World Forum

Internationaal congrescentrum in Den Haag

Daarom

boekt u deze locatie
  • 12.000m2 Expo ruimte, 17.500m2 verhuurbare ruimte
  • Locatie tussen het stadscentrum en het strand
  • Grootste auditorium van Nederland
  • Full service congreslocatie
  • 35 break out rooms
  • 3500 gratis Wi-Fi aansluitingen

Meeting Expert

Leotine Nieberg-van de Pol

World Forum

World Forum is een full-service congreslocatie in Den Haag. Tussen stad en strand heeft World Forum The Hague een ideale locatie en daarnaast goede bereikbaarheid. De unieke combinatie van een multifunctioneel auditorium, 35 break out ruimtes en 12.000 m2 exporuimte maken World Forum de perfecte locatie voor elk type congres. World Forum is groot genoeg om 5.000 bezoekers te ontvangen en tegelijkertijd klein genoeg om uw zakelijke bijeenkomst of evenement te personaliseren.

Zalen
Alle vergaderruimtes bevinden zich rondom het middelpunt van het gebouw, het Atrium, dit geeft ieder event in World Forum een geweldige flow! Deze open ruimte verbindt alle gebieden rondom het Atrium.

Op de begane grond is er de nieuwe Expo Foyer, met een open en heldere ambiance voor effectieve netwerkevents. Dan de King Willem Alexander, met een plafond van 20 meter hoog en een prachtig groot podium is het auditorium een extra wow factor voor ieder congres. Alle 35 break-outruimtes bieden uiteenlopende mogelijkheden voor uw event en onze sfeervolle Atlantic zaal is de perfecte ruimte voor, bijvoorbeeld een geserveerd diner tot wel 1.200 couverts.

Evenementen
World Forum is een compacte venue maar heeft tegelijkertijd in totaal 17.500 verhuurbare m2, compleet gemoderniseerd na de gemaakte investeringen. Een perfect locatie voor internationale events met grootschalig karakter en ideaal voor netwerkmomenten, key-notes en break-out sessies.

World Forum is een locatie met oneindig veel mogelijkheden en 50 jaar ervaring in het organiseren van evenementen! Tijdens het organiseren en hosten van events werken we als organisatie altijd vanuit onze speerpunten: Safety & Security, Service en Education. World Forum is voorloper op het gebied van Safety & Security, overtreffen verwachtingen met de uitmuntende service en ze doen er alles aan om ten alle tijden kennis over te dragen en te investeren in educatieve projecten.

Bereikbaarheid
Het World Forum is zowel per openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Het is centraal gelegen in de Randstad op korte afstand van de snelwegen A12 en A44. In de World Forum parkeergarage bevinden zich twee laadpunten voor elektrische auto’s.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Deze locatie is direct online te reserveren via de oranje button: Beschikbaarheid & prijs. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Belt u naar 0800 – 250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

World Forum

Vraag offerte aan

Adres:

Churchillplein 10

2517 JW Den Haag

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

World Forum garandeert u constante kwaliteit tijdens uw bijeenkomst

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE