NH Conference Centre Den Haag

Een centraal gelegen hotel dichtbij het centrum van Den Haag

Daarom

boekt u deze locatie
  • Onderdeel van het World Trade Center in Den Haag
  • Makkelijke toegang tot de zaken- en overheidsdistricten
  • Op vijf minuten van het historische centrum

Meeting Expert

Maura Welling

NH Conference Centre Den Haag

NH Conference Centre Den Haag neemt de hoogste verdiepingen van het World Trade Center in Den Haag in. Vanuit het hotel heeft u daarom uitzicht over de stad en verblijft u te midden van het zakelijke district van Den Haag. Het centrum van de stad bereikt u binnen 5 minuten met het openbaar vervoer.

Zalen
De 12 zalen van NH Conference Centre Den Haag kunnen een grote verscheidenheid aan evenementen accommoderen tot wel 500 personen. Recentelijk is de Holland Hall toegevoegd, de voormalige receptie van het WTC!

Eten & drinken
Restaurant Verne verwelkomt u graag. Verne is geïnspireerd door de reis om de wereld in 80 dagen van Jules Verne. Iedere twee maanden selecteert onze chef dan ook nieuwe internationale gerechten, waaronder een signature dish, vanuit 80 landen. Daarnaast is de Nice bar gevestigd in het restaurant.

Kamers
De kamers zijn ruim en modern, met hardhouten vloeren en de meeste met geweldig uitzicht. Op heldere dagen kunt u zelfs de zee zien! Tevens geniet u, zoals bij alle NH Hotels, van gratis Wi-Fi.
De kamers van NH Den Haag zijn modern ingericht, comfortabel en voorzien van veel daglicht. 

Voorzieningen
Gasten kunnen gratis gebruik maken van de fitnessruimte.

Bereikbaarheid
NH Conference Centre Den Haag is met zowel de auto, tram en trein gemakkelijk te bereiken. Met de auto kunt u het hotel bereiken via de A4, A13 en A12. Vanaf het station kunt u tram 3 of 4 nemen en uitstappen bij de eerste halte, Beatrixkwartier. Het hotel beschikt over eigen parkeergelegenheid.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

NH Den Haag

Vraag offerte aan

Adres:

Prinses Margrietplantsoen 100

2595 BR  Den Haag

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

De zalen van NH Conference Centre Den Haag kunnen tot wel 500 personen accommoderen

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE