Tribes Rotterdam

Samenkomen in een inspirerende en kleurrijke omgeving

Loading…

Daarom

boekt u deze locatie
  • Schuifwanden aanwezig om de zalen te combineren 
  • Werkomgeving gestyled aan de hand van de Kazakh stam
  • Inspirerende en sfeervolle inrichting

Manager Meeting Experts

Maura Welling

Tribes Rotterdam

Op de kop van zuid Rotterdam bevindt zich de Kazakh stam. Een nomadische en robuuste stam uit Kazakh. Ontdekt deze bijzondere stam terwijl u vergadert in een van de inspirerende vergaderzalen die Tribes Rotterdam Kop van Zuid te bieden heeft. Het pand is voorzien van alle middelen en technische infrastructuur die u kunt verwachten binnen het moderne bedrijfsleven. Van heerlijke koffie tot geïntegreerde beamers, alles staat tot uw beschikking.

Zalen
Tribes Rotterdam beschikt over vijf verschillende soorten vergaderzalen. Deze ruimtes zijn ingericht aan de hand van de nomadische stam, de Kazakh. De vergaderzalen zijn van alle gemakken voorzien die u kunt verwachten om een vergadering in goede orde te leiden. U kunt verschillende vergaderzalen boeken van een kleine zaal tot een grote conferentiezaal.

Eten & drinken
Bij Tribes wordt een Good Food, Good life principe gehanteerd. Alle voedselwaren worden op een verantwoordelijke wijze gemaakt en met een glimlach geserveerd. U kunt gebruik maken van het restaurant maar u kunt er ook voor kiezen om een arrangement te bestellen. 

Bereikbaarheid
Tribes Rotterdam is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er bevindt zich een metrohalte onder de locatie waarmee u snel naar Rotterdam Centraal, Rotterdam Blaak en naar Den Haag centraal kunnen reizen. Bovendien staat er een tramhalte voor de deur waarmee u snel naar Rotterdam kunt reizen.

Meer informatie?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Belt u naar 0800 – 250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Tribes Rotterdam

Vraag offerte aan

Adres:

Wilhelminaplein 1-40
3072 DE Rotterdam

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Tribes Rotterdam is ingericht aan de hand van de Kazakh stam

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE