Meeting tea

Meeting Tea

Speciale thee voor bij elk type bijeenkomst!logo_teastreet-meeting-inspirations

Wist u dat thee niet alleen heel lekker is, maar ook invloed kan hebben op uw gemoedstoestand? In samenwerking met Teastreet hebben we een speciaal Meeting Tea menu samengesteld. Zo vindt u altijd een theesmaak die past bij uw type bijeenkomst. Daarnaast is de losse thee van Teastreet van hoge kwaliteit en uitsluitend gemaakt van biologische ingrediënten.

Interesse in andere Meeting Inspirations?
Meeting Tea is één van de Meeting Inspirations, bekijk ook hier de andere Meeting Inspirations. Wilt u tijdens uw bijeenkomst gebruik maken van Meeting Tea? Neem dan contact op met één van onze Meeting Experts.

 

Black – Old School Earl Greymeeting-thee-old-school 

Nog even wakker worden of een oppepper nodig? Van deze klassieke zwarte thee geeft u extra energie om de dag te starten. Perfect voor een intensieve trainingsdag. of aan het begin van de bijeenkomst.

 

meeting-thee-regardz-vitalityGreen – Regardz Vitality

Vitaliteit is het kernwoord van deze heerlijk frisse thee. Geschikt om de hele dag door te drinken tijdens trainingen of vergaderingen.

Green – Sweet Chaimeeting-thee-green-sweet-chai

Heeft u een lange en intensieve vergadering voor de boeg? De Green Sweet Chai thee helpt een middagdip te voorkomen en geeft extra energie.

 

meeting-thee-gunpowderGreen – Gunpowder

Groene thee helpt u om zich te focussen. Door groene thee voor en tijdens uw examen te drinken kunt u zich beter concentreren. Daarnaast bevorderd groene thee de spijsvertering en is daardoor erg geschikt om na de lunch te drinken!

Rooibos – Cape town fogmeeting-thee-cape-town-fog

Een thee vol antioxidanten zoals vitamine C en tevens cafeïnevrij. Geschikt als detox en ook ontspannend. Wij adviseren u deze rooibosthee als u nerveus bent voor een presentatie of examen.

meeting-thee-lose-yourselfHerbal – Lose Yourself

Heeft u een haastige ochtend achter de rug of heeft u teveel koffie gedronken? Deze smaakvolle kruidenblend is cafeïnevrij en daarom perfect voor een moment van ontspanning, bijvoorbeeld voor een examen. 

De Meeting Tea van Teastreet is één van onze Meeting Inspirations en beschikbaar op onderstaande locaties: 

Gelderland

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zuid-Holland

Staat de locatie van uw bijeenkomst er nog niet tussen? Neem dan contact op met één van onze Meeting Experts.

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE