Tribes Den Haag

Midden in Den Haag vergaderen bij een stam uit Nieuw-Zeeland

Daarom

boekt u deze locatie
  • Centraal gelegen locatie
  • 5 sterren service met heerlijke koffie
  • Kleurrijke werkomgeving gebaseerd op de Maori stam

Meeting Expert

Leotine Nieberg-van de Pol

Tribes Den Haag

In het hart van Den Haag, tegenover het gemeentehuis bevindt zich de Maori. Een nomadische stam uit Nieuw-Zeeland die bekend staan om hun tatoeages en hun dans de Haka. Ontdekt deze bijzondere stam terwijl u vergadert in een van de inspirerende vergaderzalen die Tribes Den Haag te bieden heeft. Het pand is voorzien van alle middelen en technische infrastructuur. Van heerlijke koffie tot geïntegreerde beamers.

Zalen
Tribes Den Haag beschikt over negen verschillende soorten vergaderzalen. Deze ruimtes zijn ingericht aan de hand van de nomadische stam, de Maori. De vergaderzalen zijn aan te passen en sommigen ruimtes kunnen tot 50 personen gevuld worden.

Eten & drinken
Bij Tribes wordt een Good Food, Good life principe gehanteerd. Alle voedselwaren worden op een verantwoordelijke wijze gemaakt. U kunt er voor kiezen om gebruik te maken van het restaurant maar u kunt er ook voor kiezen om een arrangement te bestellen. 

Bereikbaarheid
Tribes Den Haag is gelegen in het centrum. Onder het pand bevindt zich een grote parkeergarage. Den Haag Centraal station is op loopafstand, hier vertrekken ook verschillende trams.

Meer informatie? Offerte aanvragen?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800 – 250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Tribes Den Haag

Vraag offerte aan

Adres:

Kalvermarkt 53
2522 CB Den Haag

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Samenkomen in het centrum van Den Haag

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE