Tribes Tower Capelle aan den IJssel

Ontdek de Changpa stam uit Azië terwijl u vergadert

Loading…

Daarom

boekt u deze locatie
  • Inspirerende werkomgeving gestyled aan de hand van de Changpa-stam 
  • Hoge IT-standaard 
  • 5 sterren service met heerlijke koffie

Meeting Expert

Leotine Nieberg - van de Pol

Tribes Tower Capelle

In het bedrijvenpark Rivium bevindt zich de Changpa stam. Een nomadische en kleurrijke stam uit Azië. Ontdek deze bijzondere stam terwijl u vergadert in een van de inspirerende vergaderzalen die Tribes Capelle aan den IJssel te bieden heeft. Het pand is voorzien van alle middelen en technische infrastructuur die u kunt verwachten binnen het moderne bedrijfsleven. Van heerlijke koffie tot geïntegreerde beamers, alles staat tot uw beschikking.

Zalen
Tribes Capelle aan den IJssel beschikt over drie verschillende soorten vergaderzalen. Deze ruimtes zijn ingericht aan de hand van de nomadische stam, de Changpa. Alle vergaderzalen zijn voorzien van alle gemakken die u kunt verwachten om een vergadering in goede orde te leiden. U kunt verschillende vergaderzalen boeken van een kleine zaal tot een grote conferentiezaal. 

Eten & drinken
Bij Tribes wordt een Good Food, Good life principe gehanteerd. Alle voedselwaren worden op een verantwoordelijke wijze gemaakt en met een glimlach geserveerd. U kunt gebruik maken van het restaurant maar u kunt er ook voor kiezen om een arrangement te bestellen.

Bereikbaarheid
Tribes Capelle aan den IJssel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De A16 bevindt zich naast het bedrijvenpark. Daarnaast rijden er bussen van en naar metrohalte Kralingse Zoom.

Meer informatie? Offerte aanvragen?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Tribes Capelle

Vraag offerte aan

Adres:

Rivium Quadrant 141-181
2909 LC Capelle A/D IJssel

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Ontdek de Changpa stam uit Azië in Tribes Capelle aan den IJssel

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE