Spido

Vergaderen, congressen en vieren op het water

Daarom

boekt u deze locatie
  • Uniek event met een constant wisselend decor
  • Uitgebreide vloot 
  • De culinaire wensen worden tot in de puntjes verzorgd
  • Moderne en nostalgische schepen

Assistent Manager Meeting Experts

Ferdi Steenbrink

Spido

Een varend event geeft iedere bijeenkomst een speciaal tintje. Met de veelzijdige vloot van Spido is er voor elk gezelschap een passend schip. Aan boord worden alle wensen op culinair gebied en entertainment vervuld. Catering, entertainment, audiovisuele middelen, vakbekwaam en vriendelijk personeel en een stijlvolle aankleding: Spido ontwikkelt een uniek programma dat tot in de kleinste details perfect wordt uitgevoerd.

Bevindt uw bedrijf zich aan of in de buurt van het water? In dat geval kan Spido ook in uw eigen omgeving de rol van gastheer vervullen. De schepen zijn nieuw en modern ingericht. De gasten worden met alle egards ontvangen door een crew die ervoor zorgt dat het gezelschap een onvergetelijke bijeenkomst heeft. Spido vaart een duidelijke koers die gekenmerkt wordt door kwaliteit en maatwerk.

Evenementen & Feesten
Spido verzorgt onder andere bruiloften, bedrijfspresentaties, recepties, feesten, vergaderingen en meer. Feestelijke gelegenheden zijn bij Spido van begin tot eind in goede handen. Spido adviseert graag over aspecten als aankleding, entertainment en catering. Verschillende seizoenen en/of feestdagen als Kerst, Pasen en Nieuwjaar worden vaak gebruikt voor de vormgeving van het thema en het programma. De duur van het programma en de datum bepaalt u uiteraard zelf.  

Eten & drinken
Elk geslaagd feest heeft culinaire hoogstandjes nodig. Het menu wordt naar wens, op de gelegenheid en het gezelschap afgestemd. Verse producten uit alle delen van de wereld vormen de basis voor genieten van pure culinaire klasse. Van een uitgebreid ontbijt, lichte lunch tot een exquise diner of vorstelijk partybuffet; de ervaren keukenbrigade gaat tot het uiterste voor u. 

Trouwen
Trouwen aan boord van Spido maakt van de speciale dag iets buitengewoons. Niet alleen is het voltrekken van het huwelijk aan boord iets bijzonders, maar ook het huwelijksfeest is onvergetelijk. Beleef uw bijzondere moment met familie en vrienden aan boord van onze stijlvolle schepen. 

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Belt u naar 0800 – 250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Spido

Vraag offerte aan

Adres:

Willemsplein 85
3016 DR  Rotterdam

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Vergaderen, congressen en vieren op het water

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE