Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht vormt hét vertrekpunt voor uw professionele koers

Daarom

boekt u deze locatie
  • Green Key Gold (milieubewust)
  • 5 vergaderhamerclassificatie
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Fitnessruimte aanwezig

Assistent Manager Meeting Experts

Ferdi Steenbrink

Postillion Hotel Dordrecht

Postillion Hotel Dordrecht is met haar ligging aan de A16 nabij Rotterdam de ideale plek voor vergaderingen en bijeenkomsten. De locatie beschikt over 17 zalen, geschikt voor groepen van 2 tot 700 personen. Daarnaast heeft het hotel 77 moderne kamers. Ook heeft het hotel het Green Key Gold keurmerk voor duurzaam ondernemen.

Zalen
Vergaderen bij Postillion Hotel Dordrecht is kiezen voor een volledig verzorgde vergadering. Met 17 zalen van verschillende afmetingen komt de locatie tegemoet aan al uw wensen en doelen. In elk vergaderarrangement zijn onder meer koffie- en theefaciliteiten, snelle Wifi en technische ondersteuning inbegrepen. Het Brainfood van Postillion zorgt voor een optimale concentratie tijdens uw vergadering.

Evenementen
Met een capaciteit tot 1500 personen is Postillion Hotel Dordrecht de ideale locatie voor uw congres, evenement, beurs of expositie. De locatie is zo ingericht dat er goed kan worden ingespeeld op uw wensen en doelen. Indien gewenst neemt uw persoonlijke meetinghost de diverse taken uit handen om uw evenement in goede banen te leiden.

Eten en drinken
Bij Postillion Hotel Dordrecht strijkt u neer voor heerlijk eten en drinken op elk moment van de dag. In het luxe, ruime restaurant bent u welkom voor een heerlijk ontbijt, uitgebreide lunch of verrassend diner. De Chef koks van Postillion hebben een uitgebreide menukaart samengesteld met heerlijke gerechten, passend bij het seizoen. 

Bereikbaarheid
Postillion Hotel Dordrecht ligt aan de A16, de snelweg van Breda naar Rotterdam, waar afslag 20 ('s-Gravendeel) u wijst naar het hotel. Het hotel heeft een eigen ruime parkeerterrein voor de deur, waar u gratis kunt parkeren.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Postillion Dordrecht

Vraag offerte aan

Adres:

Rijksstraatweg 30

3316 EH Dordrecht

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Postillion Hotel Dordrecht beschikt over 17 multifunctionele ruimtes

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE