport Hotel een geheel andere uitstraling dan vroeger gekregen. 

Zo is onze lobby compleet vernieuwd en staan er unieke ‘Egg chairs’ waar u heerlijk in kunt zitten. Bovendien zijn ze een lust voor het oog. In ons vernieuwde restaurant kunt u genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner terwijl u omringd wordt door de prachtige kleuren van de omgeving. Onze treincoupés lenen zich prima uit voor een lunch of een kort overleg.

Australian coffeecorner
Bij onze nieuwe coffeecorner kunt u op onze groene loungebank genieten van een kop koffie met de lekkerste appeltaart van Nederland. Hier vindt u hoogwaardige producten van het merk Australian. De coffeecorner is een ideale plek voor een snelle lunch waarna u snel weer de weg op kunt.
  
De renovatie gaat door
Momenteel is de technische dienst hard bezig om onze bar om te toveren tot een heerlijke relaxruimte. Aan de kinderen is ook gedacht, er wordt voor hen een speciaal ingericht kinderhoekje gecreëerd. De verbouwing zal omstreeks volgende maand afgerond zijn. 

We hebben al meerdere positieve reacties mogen ontvangen van onze gasten. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs voor een heerlijke kop Australian koffie of houd onze website en Facebookpagina in de gaten voor de laatste updates. 
 

Nieuwe Buitensociëteit Zwolle en Van Orsouw maken de langste Orsolino ter wereld! | 18.04.2014 |

Op zaterdag 26 april 2014 om 11.00 uur staat Nieuwe Buitensociëteit Zwolle in het teken van 50 meter hazelnootschuim, mokka crème, slagroom en feestelijkheid. De culinaire brigade en enthousiaste crew van Nieuwe Buitensociëteit Zwolle en Banketbakkerij Van Orsouw zetten zich dan in om ter ere van de eerste Koningsdag de aller langste Orsolino ooit te maken. Doel? Zoveel mogelijk geld ophalen voor het Ronald McDonald Huis Zwolle. 

Het idee
Tijdens de kookmarathon in 2012 maakten ze al eens een Orsolino van 32 meter. Chef-kok Barry Nijstad en Directeur Luciën van de Veerdonk besloten dat hier nog wel een paar meter bij aan moest kunnen. Hoog tijd om het dit jaar eens dunnetjes over te doen. En welk moment is nou beter geschikt voor een ludieke festiviteit dan de allereerste Koningsdag. Kom bewonderen, koninklijk smullen voor maar € 5,00 per 15 cm hemelse Orsolino en geniet extra met een goede kop koffie er bij. De volledige opbrengst van deze dag komt ten goede van het Ronald McDonald Huis Zwolle.
 

Luchtvaartbeurs op zaterdag 19 april in Airport Hotel | 16.04.2014 |

Op zaterdag 19 april 2014 organiseren de stichtingen AIRnieuws Nederland en de Dutch Aviation Society een luchtvaartbeurs in het Regardz Airport Hotel Rotterdam. 

De luchtvaartbeurs is al jaren dé plaats voor de Nederlandse luchtvaartenthousiast om allerlei luchtvaart¬gerelateerde zaken te kopen, te verkopen of te ruilen. In het Airport Hotel zullen tientallen stands zijn opgesteld met dia’s, foto’s, video’s, boeken, tijdschriften, DVD’s/CD’s, ansichtkaarten, vliegtuigmodellen en vele andere verzamelobjecten gerelateerd aan de luchtvaart. Ook andere verenigingen en bedrijven verbonden met de luchtvaart en luchtvaarthobby zullen aanwezig zijn.

Gedurende de dag kunnen bezoekers rondritten maken over het platform voor het maken van foto’s en een blik ‘achter de schermen’ van de luchthaven werpen. Hiervoor dienen bezoekers zich vooraf aan te melden op de website van Rotterdam The Hague Airport. Dit kan via deze link.

Het Airport Hotel is verheugd om alle luchtvaartliefhebbers te ontvangen. Tussendoor geeft het hotel u de gelegenheid om lekker even bij te komen. De bar van het hotel is een prima plaats om onder het genot van een kop koffie en/of een broodje bij te praten met vrienden en collega-hobbyisten.

Op zaterdag 19 april 2014 bent u van harte welkom om naar de luchtvaartbeurs in het Regardz Airport Hotel Rotterdam te komen. De toegang tot de luchtvaartbeurs is €3,-. Dames en kinderen tot 12 jaar hebben vrij toegang en de beurs duurt van 10.00 tot 16.00 uur. 
 

Nieuwe Buitensocieteit beoordeeld met een 8,1 | 11.03.2014 |

Kort geleden is er door Congresbureau Regio Zwolle een Regio Zwolle Tour georganiseerd. Deze tour was bedoeld voor congresorganisatoren en boekers van zakelijke evenementen uit het hele land, om kennis te maken met de zakelijke mogelijkheden in de regio Zwolle. 

Ook Nieuwe Buitensocieteit Zwolle opende haar deuren voor deze tour. En met succes! De locatie is door de bezoekers beoordeeld met een 8,1. ‘Een cijfer om trots op te zijn’, aldus Lucien van de Veerdonk, general manager van Nieuwe Buitensocieteit. Het totale gemiddelde van de hele tour (inclusief cijfers voor organisatie, informatie en locaties) is gewaardeerd met een 7,9 en de organisatie van Congresbureau Regio Zwolle krijgt een 8,6. De waardering voor Zwolle als stad voor zakelijke evenementen en congressen is een gemiddeld cijfer van een 7,9. Hieruit kan dus worden opgemaakt dat de deelnemers zeker potentie zien in het organiseren van een zakelijk evenement in Zwolle.

De tweedaagse tour werd afgetrapt met een bezoek aan het Ijsbeeldenfestival en een winterbuffet. De eerste dag werden de wat kleinere locaties bezocht, dag twee stond in teken van de grotere congreslocaties. Met deze tour die mogelijk werd gemaakt dankzij de sponsoring en inzet van alle deelnemende congreslocaties, hotels en toeleveranciers, beoogt Congresbureau Regio Zwolle de zakelijke ‘boeker’ te interesseren om haar bijeenkomsten en congressen in Zwolle en regio te laten plaatsvinden.
 

Bootcamp MasterPeace clubs in Groenendael Hotel & Conferentiecentrum | 28.02.2014 |

Van 2 tot 7 maart komen verschillende MasterPeace clubs samen in Groenendael om hun kennis en expertise te delen over peacebuilding, conflictpreventie, leiderschap en de Internationale Dag van de Vrede.

Masterpeace is een nieuwe, positieve, internationale vredescampagne die met muziek, kunst en evenementen miljoenen mensen en bedrijven actief betrekt bij het terugdringen van gewapende conflicten en het bouwen van vrede. In drie jaar tijd is MasterPeace gegroeid naar een beweging van 50 MasterPeace clubs. Deze clubs zetten zich in voor vrede in hun regio, land of verder.

Dit jaar zullen onder andere clubs uit Armenië, Libanon, Sierra Leone, Nepal, Guinea, Rusland, Nigeria, Colombia, Bogota, Georgië en India in Nederland bij elkaar komen.

Track the Talent bezoek in La Vie wederom succes | 27.01.2014 |

Studenten van het ROC Midden Nederland brachten vrijdag 17 januari 2014 in het kader van “Track the talent” wederom een bezoek aan La Vie Utrecht.

Track the Talent heeft als doel om de positie van jongeren te verbeteren en de kloof tussen hen en het bedrijfsleven te verkleinen. Het is gebaseerd op het in de Verenigde Staten ontwikkelde programma "Development School for Youth".

Jongeren die een verkeerde opleidingskeuze hebben gemaakt, kunnen gebruik maken van dit heroriëntatie programma. Hier gaan ze op een praktijkgerichte manier heroriënteren op een nieuwe beroeps- en opleidingskeuze. Bezoeken bij bedrijven zijn een zeer belangrijk onderdeel tijdens het programma. In het kader daarvan komt een groep studenten een aantal keren per jaar voor een bedrijfsbezoek naar La Vie Utrecht. Het thema van het bedrijfsbezoek is ‘gastvrijheid’. We proberen de studenten middels een workshop kennis te laten maken met de gastvrijheidbranche en ze letterlijk een kijkje voor en achter de schermen te geven. Na het plenaire gedeelte gaat een deel van de studenten aan de slag in de keuken om een lunch te bereiden, terwijl het andere deel van de groep het restaurant voorbereidt. "Op deze manier ervaren ze zelf wat er allemaal bij komt kijken om onze gasten te ontzorgen en in de watten te leggen", aldus Martin Kolfschoten, F&B manager. 

"Het mooie van het bedrijfsbezoek bij La Vie Utrecht is dat onze studenten ook echt deze gastvrijheid ervaren. Bij La Vie Utrecht maken medewerkers écht het verschil. Men legt de lat hoog, elke dag weer een stukje hoger", aldus Joke Verboon, loopbaancoach binnen het ROC Mondriaan. De studenten hebben de workshop als zeer leerzaam ervaren. "Vooral de manier waarop de medewerkers met elkaar omgaan viel op. Iedereen is hier gelijk en straalt enthousiasme uit", aldus een van de studenten. Een andere student denkt erover een opleiding te starten in de richting Horeca.

Track the Talent is in Utrecht gestart in december 2010. Inmiddels stelt La Vie Utrecht alweer een aantal jaren ruimte, tijd en expertise beschikbaar om jongeren te helpen een keuze te maken voor de toekomst!

Storm Academy en ICM Beste Opleiders van Nederland 2013 | 22.01.2014 |

Storm Academy en ICM zijn uitgeroepen tot Beste Opleiders van Nederland 2013. In totaal hebben er een kleine 5000 mensen hun stem uitgebracht op 143 opleidingsinstituten. De verkiezing werd dit jaar voor het eerst georganiseerd en was direct een succes.  Regardz is er trots op dat twee van haar belangrijke partners in de prijzen zijn gevallen.
 
De opleidingsinstituten werden door het publiek beoordeeld op inhoud, trainers en organisatie & contact. Door het open karakter van de verkiezing konden de opleidingsinstituten oud-cursisten uitnodigen en daarnaast werden bezoekers van springest.nl en loonwijzer.nl uitgenodigd om op eigen initiatief hun stem uit te brengen. Half december was de feestelijke uitreiking van de prijs. De verkiezing is een initiatief van evaluatiedeskundige Evalu, in samenwerking met opleidingsvergelijker Springest en adviesbureau Nidap.
 
Alexandra van der Ziel, CEO Storm Academy: “ Uiteraard zijn wij erg trots op het winnen van de titel “Beste Opleider van Nederland 2013”. We hebben met het hele Storm Academy team incl. al haar trainers het hele jaar hard en met veel plezier gewerkt voor al onze cursisten. Deze prijs is een bekroning op dat werk en bevestigt ons dat we op de goede weg zijn. Maar ook in 2014 zal Storm Academy zich verder ontwikkelen om aan uw behoefte te kunnen blijven voldoen. En daarbij zal kwaliteit altijd voorop staan.”
 
Deelnemers beoordelen de opleidingen en trainingen van ICM structureel van hoog niveau: “ICM is in staat om in de training een spiegel voor te houden, waardoor je bewust wordt van je eigen handelen”. Ook benadrukt een deelnemer: “Trainers van ICM zijn in staat om in een paar uur een veilige leeromgeving te creëren waarin iedereen zich kwetsbaar opstelt en wil leren. Hierdoor is het effect van de trainingen van ICM heel groot.”

Regardz feliciteert zowel Storm Academy als ICM van harte met het winnen van deze mooie prijs!

Airport Hotel Rotterdam wint Zilveren Tapknop | 17.01.2014 |

Regardz Airport Hotel Rotterdam behoort tot de beste biertappers van horecaketens in Nederland. Het Airport Hotel is winnaar van de Zilveren Tapknop 2013. Pieter Aalbers kreeg deze onderscheiding uitgereikt door Huib Scholte van Heineken Nederland.

“Met de Zilveren Tapknop mag dit hotel zich rekenen tot één van de drie ketens in Nederland waar het beste bier wordt getapt. Gasten kunnen in dit hotel genieten van bier zoals je bier hoort te drinken. Daarnaast worden ondernemers beoordeeld op gastheerschap. Gasten voelen zich hier echt welkom”, aldus Huib Scholte.

19 januari 2014 strijdt Het Airport Hotel samen met 100 horecaondernemers uit het hele land in Ahoy Rotterdam om het Gouden, Zilveren of Bronzen fust. Dit zijn de prijzen voor de beste horecazaken van 2013. Tijdens deze spectaculaire finale in de ‘Grootste kroeg van Nederland’ zal het Airport Hotel niet alleen strijden om de eretitel, maar ook als VIP-gast aanwezig zijn tijdens De Vrienden van Amstel LIVE! 2014.

De verkiezing van de Gouden Tapknop 2013 maakt deel uit van het Goed Getapt programma van HEINEKEN Nederland. Jaarlijks doen hieraan ruim 1.850 horecaondernemers mee, die Heineken, Brand of Amstel op de tap hebben.

Regardz Olympisch Stadion doet vriendendienst voor Huis VUmc | 13.01.2014 |

Het blad (t)Huis is het magazine van het Ronald McDonald Kinderfonds. De laatste editie stond in het teken van Huis VUmc. Onze locatie Regardz Olympisch Stadion is gekoppeld aan dit Huis. Hierin is een leuk artikel verschenen over alle acties die de Amsterdamse collega´s hebben gedaan voor het Huis VUmc. 

Sinds de collega's een rondleiding door het Huis hebben gekregen, weden ze geraakt door het goede werk dat de vrijwilligers en het Huismanagement dagelijks doen. Dat motiveerde hen om zich extra in te zetten voor het Huis. Zo hebben ze bijvoorbeeld een stadwandeling door Amsterdam gelopen en ondertussen Kinderfondsknuffels verkocht. Een paar van hen hebben meegefiets met de HomeRide en ze hebben een vrijwilligersuitje georganiseerd en vergoed voor alle vrijwilligers van Huis VUmc. "We vonden het heel leuk om te doen. De vrijwilligers zijn goud waard, ze hebben dit verdiend," aldus Marita, medewerker van Regardz Olympisch Stadion Amsterdam. 

Lees hier het volledige artikel in het blad (t)Huis

Oliebollen actie Ronald McDonald Huis Arnhem | 23.12.2013 |

In oktober is er een succesvolle hamburgerverkoop georganiseerd voor het Ronald McDonald Kinderfonds, waarmee Regardz WTC Arnhem een donatie van € 400,00 heeft kunnen doen. De volgende actie is alweer gestart: een oliebollenverkoop.

Om het jaar goed af te sluiten, is er een oliebollen verkoop opgezet. Banketbakkerij Teunissen uit Velp zal de heerlijke oliebollen leveren, waarbij de opbrengst weer ten goede komt aan het Ronald McDonald Kinderfonds. 

Wilt u tijdens de jaarwisseling ook genieten van heerlijke verse oliebollen? Plaats dan nu uw bestelling en steun meteen een goed doel!

De oliebollen zijn per zak van 10 oliebollen te bestellen. Daarnaast worden er ook nog Kinderfondsknuffels verkocht. Voor de feestdagen pakken we deze gratis voor u in met mooi kerstpapier!

Oliebollen zijn af te halen op maandag 30 december of dinsdag 31 december aan de receptie. Kinderfondsknuffels zijn eventueel ook aan de balie te koop. Betaling kan contant of per pin. 
 

Vooruitstrevende bouwstructuur station Arnhem | 06.12.2013 |

Wist u dat Arnhem Centraal gebouwd wordt met behulp van scheepsbouwers? Alleen zo kan het prachtige ontwerp gerealiseerd worden en is het kantorenplein en het WTC zo snel mogelijk nog beter bereikbaar!

Vanwege de vooruitstrevende bouwstructuur van station Arnhem heeft ProRail een scheepsbouwer in de arm genomen om zo het ontwerp te kunnen realiseren. Elk element in de stationshal is een kunstwerk an sich en elke stap bestaat uit de elementen glas, beton en staal. Nog nooit eerder zijn stalen elementen op deze manier gecombineerd met beton. 

Bent u ook benieuwd hoe ProRail deze verbouwing begeleid? Bekijk hier het filmpje op RTL nieuws

Benefietdiner in Level Eleven | 02.12.2013 |

Afgelopen 3 november is er in Level Eleven een benefietdiner georganiseerd om geld in te zamelen voor het maken van een afstudeerfilm voor de opleiding Nederlandse Film en Telvisie Academie.

Om aan de Nederlanse Film en Televisie Academie af te studeren moeten studenten twee films maken, een fictiefilm en een documentaire. Om de fictiefilm te financieren is er 3 november een benefietavond in Level Eleven georganiseerd met het doel om zoveel mogelijk inkomsten generen voor de film. Kok Sjim Hendrix heeft voor iedereen een bijzondere maaltijd bereid en de gasten werden door de studenten zelf bediend.  Level Eleven opende deze avond haar deuren voor ruim 100 gasten.

Deze avond is vastgelegd op film en laat u goed de mogelijkheden zien van Level Eleven. Bent u benieuwd? Bekijk de film hier.

Wat moet ik aan vandaag? | 27.11.2013 |

Afgelopen 24 november kon u bij het Berghotel terecht voor een workshop over de etiquette van dresscodes. Waar komt het vandaan, waar dient het voor en bovenal, hoe pas ik de dresscode toe?

Ten overstaan van een kleurrijk gezelschap gaf personal tailor Robin Schmidt van het Pakhuys uit Leusden uitleg over de hedendaagse etiquette in kleding en omgang. Tijdens deze presentatie kwamen de diverse kleedstijlen aan bod. 

Wat is tenue de Ville, waarom is het woord smoking niet correct als het over ‘black tie’ gaat? Welke grootse vrouwelijke filmster droeg als eerste een avondjacquet en verbaasde daarmee de hele (film)wereld? Waar komt de button down eigenlijk vandaan en waarom draagt een man hier nooit een stropdas bij? Wat is een tenue atirre en wanneer mag u als man zijnde bij een ontmoeting met een vrouw haar wel of niet kussen?

Aan de hand van verhalen, stoffen en voorbeelden gaf Robin blijk van kennis en (goede) smaak. Bent u ook benieuwd naar de antwoorden op bovenstaande vragen? Lees hier meer over op de website van Pakhuys en laat u inspireren! 

Comfortabel genieten in een duurzame omgeving | 22.11.2013 |

Groenendael heeft de verlenging behaald van het gouden Green Key certificaat. Deze duurzame locatie bevindt zich in de bossen van Hilvarenbeek en kijkt verder dan alleen de nabije toekomst.
 
Green Key is een internationaal keurmerk voor duurzame vergader- en congreslocaties. Wanneer een bedrijf in bezit is van dit keurmerk doet zij er alles aan om de druk op het milieu te verminderen. Bij Groenendael wordt u niet gevraagd om continu rekening te houden met het milieu en natuur. De ingevoerde maatregelen zijn voor u juist onzichtbaar maar hebben een groot effect.
 
Bij Groenendael is er grote zorg voor afvalverwerking, wordt er zuinig omgegaan met het water- en energieverbruik, is het gebouw voor 90% voorzien van energiezuinige LED verlichting, heeft u geen last van te koude of te warme zalen door klimaatbeheersing en geniet u van biologische - en erkende streekproducten.
 
“Een verblijf in Groenendael bevordert niet alleen uw comfortgevoel, maar ook de status van natuur en milieu!” aldus Bram Meijer, general manager Groenendael.
 
Lees hier het hele bericht over het Green Key certificaat van Groenendael

Een groot creatief jongerenfeest in Nieuwe Buitensociëteit Zwolle | 21.11.2013 |

De theaterzaal van de Buitensociëteit stond 14 november volledig in het teken van Z200, waarbij 220 jongeren lieten zien wat ze allemaal kunnen en willen voor de stad Zwolle. Jeugd tussen de 13 en 21 jaar kon meedoen met deze Jongeren Battle.
 
Geen één idee is te gek. Het doel van Z200 is om tot creatieve en praktische oplossingen te komen om de stad Zwolle te verbeteren. De winnaars van de Jongeren Battle Z200 2013 werden 14 november ’s avonds bekend gemaakt in de Buitensociëteit. De vijf winnende projecten die een vervolg krijgen zijn de Plusbus, Enterprising Ondernemend, Reanimatiecursussen onder schooltijd, een 3-daags seizoensfestival en ‘18 en dan’?
 
Alle initiatiefnemers hebben een buddy toegewezen gekregen om zo het plan te concretiseren en realiseerbaar te maken.
 
Het programma van Z200 was een spectaculair, afwisselend en inspirerend evenement voor jongeren, met VJ’s, gratis pizza en gastheer Valerio Zeno om de creativiteit te bevorderen.
 
Kijk hier voor meer informatie over de winnende projecten van Z200

Kledingruilactie groot succes in Nieuwe Buitensociëteit Zwolle | 18.11.2013 |

Afgelopen woensdag 13 november was het zover: 47 vrouwen verzamelden zich in het restaurant van de Buitensociëteit om kleding met elkaar te ruilen. De avond stond geheel in het teken van geld inzamelen voor het Ronald McDonald Huis in Zwolle.
 
Alle dames konden, onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers, naar hartenlust kleding, schoenen en sieraden ruilen. Iedereen was dolenthousiast en fanatiek. ‘Oude’ kleding werd ingenomen door de organisatie en vond haar weg naar nieuwe, blije eigenaresses. Aan het eind van de avond vertrok iedereen met een goed gevulde tas en goodiebag.
 
Er is in totaal € 705,00 opgehaald voor het goede doel, dit bedrag komt volledig ten goede aan het Ronald McDonald Huis Zwolle!
 
Het was een groot succes, dat mag wel gezegd worden.
 
Bekijk hier alle foto’s van de kledingruilactie.

Ronald McDonald bestekhuisje groot succes in La Vie Utrecht | 15.11.2013 |

La Vie Utrecht zet zich enthousiast in voor het Ronald McDonald Huis in Utrecht. Het doel van La Vie is om in 2013 minimaal € 5.000 in te zamelen, door gedurende het jaar verschillende acties en evenementen te organiseren in nauwe samenwerking met het team van het Ronald McDonald Huis Utrecht.
 
Eén van deze acties betreft de ontwikkeling van een duurzaam bestekhuisje. Want naast maatschappelijk betrokken ondernemen, speelt ook duurzaamheid een belangrijke rol binnen Regardz. Constant wordt er geprobeerd om het morgen weer beter te doen dan vandaag. Medewerkers worden hier nauw bij betrokken en denken mee over verbeteringen. Zo ontstond het idee vanuit een medewerker van La Vie om de bestekpockets die dagelijks in het restaurant gebruikt worden te vervangen door een duurzame oplossing en de opbrengst ten goede te laten komen aan het Ronald McDonald Huis Utrecht. Er worden namelijk duizenden bestekpockets per jaar gebruikt, die na de lunch weggegooid worden, zonde. Via het Ronald McDonald Huis Utrecht is er contact gelegd met Arbeidscentrum Veenendaal dat een speciaal ‘bestekhuisje’ heeft ontwikkeld. Op elke tafel in het restaurant van La Vie staat sinds kort zo’n bestekhuisje, voorzien van bestek en servetten voor de lunchgasten. Met het huisje wordt het Ronald McDonald Huis Utrecht onder de aandacht gebracht.
 
De relaties van La Vie Utrecht hebben de mogelijkheid gekregen om één of meerdere huisjes te sponsoren in ruil voor promotie in de vorm van een naam- en/of QR code vermelding op het huisje. De actie blijkt een groot succes! Inmiddels zijn er al meer dan 30 ‘dakjes’ gesponsord en is er met deze actie alleen al ruim € 3.000 ingezameld. En er zijn nog enkele dakjes beschikbaar voor sponsoring!  Voor meer informatie kunt u bellen naar 030 – 232 43 92 of een e-mail sturen naar reserveringen.lavie@regardz.nl.

De binnenstad van Eindhoven is omgetoverd tot een groot kunstwerk | 14.11.2013 |

Deze week is Eindhoven het speelterrein van diverse lichtkunstenaars tijdens het lichtkunstfestival GLOW. Met het thema ‘Urban Playground’ werd afgelopen zaterdag de achtste editie van het festival afgetrapt.
 
Creatieve innovators, slimme wetenschappers en ambitieuze sporters krijgen tijdens dit festival de mogelijkheid om hun grenzen te verleggen. Ze laten op een originele wijze zien dat, door te spelen met licht, de werkelijkheid op een totaal andere manier beleefd kan worden. 19 kunstwerken vormen de vier kilometer lange route langs het Philips Stadion, het centrum en de StrijpS.
 
Bent u ook nieuwsgierig naar deze wonderlijke expeditie? U kunt de lichtinstallaties en -werken tot en met zaterdag 16 november gratis bewonderen, dagelijks vanaf 18:30 uur.
 
Bekijk hier alle artikelen rondom het festival GLOW

Hamburger- en tomatensoepverkoop voor het Ronald McDonald Kinderfonds een groot succes | 11.11.2013 |

Afgelopen donderdag 31 oktober is er door de medewerkers van Regardz WTC Arnhem een leuke en smakelijke actie voor het Ronald McDonald Huis Arnhem georganiseerd. 

Midden op het kantorenplein bij het WTC zijn er vers bereide hamburgers en huisgemaakte tomatensoep verkocht. Tussen 12:00-14:00 uur was het een gezellige drukte op het plein. Medewerkers van alle kantoren op het plein kwamen enthousiast naar buiten om op deze manier het goede doel te steunen. En uiteraard om te genieten van de hamburgers en soep. Ook zijn er veel Kinderfondsknuffels van het Ronald McDonald Kinderfonds verkocht. 

Met deze actie heeft het team maar liefst € 400,- opgehaald voor het Ronald McDonald Huis Arnhem. Door deze opbrengst is Regardz weer een stapje dichterbij het streefbedrag gekomen. 

Lees hier meer over de bijzondere samenwerking tussen het Ronald McDonald Kinderfonds en Regardz. 

Succesvol lanceringsfeest in Regardz Olympisch Stadion Amsterdam | 06.11.2013 |

Op donderdag 24 oktober vond er bij Regardz Olympisch Stadion Amsterdam een bijzonder feest plaats. Bas van Riet, oprichter van Dutch Training Professionals, vierde deze dag namelijk de lancering van het nieuwe DTP.  
 
Met bijna 100 genodigden werd er een toost uitgebracht op de lancering van een professioneel multisided platform voor opdrachtgevers die de beste trainingprofessionals zoeken en willen inzetten.
 
Dankzij de partnership tussen Dutch Training Professionals en Regardz zijn de handen ineen geslagen om deze gedenkwaardige lancering te organiseren op een historische plek, namelijk Regardz Olympisch Stadion Amsterdam.
 
Het feest werd door Bas van Riet afgetrapt om 15:30 uur met het welkomstwoord, waarna met alle gasten een toost werd uitgebracht op de lancering van de website. Tijdens de aansluitende borrel konden de gasten onder leiding van een graffiti artiest aan de slag met een groepskunstwerk, in de ‘coachstraat’ met 10 minuten coachsessies inspiratie op doen en genieten van heerlijke hapjes bereid door het keukenteam van Regardz Olympisch Stadion Amsterdam.
 
Bas kijkt terug op een geslaagde middag. “Wauw, wat een mijlpaal en mooi moment. De website in de lucht en een mooi lanceringsfeest. Alles was top: allemaal leuke en positief ingestelde mensen, een gezamenlijk kunstwerk en lekkere drankjes en hapjes”.   

Nationaal Integratiediner groot succes in Regardz Olympisch Stadion Amsterdam  
| 01.11.2013 |

Op 10 oktober vond het Nationaal Integratiediner plaats in allerlei locaties door Nederland. Ook Regardz Olympisch Stadion Amsterdam opende haar deuren voor de vele verschillende nationaliteiten in Nederland.
 
Ruim 100 mensen van allerlei nationaliteiten waren te gast in het Olympisch Stadion. De lunch werd door bijna 20 thuiskoks verzorgd en was een groot succes. Dat samen eten de interactie bevordert, tussen mensen die elkaar normaliter passeren omdat ze denken geen raakvlakken te hebben, heeft het Nationaal Integratiediner wel bewezen. Er werd volop gepraat en gegeten. 

Locatiemanager Saviëlle Roemeling in magazine eigen!  | 31.10.2013 |

In het lifestyle- en ondernemersmagazine voor Arnhem en omstreken eigen! heeft Saviëlle Roemeling, locatiemanager van Regardz WTC Arnhem, een interview gegeven in de rubriek ‘vijf vragen aan…’.

‘Wie ben je en wat doe je? Is je carrière te combineren met je thuissituatie of ben je een soort superwomen?’ Op dit soort vragen geeft Saviëlle antwoord in vijf vraag aan... zakenvrouwen. Op de vraag wat het meest bijzondere is dat je ooit meemaakte tijdens je werk vertelt Saviëlle: ‘mijn energie haal ik uiteraard uit de leuke dingen, bijvoorbeeld als onze gasten meer dan tevreden zijn over onze service en dat ook speciaal komen vertellen aan de receptie.’

Benieuwd naar het hele artikel? Lees het hier in eigen!

Zwolle Live – Past2Present | 25.10.2013 |

Zaterdag 9 november 2013 vindt de tweede editie van Zwolle Live plaats in Nieuwe Buitensociëteit Zwolle. De coverbands Barcode en X-Static zetten de zaal weer op z’n kop met de hits van veertig jaar muziekhistorie.

Past2Present is het thema van de avond. Direct na de opening wordt het publiek meegenomen naar de hits van de jaren 70. Gedurende avond zullen de melodieën langs de 80’s en de 90’s gaan en uiteindelijk belanden bij de zero’s.

De avond wordt verder opgevuld door de akoestische band Goeiesmorgens Juffrouw Jannie. Barcode en X-Static worden aangevuld met een blazerssectie en de danseressen van Diff Dancemasters maken de optredens compleet.

De zaal gaat om 20:30 uur open en de avond zal om 21:30 uur van start gaan met een eindtijd van 00:30 uur. Kaarten zijn in de voorverkoop te verkrijgen op de website van Zwolle Live  voor € 10,00. Op de avond zelf zijn kaarten te koop bij de kassa voor € 12,50.

Nu nog meer mogelijkheden in Groenendael | 23.10.2013 |

Groenendael Hilvarenbeek is veel meer dan alleen een conferentiecentrum. Met het oog gericht op de wensen van de gasten blijft het hotel innoveren. 

Groenendael verbindt je! Deze veelgebruikte pay-off werd 21 september letterlijk in de praktijk gebracht tijdens het fusiefeest van het Tweesteden en Elisabeth Ziekenhuis. Het restaurant was omgetoverd tot een sfeervolle feestruimte voor ruim 300 gasten. De inrichting en styling van de ruimte waren deze avond geheel naar gewenste sfeer en thema. Zo heeft Groenendael laten zien dat het ook voor dit soort specifieke feestavonden een perfecte locatie is. 

Ook tijdens de feestdagen kunt u prima in Groenendael terecht. Samen met collega’s of afdeling het jaar afsluiten of proosten op het nieuwe jaar. Speciaal hiervoor zijn er diverse arrangementen samengesteld. Uiteraard is er na afloop de mogelijkheid om te overnachten in het kasteel of in het conferentiecentrum. 

Daarnaast is er door chef kok Edwin Alleijn en zijn team een à la carte concept ontwikkeld. Dit betekent dat iedere gast individueel kan kiezen uit zes voor- en hoofdgerechten en drie desserts. Tot voor kort was het gebruikelijk om elke gast te laten kiezen uit een dagelijks wisselend 3-gangen keuzemenu. Hiermee zorgt de locatie ervoor dat er op de hedendaagse wensen van de gasten wordt ingespeeld.

Trouwen op 11.12.13 om 14:15 uur | 21.10.2013 |

Amersfoort is een prachtige stad om in te trouwen. Door de diversiteit aan trouwlocaties, is er altijd een locatie die kan zorgen voor de perfecte trouwdag. Om dit onder de aandacht te brengen is een trouwactie bedacht

Gemeente Amersfoort, Locatie Amersfoort en tien horecaondernemers bieden speciaal voor deze trouwactie hun locatie kosteloos aan en verzorgen een hapje en een drankje voor twaalf personen. De plechtigheid wordt door de gemeente kosteloos aangeboden. Berghotel Amersfoort is een van deze tien ondernemingen. 

Vervolgens is er een oproep gedaan voor aanstaande bruidsparen om deel te nemen aan deze actie. Er kwamen maar liefst 171 aanmeldingen binnen. Tien paren met elk hun eigen motivatie en verhaal zijn uitgekozen en krijgen de kans om te trouwen op 11.12.13 om 14:15 in de locatie van hun keuze.  Deze tien paren zijn afgelopen week bekend gemaakt. Burgermeester Lucas Bolsuis vertelde hen het goede nieuws.

Bekijk hier het hele artikel in de Amersfoort Nu en de weekvideo van burgemeester Bolsius die geheel in het teken staat van de trouwactie. 

Hamburger- en Unox soepverkoop op kantorenplein WTC Arnhem | 18.10.2013 |

Op 31 oktober a.s. verkoopt Regardz WTC Arnhem op het kantorenplein vers bereide hamburgers en huisgemaakte tomatensoep voor het Ronald McDonald Huis in Arnhem.

Tussen 12:00-14:00 uur kan men een heerlijke kop huisgemaakte tomatensoep of een vers bereide hamburger kopen op het kantorenplein boven het busstation in Arnhem. Bij inlevering van uw visitekaartje maakt u bovendien kans op een overnachting voor twee personen inclusief ontbijt bij Berghotel Amersfoort!

Begin dit jaar is Regardz een samenwerking aangegaan met het Ronald McDonald Kinderfonds, om er zo voor te zorgen dat zieke kinderen dichtbij hun ouders kunnen zijn. Het doel is om jaarlijks een bedrag van € 50.000 in te zamelen. Samen met medewerkers, klanten en gasten worden er verschillende activiteiten georganiseerd zodat dit streefbedrag behaald kan worden. Door deze actie zorgt Regardz WTC Arnhem dat we weer een stapje dichterbij het streefbedrag komen. 

Zondag 20 oktober chocoladeworkshop in het Berghotel | 17.10.2013 |

De herfstvakantie komt eraan en ook het weer wordt steeds wat frisser. Bij Berghotel Amersfoort zit u droog en warm! Kom op 20 oktober naar het Berghotel en volg een chocoladeworkshop van Joey Mercuur.

Al jaren is de naam Mercuur een begrip op het gebied van Pâtisserie en chocolaterie. Verras uw man, vrouw, vader, moeder of kinderen met de heerlijkste zelfgemaakte bonbons. De workshop ‘chocoladedoosjes en spuitchocolaatjes’ zal plaatsvinden van 15:00 tot 16:30 uur. De toegangsprijs is slechts € 5,- per persoon inclusief een kopje koffie en iets lekkers.

Reserveren kan via het nummer 033 – 422 42 22.

Samenwerking tussen La Vie Utrecht en 4YoungPeople | 10.10.2013 |

“Wanneer jij aan je talenten werkt, jezelf ontwikkelt, is het lekker als je je verder nergens zorgen om hoeft te maken.” En dat is precies waar La Vie Utrecht 4YoungPeople in kan ondersteunen.
 
4YoungPeople gelooft in de ontwikkeling van het talent van jonge hoogopgeleiden. Dit doen zij door inspirerende seminars, masterclasses en cursussen tegen een aantrekkelijk tarief. Deze evenementen zullen dankzij de samenwerking voornamelijk plaatsvinden in La Vie Utrecht.
 
“Met deze nieuwe vriendschap dragen beide partijen dus bij vanuit hun talent. Iets waar 4YoungPeople voor staat. Want als jij dichter bij je talent leeft, is dat niet alleen fijn voor jou, maar ook voor de wereld om je heen,” aldus 4YoungPeople.
 
Benieuwd naar 4YoungPeople? Bekijk hier de website

Kledingruil voor Ronald McDonald Huis in Zwolle | 09.10.2013 |

Bij de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle kunt u op woensdag 13 november terecht om al uw leuke, draagbare kleding te ruilen.
 
Waarschijnlijk herkent u het wel, een uitpuilende garderobe met spullen die niet meer in uw maat zijn, een kledingsfase die u alweer ver achter u hebt gelaten, een impulskoop of een miskoop. Kortom, kleding die u gewoonweg niet meer draagt, terwijl ze nog prima te dragen zijn.
 
Van ruilen komt niet altijd huilen! Kom woensdag 13 november om 19:00 uur naar het dames kledingruil feestje in Nieuwe Buitensociëteit Zwolle. Het enige wat u hoeft te doen, is een tasje vol kleding, accessoires of schoenen te verzamelen en u in te schrijven voor € 15,00 via Facebook of een mail te sturen naar ingeborg.peterson@regardz.nl. De volledige opbrengst komt ten goede van het Ronald McDonald Huis in Zwolle.
 
Voor petit, lekker vrouwelijk, stoer, iedereen is welkom! Om met elkaar te zorgen voor een mooi bedrag voor dit goede doel.
 
Bekijk hier alle informatie over de kledingruil

Succesvol event ‘Trainen met Toekomst’ in La Vie Utrecht | 07.10.2013 |

Op zaterdag 28 september vond er bij La Vie Utrecht een bijzonder evenement plaats.
Titia van der Ploeg, eigenaar van Bureau 5 voor 9, vierde deze dag namelijk haar 25-jarig trainersjubileum.


Voor bijna 100 collega’s uit het trainersvak gaf zij deze dag een unieke training met als thema ‘Trainen met toekomst’. Dat treft, want La Vie is dé trainingslocatie centraal in Nederland. "Dit is dan ook de reden dat de handen ineen zijn geslagen voor de organisatie van dit prachtige event", aldus general manager Ingrid van der Wal – Koek. "Vanaf het begin zijn we samen opgetrokken. Van een eerste brainstorm, het uitnodigingstraject, de invulling van het programma tot en met de tevredenheidmeting na afloop. Ontzorgen daar draait het bij Regardz om."

De ontvangst begon, hoe toepasselijk, om 5 voor 9 met koffie, thee en iets lekkers. Om 10 uur werd de officiële opening verricht door Bas van Riet, oprichter van Dutch Training Professionals, waarna Titia deze bijzondere training aftrapte. Tekenaar Olivier Rijcken vatte de training al tekenend samen op een 3 meter lang tekenbord. Tussendoor konden de deelnemers genieten van een heerlijke lunch bereid door het keukenteam van La Vie. De inspirerende dag werd afgesloten met een gezellige borrel.
 
Titia kijkt terug op een geslaagde dag. “Wat een heerlijke dag is het geworden zaterdag! Jullie hebben er mede aan bij gedragen dat de training echt een succes is geworden.” Maar ook de deelnemers hebben genoten, zo ontving Titia het volgende bericht; “Hartelijk dank voor het leuke feestje waar ik gisteren bij mocht zijn. Goede onderwerpen, helder gebracht, prettig gezelschap, lekker eten.” 

Het Nationaal Integratiediner vindt op 10 oktober plaats bij Regardz Olympisch Stadion Amsterdam | 04.10.2013 |

Het Nationaal Integratiediner is een kleinschalig lunch of diner waarbij collega's zelf koken en elkaar beter leren kennen.

Het is een feestje om te organiseren en om voor uitgenodigd te worden. Lekker eten is de basis. Maar de achterliggende gedachte is veel groter. Verschillen tussen mensen leiden tot verschillende inzichten en ideeën. Nieuwe ideeën leiden tot verbeteringen. Daar heeft iedereen baat bij. Het Nationaal Integratiediner wil onze maatschappij beter maken. Niet polariseren, maar samenwerken.

Daar werkt Regardz graag aan mee! In 2012 deden er 7.000 mensen mee, dit jaar is de ambitie om 15.000 deelnemers op honderden locaties te verwelkomen.

La Vie Utrecht beschikt over eigen congresetages | 02.10.2013 |

Sinds dit jaar kunt u ook in La Vie terecht voor al uw congressen. De vijfde en zesde etage zijn na een grote verbouwing geheel omgetoverd tot congresetages.

Er is ruimte voor maximaal 150 personen in een plenaire opstelling. De plenaire zaal is te gebruiken in combinatie met subzalen op dezelfde etage. Beide etages zijn ook exclusief te reserveren. Alle zalen zijn voorzien van daglicht en moderne apparatuur. 

Er is een ruime ontvangsthal welke tevens geschikt is voor uw pauzes, lunch, borrel of stands. Daarnaast heeft u de beschikking over een eigen registratiebalie en een garderobe. Wel zo makkelijk. 

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bijeenkomsten? Bel dan voor meer informatie of een rondleiding naar telefoonnummer 030 - 232 43 92 of stuur een e-mail naar lavie.reserveringen@regardz.nl.

Verse groenten en fruit bij Gele Kegels Eindhoven in de maand september | 23.09.2013 |

De Brabantse boeren noemen september ook wel “D’aander moand” en is na Augustus de beste oogstmaand.
 
Er zijn groenten en fruit in overvloed te verkrijgen, niet uit de kassen maar vers van het land. Radijs, bieten, witloof, komkommer, tomaat, kropsla, courgettes en niet te vergeten de rabarber zijn groenten die nu geplukt of geoogst kunnen worden.
 
In de maand September verrast Gele Kegels Eindhoven u graag met een overvloed aan verse groenten en fruit. Er is plaats gemaakt voor een ruim assortiment aan biologische producten en deze producten zullen uiteraard ook verwerkt worden in de soepen, salades, en in het dessert.
 
Bekijk hier de locatie Gele Kegels Eindhoven

Tiende editie van de Bergparty groot succes  | 20.09.2013 |

Het tweede lustrum van de Bergparty extra feestelijk en vooral optimistische geluiden uit de zakenwereld. 

Na een lange, mooie zomer heeft zakelijk Amersfoort en omstreken elkaar weer ontmoet op de jaarlijkse Bergparty om het nieuwe zakelijke seizoen te openen. De Bergparty vond plaats in Berghotel Amersfoort en is een exclusief netwerkevenement voor genodigden. De drie burgermeesters van de regio (Amersfoort, Leusden en Barneveld) waren aanwezig. Lucas Bolsius klonk optimistisch: ‘Het is niet alleen kommer en kwel. Het Eemplein heeft nou eenmaal tijd nodig, de huizenmarkt trekt weer aan, het nieuwe Meander ziekenhuis ontving de sleutel en de werkloosheidstijging ligt in deze regio onder het landelijk gemiddelde. De Europese Commissie heeft de regio Utrecht voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot de meest competetieve regio van Europa’.

Dit jaar was de Bergparty extra feestelijk met naast de culinaire hapjes  uit de keuken van het Berghotel, ook de pinchos van restaurant Boeles, de frites van Van Gogh en patisserie verzorgd door Mercuur. Er werd een frisse, fruitige Riesling geschonken en buiten stond de barbecue aan voor heerlijk gerijpt vlees van Angus-koeien, gebakken door chef-kok Erwin Groot-Hulze. 

Meer weten over de Bergparty in het Berghotel? Lees hier het artikel in het Algemeen Dagblad

010 Inflight - Airline catering | 18.09.2013 |

010 Inflight verzorgt al vijftien jaar de catering voor verschillende luxe privé jets en vliegtuigmaatschappijen die vliegen vanaf Rotterdam The Hague Airport. 
 
Airport Hotel Rotterdam is het moederbedrijf achter 010 Inflight en is gelegen op 500 meter afstand van The Hague Airport. Last minute aanvragen zijn daarom geen probleem. De keuken van het Airport Hotel bereidt de maaltijden volgens de wettelijke veiligheidsvoorschriften en de internationale normen op een hoog culinair niveau. De chef-koks overtreffen uw verwachtingen met een uitzonderlijke en unieke maaltijd op grote hoogte.
 
Heeft u speciale wensen? Laat deze vervullen door 010 Inflight. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week contact opnemen met Airport Hotel Rotterdam via het telefoonnummer 033 - 462 55 66 of mail naar info@010inflight.com.
 
Kijk voor meer informatie op de website van 010 inflight.

Eenhoorn Amersfoort wast auto’s voor het Ronald McDonald Kinderfonds | 16.09.2013 |

Op dinsdag 17 en donderdag 19 september gaan medewerkers van Eenhoorn Amersfoort, tegenover het centraal station, auto’s wassen voor dit goede doel.

Sinds 27 januari 2013 is Regardz een bijzondere samenwerking aangegaan met het Ronald McDonald Kinderfonds. Elke Regardz vestiging in Nederland organiseert ludieke acties en evenementen om geld in te zamelen voor het Kinderfonds. 

De actie start om 9:00 uur en eindigt rond 17:00 uur (op beide dagen). Het autowassen vindt plaats op de parkeerplaats van de Eenhoorn. U zet uw auto op de parkeerplaats,  schrijft uw kentekennummer op bij de balie en na de meeting of een dagje in de stad kunt u weer naar huis met een schone auto. Dit kost € 7,50 per auto en de gehele opbrengst komt ten goede van het Ronald McDonald Kinderfonds. 

Dus mocht u op 17 of 19 september in de buurt zijn van het station en u vindt het een goed idee om dit doel te steunen, laat uw auto dan wassen door de medewerkers van de Eenhoorn.

Voor vragen of opmerkingen over deze actie kunt u contact opnemen met de medewerkes van de Eenhoorn: 033 - 467 37 37 of per e-mail: info@eenhoornamersfoort.nl

Rom Bom Bom Festival Zwolle | 12.09.2013 |

‘Een bijzonder festival, van, voor en door bijzondere mensen’ aldus de Barcode Band. Afgelopen zaterdag was het Rom Bom Bom Festival wederom een daverend succes in de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle.

Al voor de 16e keer is het festival voor mensen met een handicap georganiseerd. De organisatie en regie ligt bij blaaskapel De Tower Snörr’n, waarvan de helft van de bandleden ook een handicap heeft. Vanaf elf uur ’s ochtends stond de zaal al op zijn kop met de muziek van publieksfavoriet Harm Wolters. Onbeperkt en ongeremd feesten en genieten van de muziek. Een bijzonder, belangeloos initiatief voor zo’n achthonderd verstandelijk gehandicapten. 

De Barcode Band sluit af met de mooie woorden: ‘Alle bezoekers en vrijwilligers van het Rom Bom Bom Festival: het was super. Jullie hebben ons een vette glimlach op het gezicht gegeven en ons leven weer wat rijker gemaakt. Bedankt en graag tot ziens!’

Gratis vergaderen bij The Globe Den Haag op Prinsjesdag | 11.09.2013 |

Elk jaar wordt op Prinsjesdag in Den Haag de troonrede voorgelezen. Dit jaar extra bijzonder omdat het voor de eerste keer door onze nieuwe Koning wordt gedaan. 

De hofstad zal zoals elk jaar op deze dag erg druk zijn. Een aantal wegen zijn afgesloten en er geldt een parkeerverbod. “Vervelend als u hier op deze dag moet zijn om te werken. Om deze reden kan er op deze dag gratis vergadert worden in The Globe Den Haag. Een leuke manier om kennis te maken met de locatie en de drukte te ontlopen.” Aldus Peter van der Heij. De locatie is namelijk gelegen naast station Hollands Spoor en vlakbij alle uitvalswegen van Den Haag. 

Bent u geïnteresseerd in deze actie? Kijk hier voor meer informatie.  
 

Samenwerking met Komma Coaching | 10.09.2013 |

"Een uitstekende locatie geregeld, een zorg minder!" Met deze insteek zijn Planetarium Amsterdam en Komma Coaching een langdurige samenwerking aangegaan.

Duidelijke afspraken en een goede locatie dragen bij aan het succes van een training. Een samenwerking die wellicht voor de hand ligt maar veel goeds teweeg kan brengen. "Door samen te werken met Regardz kunnen wij onze klanten een lange zoektocht en een hoop gepuzzel bespraken" aldus Monique Damen van Komma Coaching.

​Lees hier het hele persbericht of kijk voor meer informatie op de website van Komma Coaching.  
 

Verbouwing van de toiletgroepen in Airport Hotel Rotterdam | 05.09.2013 |

De eerste stap is lang geleden al gezet met de verbouwing van de hotelkamers, die nu helemaal fris en van deze tijd zijn. Nu is het de beurt aan de toiletgroepen. Van oma’s roze naar strak zwart en wit.
 
Er is voor gekozen om in deze tijd toch te investeren in het Airport Hotel Rotterdam. Vanwege haar vele kwaliteiten verdient het hotel een nieuwe outfit. De mannen van de verbouwing hebben binnen twee weken alle toiletgroepen verbouwd. Zelfs in de weekenden is er doorgewerkt. Het resultaat mag er dan ook wezen! We zijn allemaal erg benieuwd naar het resultaat van de renovaties die nog op de planning staan.

Deze renovaties zorgen ervoor dat ook het Airport Hotel Rotterdam steeds een stapje dichterbij de nieuwe look & feel van Regardz komt. 

Groenendael organiseert Open Dag voor Ronald McDonald Huis in Tilburg | 29.08.2013 |

Op zaterdag 7 september bent u van harte welkom op het landgoed van Groenendael, Hotel & Conferentiecentrum, om deel te nemen aan diverse activiteiten.

Het hoofddoel van de actie is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant in Tilburg. De locatie is van 11:00 - 18:00 uur geopend om een kijkje te nemen achter de schermen. Activiteiten die onder andere worden georganiseerd zijn een garage verkoop, kleine braderie met (streek) producten en diverse sportieve festiviteiten. Ook kunt u een eigen verkoopkraam huren voor € 25,- waarmee u het Ronald McDonald Kinderfonds steunt en uw eigen garagevoorraad kunt verkopen. 

Lees hier het hele persbericht.

Verzekerd van warme en gekoelde lucht in de vergaderzalen in Eindhoven | 28.08.2013 |

Afgelopen week is groot materiaal uitgerukt om de ventilatiebatterij in Gele Kegels te vervangen. 

Doordat de ventilatiebatterij niet door de liftschacht paste, moest er een hijskraan met een speciale werkbank aan te pas komen. Gele Kegels Eindhoven was het middelpunt van belangstelling! Het Kennedyplein was de hele dag afgesloten en de hijskraan was door heel Eindhoven te zien. 

Nu dit is afgerond, is men in onze vergaderlocatie voorlopig weer verzekerd van gekoelde of verwarmde lucht. 

Grote kop in Telegraaf: “Mooie lunch op Groenendael” | 14.08.2013 |

Op het landgoed van Groenendael Hilvarenbeek heeft een bijzondere lunch plaatsgevonden. In de Telegraaf verscheen een artikel in het Stan Huygen Journaal over deze bijzondere samenwerking tussen Regardz, Hutten en de broers Pieter en Dirk van der Wegen.

Samen met onder anderen burgemeester van Hilvarenbeek Ryan Palmen en onze collega Anne-Mieke van den Hoeven werd de aftrap gegeven voor een nieuw hoofdstuk van deze bijzondere locatie. Groenendael Hilvarenbeek, dat uit de 14e eeuw dateert, is door de eeuwen heen in verschillende handen geweest. Maar dit is de eerste keer dat deze locatie door een samenwerking van deze drie partijen gerund wordt. 

“Van deze lunch gaan we een traditie van maken” riep Anne-Mieke van den Hoeven. Nieuwsgierig naar het hele artikel? Lees hier verder. 

Een gezellig dagje uit met het gezin in de herfstvakantie | 13.08.2013 |

Kom op 19 of 20 oktober genieten van een heerlijke familiebrunch en een optreden van Clown Magico in Airport Hotel Rotterdam of Berghotel Amersfoort.
 
Vanaf 11:30 uur bent u van harte welkom in het restaurant van het hotel. Hier kunt u gebruik maken van de familiebrunch, natuurlijk met een speciaal menu voor de kinderen. Om 12:30 uur zal Clown Magico zijn entree maken. Geniet van een dolle show vol actie, magische momenten en komische situaties.
 
Prijzen inclusief brunch en optreden Clown Magico:
  • volwassenen € 32,50 per persoon;
  • kinderen tot en met 2 jaar gratis;
  • kinderen tot 12 jaar € 16,25.
 
De familiebrunch en het optreden van Clown Magico vindt op 19 oktober in Airport Hotel Rotterdam plaats en op 20 oktober in Berghotel Amersfoort.
 
Heeft u ook zin in een leuke dag uit met de kinderen? Reserveer voor Airport Hotel Rotterdam via het telefoonnummer 010 – 462 55 66 of via info@airporthotelrotterdam.nl en voor Berghotel Amersfoort via het telefoonnummer 033 – 422 42 22 of via info@berghotelamersfoort.nl.
 
Kijk voor meer informatie op de site van het Airport Hotel of op het Berghotel.


Kennismakingsactie | 12.08.2013 |

Op 14 juni hebben drie teams van Regardz meegereden in de HomeRide. Doordat dit een groot succes was wil Regardz nu ook de rest van Nederland betrekken bij de samenwerking die zij een half jaar geleden zijn aangegaan met het Ronald McDonald Kinderfonds.

De actie
Bij online- en telefonische reserveringen ontvangt de boeker twee kinderfondsknuffels*. Één van de twee knuffels wordt door de ontvanger doorgegeven aan een een persoon die hem of haar zeer dierbaar is. De bedoeling is dat de ontvanger van de knuffel een foto van zichzelf met de knuffel maakt en deze op Twitter, Facebook of Instagram deelt met #VerschilMaken #Regardz.

Doel
De gehele opbrengst van de knuffels gaat als donatie naar het Ronald McDonald Kinderfonds. Op deze manier wil Regardz meer overnachtingen realiseren voor ouders van zieke kinderen en meer online zichtbaarheid creëren voor dit goede doel.

Bekijk hier het filmpje.
*lees hier meer informatie over de actie en de voorwaarden.

Project 'Living Food' | 09.08.2013 |

Eten wat over uw bord kronkelt, ademt en beweegt? Bioloog Minsu Kim brengt haute cuisine en moleculaire gastronomie tot een heel nieuw level. Door middel van synthetische biotechnieken laat hij eten tot leven komen.
 
Het project is gestart met de vraag: “Hoe evolueert voedsel door de ontwikkelingen in de opkomende technologieën?”. Wat nou als voedsel verandert in een onderdeel van de esthetische ervaring? Het eten van een fictief personage dat een hypersensatie creëert in de mond? Door de ontwikkeling van synthetische biotechnieken is de overstap tot ‘living food’ nu mogelijk. U kunt denken aan organische vormen kunstmatig laten leven of het laten ademen van kunstmatig, verteerbare vormen.
 
In de toekomst zal voedsel een levensvorm in de esthetische gastronomie aannemen. Maar voordat het zo ver is zullen er nog vele experimenten volgen. Zoals de verschillende indrukken die het levensechte eten aan kan nemen en op welke manier het binnen onze dinerervaringen past. 
 
Nieuwschierig? Bekijk hier een introductie filmpje.
 
Wij houden u op de hoogte!

Hotels regio Amersfoort bieden ‘Even meer voor minder’ | 22.07.2013 |

Gisteren was voor een aantal gasten van zestien verenigde hotels in de regio Amersfoort (HOST) een bijzondere dag.

Elk deelnemend hotel stelde twee kamers beschikbaar voor mensen die in hun dagelijks leven afhankelijk zijn van de hulp van de Voedselbank. Dit verwenmoment is bedoeld voor Amersfoorters die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.


"We lopen al twee jaar met dit plan rond,” vertelt Petra Egbring van Hotel de Tabaksplant, "maar op de een of andere manier is het er niet eerder van gekomen tot gisteren. Het is een gift uit empathie want ook in onze omgeving komt de Voedselbank steeds dichterbij. Maar hoe voer je zo’n plan uit en hoe selecteer je de gasten voor die speciale dag?” 

"De hotelbranche heeft het momenteel ook best lastig,” licht manager Patrick van Os van het Berghotel Amersfoort toe. "Ook moeten wij soms een beslissing nemen om personeel te laten gaan. Wat betekent dit voor betrokken mensen en wat voor een impact heeft dat op hun verdere leven? Vaak is het buiten hun eigen schuld en stapelt probleem zich op probleem. In dit initiatief draait het niet om ons, maar om een stuk beleving: wees eens heerlijk gast in je eigen omgeving.”

Dankzij de hulp van Adith van Vuuren, intermediair Betrokken Ondernemen van Matchpoint Amersfoort, zijn de gasten geselecteerd. De uitnodigingen zijn verstuurd en de reacties waren positief. "Net als een gewone vakantie begint het met de voorpret, wat neem ik mee en wat gaan we allemaal doen?,” schetst Patrick. "Voor ons is elke gast gelijk, we maken geen onderscheid.”
Petra Egbring besluit: "Het liefst zouden we dit initiatief landelijk willen uitrollen. Onze motivatie is om iets positiefs te doen in een negatieve tijd. Jaarlijks een speciale hoteldag voor mensen die dat echt nodig hebben. We bezinnen ons hoe we dat vorm moeten gaan geven." De gasten werden ontvangen met een driegangendiner, kregen een overnachting en genoten de volgende morgen van een luxe ontbijt. De reacties waren positief!
 

Regardz WTC Arnhem is vernieuwd! | 16.07.2013 |

Onze enthousiaste collega Saviëlle Roemeling is geïnterviewd over onze locatie in Arnhem voor Arnhem Centraal. 

Saviëlle spreekt over haar werkplek als een gouden werkplek. “We zijn het Madurodam van Arnhem! Zelf geniet ik het meest van het uitzicht vanaf onze balie en de gerenoveerde ontmoetingsruimte op de begane grond. Ik kan zó op het perron kijken en zie alles wat er gebeurt.” 

De entree van Regardz WTC Arnhem onlangs omgetoverd tot een prachtige ontmoetingsruimte met hippe, kleurrijke stoeltjes en sfeerlampen. Deze moderne ruimte leent zich uitstekend voor bijeenkomsten en flexwerken. Uiteraard is er een gratis Wi-Fi verbinding aanwezig en worden de gasten van alle wensen voorzien.

Ondanks dat ze erg te spreken is over deze locatie, wacht Saviëlle met smart op de balkontrap. Nog eventjes en dan is Regardz WTC namelijk nog beter bereikbaar voor de bezoekers!

Lees het hele nieuwsbericht in Arnhem Centraal.
 
 

Regardz in het nieuws! | 11.07.2013 |

Ingeborg Peterson, sales manager van Nieuwe Buitensociëteit Zwolle, is een ruilactie begonnen om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds.
 
Ingeborg is van start gegaan met de Kinderfondsknuffel en dat heeft nu uiteindelijk geleid tot een advertentie in het Regiolokaal magazine. “Ik heb eens een artikel gelezen over een Amerikaan die begon met een rode paperclip en door steeds weer items te ruilen eindigde met een huis in Canada”, aldus Ingeborg.
 
Het resultaat van de verschillende acties houdt Ingeborg bij op een blog, de link naar haar blog is hier te vinden. Lees hier het nieuwsbericht in Regiokanaal. 

 


Spanish Flavours in Airport Hotel Rotterdam | 03.07.2013 |

In het weekend van 13 september wordt het  Airport Hotel Rotterdam 3 dagen omgetoverd in een Spaans hotel, ter ere van het Spanish Flavours – Flamenco arrangement. 

Tijdens dit weekend maakt u kennis met de echte Spaanse delicatessen als Sangria en tapas. Op zondag gaat u eerst genieten van een late Spanish breakfast en daarna worden de basisprincipes van de Flamenco tijdens een workshop aangeleerd. Flamenco dansen staat in het teken van zingen, klappen en dansen op de Spaanse muziek met begeleiding van een gitarist. 

Bent u net zo enthousiast als wij? Kijk dan voor meer informatie op de hotelwebsite van het Airport Hotel Rotterdam en boek dit arrangement.

 


Live vluchtinformatie nu beschikbaar in Airport Hotel Rotterdam | 21.06.2013 |

Door het toepassen van de nieuwste technologie, wordt er vanaf nu actuele vlieg-, trein-, verkeer- en weerinformatie via schermen in de hotellobby getoond.
 
Tijdens het in- of uitchecken bij de receptie gelijk even de vertrek- en aankomsttijden van uw geplande vliegreis vanaf Rotterdam The Hague Airport bekijken. Vanaf heden is dit mogelijk bij het Airport Hotel.
 
Hierdoor kunt u niet alleen het boeken van de shuttlebus afstemmen op de laatste vlieginformatie, maar ook nog even rustig een hapje eten in het restaurant wanneer er vertraging is. In plaats van wachten in de vertrekhal van Rotterdam The Hague Airport.
 
De verdere ontwikkelingen zijn nog volop in gang. Binnenkort zal de informatie naast de lobby ook in de hotelkamers te zien zijn. Zo hoeft u voor de file informatie of storingen in het treinverkeer de hotelkamer zelfs niet meer te verlaten. Klik hier voor een impressie.

 


Hernieuwde positionering Regardz | 18.06.2013 |

Het afgelopen jaar heeft Regardz goed geluisterd naar opdrachtgevers en medewerkers. Het bleek dat men behoefte had aan een online boekingssysteem. In het voorjaar van 2013 heeft Regardz dit systeem inclusief nieuwe website gelanceerd.
 

Het is een state-of-the-art systeem waarmee gemakkelijk, snel en veilig gebruik gemaakt kan worden van alle activiteiten, locaties en services. De ontwikkeling hiervan is niet alleen door Regardz gedaan: veel gasten, opdrachtgevers en klanten hebben geholpen met feedback en advies. Zij zijn immers de gebruiker van vandaag en morgen. Dit is een onderdeel van de hernieuwde positionering van Regardz.

Huisstijl
Daarnaast is er een nieuwe huisstijl geïntroduceerd. Het nieuwe logo van Regardz staat voor de altijd openstaande deur tot optimale service. De deur in de monumentale R verbeeldt de opening naar een daadwerkelijke Regardz ruimte, waar men een bijeenkomst kan organiseren. De ronde hoeken die worden gebruikt in het logo, verbeelden de vriendelijkheid en flexibiliteit van de medewerkers.

In beweging
Regardz blijft de komende jaren investeren, innoveren en ontwikkelen om de zakelijke klant volledig te ontzorgen. Deze dienst is nog maar het begin van een reeks van nieuwe diensten waarmee het bedrijf steeds beter voldoen aan de wensen, behoeften en eisen van de klant. Alle moderne manieren van communiceren zijn waarvoor nodig en daar wordt door Regardz handig op ingespeeld.
 

Drie teams van Regardz fietsen ruim € 25.000 bij elkaar voor HomeRide | 17.06.2013 |

teamfoto start HomeRide Afgelopen weekend werd op 15 en 16 juni HomeRide gereden. Een 500 kilometer lange wielertocht, waarbij in teamverband binnen 24 uur van Groningen naar Maastricht moest worden gefietst. De opbrengsten van HomeRide zijn ten goede gekomen aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Ook Regardz nam met drie teams deel aan deze tocht. Ze hebben in totaal maar liefst
€ 25.352,60 opgehaald. 

 
​De rit begon in Groningen waar de teams direct te maken kregen met windkracht 7. Vooral de etappe daarna, de Afsluitdijk, was een slopende rit waarbij de renners regen, wind en hagel hebben getrotseerd. De tocht voerde langs acht Ronald McDonald Huizen en overal werden de renners aangemoedigd door fans, vrijwilligers en renners die niet reden. Na de laatste bergetappe in het zuiden, hebben de teams op zondagmiddag de eindstreep in Maastricht gehaald. 

Mobiliteitspartner was JustLease uit Utrecht. Het bedrijf had maar liefst drie personenbusjes gesponsord, zodat er veilig en comfortabel van Groningen naar Maastricht kon worden gereden. 

Recordbedrag
Er is dit jaar in totaal ruim € 920.000,- opgehaald. Deze eindopbrengst werd zondagmiddag bekendgemaakt door burgemeester van Maastricht Onno Hoes. Dit is een ruime verdubbeling ten opzichte van vorig jaar. Met het bedrag worden 15.335 overnachtingen mogelijk gemaakt, zodat ouders dichtbij hun zieke kind kunnen zijn. 

Sinds begin dit jaar zijn de twee organisaties een samenwerking aangegaan. Regardz is daarmee de ambitie aangegaan om dit jaar als organisatie € 50.000,- op te halen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. 
 

Koken voor meester-koks in Level Eleven | 17.06.2013 |

Sterklassers van het ROC Amsterdam koken voor drie meester-koks als proeve van bekwaamheid.
 
Evenementenlocatie Level Eleven is vandaag gevuld met potentiële sterrenkoks. Zij leggen een proeve van bekwaamheid af door signature dishes te koken van hun werkgevers. Deze worden beoordeeld door drie meesterkoks: Onno Kokmeijer, Marcel de Leeuw en Alain Alders. De gerechten komen uit diverse sterrenrestaurants van Nederland. Lees hier het artikel in het Parool.

 


Lang verblijven in Berghotel Amersfoort en Airport Hotel Rotterdam | 13.06.2013 |

Bij Berghotel Amersfoort en Airport Hotel Rotterdam is het nu ook mogelijk om voor een langere periode te verblijven.

Onze beide hotels bieden vanaf nu voordelige LONG STAY arrangementen aan. Bijvoorbeeld wanneer u op zoek bent voor een tijdelijke huisvesting of wacht op een permanenten huisvesting. Tijdens dit verblijf zijn er vele services waar men gebruik van kan maken om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken .

Kijk voor meer informatie op de website van het Airport Hotel Rotterdam of Berghotel Amersfoort

 


Renovatie Groenendael Hotel & Conferentiecentrum | 12.06.2013 |

De afgelopen maanden is er door Groenendael Hotel & Conferentiecentrum fors geïnvesteerd om de locatie te moderniseren.

​In de maanden februari en maart van dit jaar heeft er een grote renovatie plaatsgevonden in de locatie. Hierbij zijn alle 100 hotelkamers, de gangen, het trappenhuis en de lobby van het conferentiecentrum zijn volledig gerenoveerd. De hotelkamers zijn voorzien van nieuwe verlichting, wanddecoratie, vloerbedekking en meubilair. Ze zijn strak en zakelijk ingedeeld, maar door het gebruik van kleuren en materialen krijgen ze tegelijkertijd een warme sfeer. De gangen zijn opnieuw gestoffeerd en de ramen zijn voorzien van nieuwe gordijnen.

Door de renovatie van de hotelkamers, ontstond het idee om daarnaast nog vijf extra ‘deluxe’ hotelkamers in te richten met exclusieve Philips Producten. Op deze manier kunnen vanaf heden hotelgasten de verschillende producten zelf uitproberen en ervaren. “Alle getoonde producten zijn uiteraard ook tegen een scherp gereduceerd tarief bij de receptie van Groenendael te bestellen. En het is voor Philips een mooie gelegenheid om deze Philips producten op een andere manier te promoten”, vertelt Bram Meijer, general manager van Groenendael.

De renovatie is goed ontvangen. “Onze gasten zijn aangenaam verrast door de gehele metamorfose. Ook ik ben erg blij met de modernisering van het hotel. Alle aanpassingen zijn heel goed op elkaar afgestemd waardoor er een heel mooi geheel is ontstaan. Helemaal passend bij de identiteit en huisstijl van Groenendael. Hiermee krijgt deze toch al bijzondere locatie een hele nieuwe en eigentijdse uitstraling,” aldus Bram.

Kortom, zeker het overnachten waard! 

 


Interview Joyce Leeftink in Horeca Nederland – mei 2013 | 11.06.2013 |

In het blad Horeca Nederland editie mei 2013 heeft Joyce Leeftink, general manager van Regardz WTC Arnhem, een interview gegeven over het flexwerk concept van Regardz: MeetingXS.

​Door het nieuwe werken hebben steeds meer mensen geen vaste werkplek meer. Regardz heeft hierop ingespeeld door het concept MeetingXS aan te bieden. Speciaal gericht op de groeiende groep zzp’ers. Dit concept biedt hen een rustige en comfortabele werkplek. Kijk voor het hele artikel op bladzijde 8 via deze link ​

 


Tokkelen vanaf balkon Berghotel | 11.06.2013 |

De oudste herberg van de stad heeft het stoute plan opgevat hotelgasten na een vermoeiend dagje vergaderen te laten tokkelen van de vijfde verdieping naar het gazon voor de monumentale villa.
 ​ 
In het Algemeen Dagblad van 31 mei 2013 staat een interview met Patrick van Os, general manager Berghotel Amersfoort. Hierin vertelde Patrick over zijn plannen met de hoteltokkelbaan. Hij is samen met Sander Timmermans van Adventures XL bezig om deze plannen te verfijnen. Het is namelijk niet de bedoeling dat de tokkelbaan installatie permanent opgesteld wordt, maar zo’n 3 à 4 keer in de maand. “Een verfrissend idee, letterlijk en figuurlijk”, aldus Patrick. In het artikel geeft Patrick ook aan dat de tokkelbaan er alleen komt wanneer de omwonenden er mee in stemmen en dat is nu nog niet het geval.
Patrick sluit het interview af met dieper in te gaan op de naamsbekendheid van het Berghotel. Hierbij zegt hij “als ondernemer ben je continu op zoek naar vernieuwing met een toegevoegde waarde voor je onderneming en zeker in deze tijden is dat erg belangrijk”. De bedoeling is om het Bergkwartier meer in het zonlicht te zetten, ook onder de Amersfoorters.
Lees hier het hele artikel.

 


Breaks zorgen voor effectieve vergaderingen  | 10.06.2013 |

Airport Hotel Rotterdam biedt Take-a-Break arrangementen aan met een ruime keuze uit diverse fun breaks.
 ​ 
Studies hebben aangetoond dat de gemiddelde mens als na 20 minuten afgeleid dreigt te raken. Het is daarom belangrijk om voor tijdige variatie in sprekers en onderwerpen te zorgen tijdens uw bijeenkomst. Na maximaal 1,5 uur dient u een break te organiseren. Al is de break maar 5 tot 10 minuten het zorgt ervoor dat deelnemers weer “refreshed” uw vergadering binnen komen.
In samenwerking met Take-A-Break biedt Airport Hotel Rotterdam Take-a-Break arrangementen aan met een ruime keuze uit muzikale intermezzo’s, entertainment, interactief maatcabaret, workshops, inspirerende sprekers of sportieve breaks.
Deze fun breaks stimuleren het ‘outside the box thinking’ en de energie binnen een vergadering. Maar zorgt er bovenal voor dat creativiteit en samenwerking binnen de teams worden verhoogd. Om alvast een idee te krijgen van wat allemaal mogelijk is kunt u een kijkje nemen op de website http://www.take-a-break.nu.


De prijzen per persoon zijn vanaf €74,05 en reserveringen gaan via info@airporthotelrotterdam.nl of telefonisch op 010 – 46 25 566 

 


​Berghotel Amersfoort viert 110-jarig bestaan | 30.05.2013 |

Afgelopen donderdag werd feestelijk stilgestaan bij het 110-jarig bestaan van het Berghotel.
​ 

Het pand was prachtig versiert en voor alle gasten stond er een gebakje klaar met het logo 110.  Ook amateurhistoricus Jan Carel van Dijk had voor de bijzondere gelegenheid een replica van de oorspronkelijke aandelenemissie uit 1903 meegebracht. Deze werd door hem overhandigd aan general manager Patrick van Os in de historische kroonzaal.
 
Hoe is het Berghotel tot stand gekomen?
Het begon allemaal in 1902, toen ontwikkelaar van het Bergkwartier, P.H. van Haselen het wat vervallen Hotel Pension De Berg tijdens een publieke verkoping in handen kreeg. Om er iets moois van te maken kocht hij begin 1903 in Düsseldorf een overbodig geworden tentoonstellingspaviljoen in chaletstijl. Dat kwam naast het horeca-etablissement te staan. Ook realiseerde hij snel een stal met koetshuis voor 20 paarden.

Dat én de bouw van een geheel nieuw pand financierde hij precies 110 jaar geleden door de uitgifte van aandelen voor de “Maatschappij tot Exploitatie van het Berghotel te Amersfoort”.

In mei 1903 werd het wat opgeknapte gebouwtje onder die naam geopend onder leiding van een gérant met de toepasselijke naam “Johan van den Berg”. Deels met de gelden van de aandelenemissie liet hij in december 1905 het pandje slopen, waarna nieuwbouw startte die nu nóg het hart vormt van Amersfoorts oudste hotel.

Inmiddels is het, nu Berghotel Amersfoort, uitgegroeid tot een groot en modern horecabedrijf dat met dezelfde passie en vreugde de gast centraal stelt.
 

Smart&Sexy vrouwen in Level Eleven Amsterdam | 02.04.2013 |

Lisa Portengen, founder van Smart&Sexy, gaf een workshop in Level Eleven aan 50 vrouwen in top functies.

Bij Smart&Sexy staat Smart voor ‘Bewustwording’ en Sexy voor ‘Hoe ga je dat wat je wilt aantrekken?’. Founder Lisa Portengen verzorgde een workshop aan diverse vrouwen die zijn aangesloten bij Platform for Professional Womens Network. De vrouwen uit dit netwerken komen van grote ondernemingen als Shell, Akzo Nobel en ABN AMRO. De workshop die plaatsvond op de 11de etage van de Zilveren Toren, Level Eleven, was een groot succes. Bekijk in dit filmpje een paar reacties van deze bijzondere avond.

 


Terugblik op Internationale Vrouwendag | 29.03.2013 |

  Op deze speciale dag namen enkele vrouwen deel aan een ontbijt. Dit is vastgelegd in de vorm van een visual storyboard.

Internationale Vrouwendag is niet onopgemerkt voorbij gegaan bij Planetarium Amsterdam. Ter gelegenheid van deze speciale dag nam een gezelschap van vrouwen deel aan een heerlijk ontbijt dat werd verzorgd door de keukenbrigade van het Planetarium. 

Madelon Barens, initiatiefnemer van Vitale Voeding voor Vrouwen, plaatste tijdens het ontbijt pittige stellingen waar vol passie en enthousiasme op werd gereageerd door de deelnemers. Het evenement is vastgelegd door visual storyteller Bibi Veth. Nieuwsgierig? Bekijk hier de foto's die een eerlijke indruk geven van de ochtend. 

 


Pasen in Airport Hotel Rotterdam | 27.03.2013 |

Heeft u al plannen voor 1e paasdag? Ook in het Airport Hotel kunt u genieten van een heerlijke paasbrunch.

In Airport Hotel Rotterdam kunt u a.s. zondag op 1e paasdag vanaf 12.00 uur genieten van een heerlijke paasbrunch.

De brunch bestaat uit een uiteenlopend buffet van gerookte zalm, garnalen, carpaccio tot knapperige salades. Ook aan de kleintjes is gedacht! Zij kunnen genieten van hun eigen kindermenu dat bestaat o.a. uit krokante kipstukjes en patatjes. Lees meer..
 

Berghotel en Mariënhof slaan handen ineen tijdens Pasen | 26.03.2013 |

  Het beste van twee Amersfoortse locaties in één paasbrunch.

Dit jaar hebben Patrick van Os, general manager Berghotel Amersfoort, en Mike Eggenkamp, general manager van de Mariënhof, de krachten gebundeld en samen een bijzondere paasbrunch georganiseerd.

De brunch vindt plaats op zondag 1e paasdag om 11.00 uur in de Mariënhof. De gasten zullen hier verrast worden door een heerlijke cappuccino van Hollandse asperges en diverse andere heerlijke gerechten. Aan de hele familie is gedacht. Groot en klein. Er is zelfs een heuse paashaas aanwezig!

Heeft u nog geen plannen voor Pasen? Neem contact op met het Berghotel (033 - 422 42 22 of info@berghotelamersfoort.nl) om te reserveren. 

 


Generation Classics Party verhuist naar Nieuwe Buitensociëteit Zwolle | 25.03.2013 |

De 14de editie van de Generation Classics party vindt op zaterdag 6 april plaats in de Buitensociëteit.

Het swingende discofeest van Zwolle, GCP, kiest voor een nieuwe locatie. Namelijk; Nieuwe Buitensociëteit Zwolle.

"De Buitensoos met al die zalen geeft eerwaarde qua entourage. Het past binnen de beleving van meerdere generaties. Met Luciën van de Veerdonk, general manager, zit ik op één lijn.  Dan is samenwerking van toegevoegde waarde. Zijn complex biedt met verschillende zalen vele mogelijkheden. Naast de grote zaal worden er op kleinere schaal thema gerichte muziekstijlen gepresenteerd. Zo komt er ook een speciaal soul & motown café" aldus Geerlings, bedenker van het GCP concept. Lees het bijbehorende artikel in Rondje Swolle.

Op zaterdag 6 april 2013 zal de avond van start gaan om 21.00 uur en weer eindigen om 02.30 uur. Voor meer informatie over GCP kijk op www.generationclassicsparty.nl

 


Regardz fietst voor het Ronald McDonald Kinderfonds | 19.03.2013 |

  Met maar liefst drie teams doet Regardz mee aan de HomeRide van het Ronald McDonald Kinderfonds.

Als partner van het Ronald McDonald Kinderfonds is Regardz de ambitie aangegaan om dit jaar als organisatie € 50.000,- op te halen voor de Ronald McDonald Huizen en zo 850 overnachtingen te realiseren zodat ouders dichtbij hun zieke kind kunnen zijn. Meedoen aan de HomeRide is één van de eerste initiatieven. Regardz doet met maar liefst drie teams mee! Elk team moet met minimaal € 7.000,- gesponsord zijn om mee te mogen doen.

De HomeRide is een fondsenwervende wielertocht langs acht Ronald McDonald Huizen en Ronald McDonald Vakantielocaties. In zes etappes fietsen de deelnemers de 500 kilometer lange route, in 24 uur, van Groningen naar Maastricht. De drie teams; Rappe Trappers 1, Rappe Trappers 2 en Regardz & Friends zullen deze tocht in estafettevorm afleggen. We zijn trots op onze teams die al vol enthousiasme aan het trainen zijn!

 


Alle locaties Regardz opnieuw ISO gecertificeerd | 18.03.2013 |

Regardz als groep wederom ISO 9001 gecertificeerd.

Onlangs is het ISO 9001 certificaat voor heel Regardz vernieuwd. Regardz blijft hiermee de enige en eerste horecaketen in Nederland die haar kwaliteitmanagement heeft ingericht volgens het multi-site principe en zich zo ook heeft laten certificeren. Voor de ISO certificering zijn alle processen binnen Regardz bekeken. Er is gezorgd dat kritische punten binnen deze processen soepel verlopen. Op deze manier worden fouten voorkomen en gaan werkprocessen efficiënter. 

Multi-site principe
Het beleid en de daarbij behorende procedures zijn bij het multi-site principe door het support center van Regardz vastgelegd. Alle individuele Regardz locaties worden vervolgens steekproefsgewijs getoetst op het actief werken aan kwaliteitverbetering, conform vastgelegde procedures. Het bijzondere van de wijze waarop het kwaliteitmanagement systeem van Regardz is ingericht, is dat alle kwaliteitsbepalende aspecten van de dienstverlening van de gehele groep zijn vastgelegd in één hoofdproces, bestaande uit zeven stappen. Hierdoor is er een goed werkbaar systeem gecreëerd en zijn logge handboeken voorkomen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Sinds 2009 zorgt Regardz ervoor dat alles wat ze doet gericht is op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een juiste balans vinden tussen medewerkers, milieu en winst. Dit betekent dat sinds onze kwaliteitscoördinatoren het kwaliteitsmanagement systeem waarborgen, er niet meer alleen op kwaliteit, maar ook op duurzaamheid, milieu en veiligheid gecontroleerd wordt. 

“In deze bewogen periode zie ik dat kwaliteit bij onze locaties bovenaan blijft staan. Ik ben dan ook meer dan trots op alle general managers en medewerkers op het feit dat Regardz als groep wederom ISO 9001 gecertificeerd is”, aldus Pieter Aalbers, algemeen directeur Regardz. 

 


Eenhoorn Amersfoort met mooi artikel in magazine WMM 2013 | 15.03.2013 |

  Het magazine houdt men op de hoogte van alles dat Amersfoort heeft te bieden op het gebied van netwerken, meetings & events.

Het veelzijdige blad Where Minds Meet van Locatie Amersfoort geeft men totaaloverzicht van het zakelijk aanbod in Amersfoort en omgeving. Zo wordt er in de uitgave van 2013 veel aandacht besteed aan onder andere Dierenpark Amersfoort, Leerhotel het Klooster en uiteraard ook Regardz locatie Eenhoorn Amersfoort.

“Regardz heeft verspreid door Nederland dertien verschillende locaties. Al jarenlang is het een begrip op het gebied van meetings en conferenties. De Eenhoorn in Amersfoort is één van deze locaties. Net als de twaalf andere vestigingen creëert De Eenhoorn alle randvoorwaarden voor een perfecte meeting. Troefkaart? De Eenhoorn ligt op slechts 84 stappen lopen van Amersfoort Centraal, het absolute middelpunt van treinreizen Nederland.” Lees hier het hele artikel.

 


Gemeente Zwolle brengt werkgeverstour onder de aandacht op de People's Business beurs | 15.03.2013 |

Doel van de tour is om werkgevers te motiveren werkzoekenden in dienst te nemen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt.

Tussen de vijftienhonderd en tweeduizend ondernemers bezochten vorige week donderdag de zevende editie van de ondernemersbeurs People's Business in het Deltion College. Het thema dit jaar was: Vooruit kijken.

De gemeente Zwolle, ook als standhouder aanwezig, maakte gebruik van de gelegenheid om haar werkgevertour onder de aandacht te brengen. De wethouders René de Heer en Filip van As hebben inmiddels bijna vijftig ondernemers bezocht om hen te motiveren werkzoekenden in dienst te nemen die afstand hebben tot de arbeidsmarkt. "Waar een wil is, is een werkplek", stelt De Heer. "We vragen werkgevers niet te kijken naar hun labels, maar naar wat ze kunnen". 

Zijn collega-wethouder Van As heeft donderdag de eerste zeven ondernemers in het zonnetje gezet die een alliantie met de gemeente hebben ondertekend. Één van hen was Luciën van de Veerdonk, general manager van Nieuwe Buitensociëteit Zwolle en Eenhoorn Amersfoort. Bekijk het hele artikel.

 


Groenendael Hotel & Conferentiecentrum opnieuw Green Key gecertificeerd | 12.03.2013 |

Onlangs zijn de Green Key certificeringen van 2013 toegekend. Groenendael heeft ook dit jaar het certificaat behaald. De locatie heeft dit certificaat voor het 4e achtereenvolgende jaar ontvangen.

Gouden certificaat
Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toeristische- en recreatiebranche waarmee het duurzame imago van een bedrijf wordt gecommuniceerd. Groenendael maakt al jaren bewuste keuzes op het gebied van duurzaamheid. Zoals een bewuste omgang met energie, strenge afvalscheiding en een kritische blik op schoonmaakmiddelen. Op basis van al deze maatregelen, heeft Groenendael wederom de gouden certificering behaald.

Trots
Sinds 2010 is Groenendael al Green Key gecertificeerd. De certificering is dan ook een mooie bevestiging van alle inzet op MVO-gebied deze afgelopen jaren. “Ik ben super trots op onze medewerkers. Zij hebben een belangrijke rol in de certificering gespeeld. Zonder hen hadden wij dit niet kunnen behalen!” aldus Bram Meijer, general manager van Groenendael.

Succesvolle kennissessies in La Vie Utrecht | 08.03.2013 |

Het thema van beide sessies was, ‘Wat wordt het leren en trainen van de toekomst?’

De Training & Opleidingsmarkt verandert en dit vraagt om slimme en creatieve oplossingen. Aanleiding voor Regardz om kennissessies over dit onderwerp te organiseren.

Op beide dagen kwamen ruim 40 vak- en branchegenoten samen in het vernieuwde La Vie Utrecht om elkaar te ontmoeten, te sparren en kennis uit te wisselen. Maar bovenal om van elkaar te leren.

"Het grote aantal inschrijvingen in combinatie met de positieve reacties na afloop, laten ons zien dat er behoefte is aan dit soort initiatieven," aldus  Patricia Huisman, sales manager Regardz en Ingrid van der Wal – Koek, general manager La Vie Utrecht.

"Een goede bevestiging van wat er momenteel leeft!" aldus een aantal deelnemers, maar ook "nieuwe ideeën, inspiratie en de behoefte om nader met elkaar in gesprek te gaan." Regardz zal op korte termijn vervolg geven aan deze kennissessies, zowel online als offline. Benieuwd hoe de kennissessies waren? Bekijk hier de foto's van beide dagen.

Diederik Samsom debatteert met partij in Nieuwe Buitensociëteit Zwolle | 05.03.2013 |

Diederik Samsom, fractievoorzitter PVDA, heeft zaterdag 2 maart met zijn partij gedebatteerd in Nieuwe Buitensociëteit Zwolle.

Het is voor de partij niet uniek om dit in de Nieuwe Buitensociëteit te doen. Wel was het onderwerp van de dag uniek. In één dag werd er door de partij gedabatteerd en gesproken over de hele regio van Noord Afrika en het midden Oosten. De ontwikkelingen in Tunesïe in het Westen, tot Iran in het Oosten.

Diererik Samsom sprak van een geslaagde dag en bedankte tot slot in zijn toespraak ook de medewerkers van de Nieuwe Buitensociëteit: “Tenslotte dank aan de mensen van de Nieuwe Buitensociëteit voor hun buitengewone gastvrijheid.”

Modeshow UGG Australia in Regardz WTC Arnhem | 01.03.2013 |

Van vergadering tot modeshow! Bij Regardz WTC Arnhem is het mogelijk.

UGG Australia presenteerde afgelopen maandag haar collectie op de catwalk in Regardz WTC Arnhem. Het publiek bestond uit winkeliers uit Arnhem en omstreken. "Fantastisch om te zien hoe deze metamorfose tot stand kwam. Van vergaderlocatie naar event center!" aldus Joyce Leeftink, general manager van de locatie. Deze show zal naast Arnhem ook in Amsterdam en Rotterdam te zien zijn. 

Level Eleven verschijnt in Telegraaf met mooi artikel | 28.02.2013 |

Level Eleven is een geschikte locatie voor allerlei events. Zo ook voor een bijzonder netwerkevenement dat vorige week plaatsvond.

In De Telegraaf is een mooi artikel verschenen over dit netwerkevent dat in het teken stond van kindertehuizen. Hiervoor is natuurlijk veel geld nodig. Alle kleine beetje helpen hierbij. 

Tijdens de netwerkborrel van communicatiemannen Jan Roeland en Patrick van Hal, vertelde Monica Brenninkmeijer in de prachtige ruimte van Level Eleven haar verhaal. "De kinderen worden door rechters in het tehuis geplaatst. Omdat het slecht met ze gaat of omdat ze het te bont hebben gemaakt. Voor mijn zwager is liefde het belangrijkste om de jongeren een beter toekomst te bieden. Dat doet hij al twintig jaar met heel veel passie..." Lees het hele artikel.

Groenendael Hilvarenbeek renoveert hotelkamers | 26.02.2013 |

 In de maanden februari en maart van dit jaar vindt er een grote renovatie plaats in Groenendael Hotel & Conferentiecentrum.

Met deze renovatie zullen alle honderd kamers van het conferentiecentrum worden aangepakt.

De kamers worden voorzien van nieuwe verlichting, wanddecoratie, vloerbedekking en meubilair. Ook worden de gangen opnieuw gestoffeerd en zullen de ramen voorzien worden van nieuwe gordijnen. Hiermee krijgt deze toch al bijzondere locatie een hele nieuwe en eigentijdse uitstraling.

De kamers zijn strak en zakelijk ingedeeld maar tegelijkertijd heeft de kamer een warme sfeer. Dit is gecreëerd door het palet van kleuren dat gebruikt wordt. Kortom, zeker het overnachten waard! Nieuwsgierig? Bekijk de foto's van de kamers die al af zijn!