NH Leeuwenhorst conference centre

Geniet van luxe kamers en veelzijdige faciliteiten in Noordwijk

Daarom

boekt u deze locatie
  •  Gelegen dichtbij het strand.
  • 20 min. vanaf het vliegveld
  • Het aqua Fitnesscentrum is voorzien van een zwembad, een spa, en een bowlingbaan binnen.

Manager Meeting Experts

Maura Welling

NH Leeuwenhorst conference centre

NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst bevindt zich dichtbij het strand, in een omgeving met vele tulpenvelden. Zowel Leiden, de Keukenhof als Amsterdam Airport Schiphol zijn goed bereikbaar vanaf het hotel en het hotel is geschikt voor zowel zakelijke gasten als vakantiegangers. Tevens kunt u uw auto kwijt op een van de 600 gratis parkeerplekken of een fiets huren om er op uit te gaan.

Eten & Drinken
Naast het grote assortiment aan vergaderzalen heeft het hotel verschillende bars en restaurants, waaronder; Dali & Gaudi restaurant, Sabor restaurant, Samuel’s restaurant, Cheers Sports Bar en Arista bar.

Evenementen, Feesten & Trouwen
Of u nou een feest, trouwerij of evenement wilt organiseren, alles kan geregeld en gepersonaliseerd worden van catering tot thema en aankleding van de zaal. 

Zalen
Met 120 zalen en een capaciteit voor maximaal 2000 personen in één zaal heeft het hotel zeker een geschikte zaal voor de grootte van uw groep. Van een vergadering tot een groot congres met 3D-holografische technologie, NH Noordwijk kan het verzorgen.

Kamers
NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst biedt standaard en superior kamers en telt totaal 513 kamers. Veel van deze kamers kijken uit over de tulpenvelden!

Voorzieningen
Het Aqua Fitness Centrum van het hotel heeft een verwarmd binnenzwembad, een fitnessruimte, solarium en spa. Verder heeft het hotel ook een bowlingbaan!

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

NH Leeuwenhorst

Vraag offerte aan

Adres:
Langelaan 3
2211 XT, Noordwijkerhout
Contactgegevens:
0800-250 60 60 (gratis)

Met maar liefst 120 luxe zalen is er ruimte voor ieder congres, feest of ander event

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE