Postillion Convention Centre WTC Rotterdam

Dé vergader- en trainingslocatie van Rotterdam

Daarom

boekt u deze locatie
  • 38 unieke zalen met een capaciteit van 5 tot 1000 personen
  • Fullservice concept
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Green Key niveau Goud (milieubewust)
  • 5 vergaderhamerclassificatie
  • Midden in het centrum van Rotterdam
  • Goed bereikbaar per auto en met ov

Meeting Expert

Ferdi Steenbrink

Postillion Convention Centre WTC Rotterdam

Midden in het zakelijk hart van Rotterdam bevindt zich Postillion Convention Centre WTC Rotterdam. De groene, elipsvormige kantoortoren en de statige trappen van het World Trade Center waarin het Convention Centre is gevestigd, creëren bij aankomst al een magische sfeer. Bij binnenkomst zal deze magische sfeer niet verdwijnen.

Zalen
Dit Convention Centre biedt u 38 unieke ruimten met een capaciteit van 5 tot 1000 personen en gecombineerd tot een veelvoud hiervan. Door de grote verscheidenheid in zalen – zowel in grootte als in sfeer en uitstraling – komt dit Convention Centre tegemoet aan alle mogelijke wensen en doelen. Niet voor niets beschikt deze Postillionlocatie over vijf vergaderhamers, toegekend door de Nationale Congres- en Vergaderclassificatie én heeft het niveau Goud behaald van het duurzaamheidskeurmerk The Green Key.

Bereikbaarheid
Postillion Convention Centre WTC Rotterdam bevindt zich midden in het centrum Rotterdam. Het is makkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het World Trade Center beschikt over een eigen inpandige parkeergarage waar gasten gemakkelijk kunnen parkeren. Met het openbaar vervoer stapt men voor de deur uit bij metro- of tramstation ‘Beurs’.

Meer informatie? Direct online reserveren?
Meer informatie? Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Postillion Rotterdam

Vraag offerte aan

Adres:

Lange Viestraat 351

3511 BK Utrecht

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Niveau Goud behaald van het duurzaamheidskeurmerk The Green Key

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE