World Forum

Internationaal congrescentrum in Den Haag

Daarom

boekt u deze locatie
  • Toonaangevend internationaal congrescentrum
  • Specialist op het gebied van safety & security
  • Grootste auditorium van Nederland dat ruimte biedt voor 2161 personen
  • Topservice op alle fronten

Meeting Expert

Anouk Slierendregt

World Forum

World Forum is een toonaangevend internationaal congrescentrum gevestigd in Den Haag. Het is door evenementen zoals de NSS dat het World Forum heeft aangetoond in staat te zijn (internationale) congressen en evenementen op topniveau te kunnen hosten. Het World Forum is een specialist geworden op het gebied van safety & security en heeft daarmee veel ervaring opgebouwd. Het World Forum is een full-service locatie. Deze locatie garandeert constante kwaliteit tijdens uw congres of evenement. 

Bereikbaarheid
Het World Forum is zowel per openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Het is centraal gelegen in de Randstad op korte afstand van de snelwegen A12 en A44. In de World Forum parkeergarage bevinden zich twee laadpunten voor elektrische auto’s.

Zalen
Het World Forum beschikt over 17.500 m2 aan zalen, waarvan 10.000 m2 in te zetten is als exporuimte. De 30 zalen variëren van een capaciteit van 10 personen tot een theaterzaal met de maximale capaciteit van 2.161 personen in het grootste auditorium van Nederland. Dit auditorium is ook te verkleinen tot 770 stoelen.

Evenementen
De unieke combinatie van een multifunctioneel auditorium/theater en 29 break out ruimtes maken het World Forum de perfecte locatie voor elk type congres.

Het World Forum is groot genoeg om 5.000 bezoekers te ontvangen en tegelijkertijd klein genoeg om uw zakelijke bijeenkomst of evenement te personaliseren. Het World Forum biedt exclusiviteit. Dat maakt het mogelijk om het hele gebouw te transformeren naar uw eigen look en feel. Uw gasten voelen zich daardoor persoonlijk welkom geheten. Uiteraard staat het toegewijde team van professionals te allen tijde klaar om u hierin te adviseren.

Kamers
World Forum beschikt zelf niet over hotelkamers, maar werkt zeer nauw samen met de omliggende hotels. In de omgeving van World Forum bevinden zich 3 hotels met ruim 700 hotelkamers.

Eten en drinken
Genieten van een drankje voor, tijdens of na de voorstelling? Hiervoor kunt u terecht in het World Café. Ontmoet hier uw vrienden of kennissen en praat gezellig na als de voorstelling is afgelopen.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Belt u naar 0800 – 250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

auto bar beurs bijzondere locatie boardroom bus climate control coffee concert congres diner feest fietsenstalling kolfruimte mindervalide parkeergarage restaurant terras theater tram wifi zalen

World Forum

Vraag offerte aan

Adres:

Churchillplein 10

2517 JW Den Haag

Contactgegevens:

0800 - 250 60 60 (gratis)

Het World Forum garandeert u constante kwaliteit tijdens uw bijeenkomst

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE