Meeting House

Unieke locatie in het centrum van Dordrecht

Loading…

Daarom

boekt u deze locatie
  • Monumentaal pand
  • Voorzien van moderne faciliteiten
  • Gratis gebruik van apparatuur zoals laptop, flipovers, Beamer, schrijfwaren, WiFi
  • Midden in het centrum maar op loopafstand van treinstation en parkeergarage

Meeting Expert

Ferdi Steenbrink

Meeting House

Op een unieke locatie, in het hart van het historische centrum van Dordrecht, in een prachtig Rijksmonument is het Meeting House gevestigd. Meeting House is een inspirerende vergaderlocatie die bestaat uit diverse vergaderruimtes elk met een geheel eigen uitstraling. Met veel zorg zijn alle historische elementen gecombineerd met eigentijdse details. Uiteraard zijn alle vergaderruimtes voorzien van gratis WiFi en de meest moderne audiovisuele middelen.

Zalen
Meeting House beschikt over verschillende zalen. De Herenkamer is een sfeervolle ruimte die uitermate geschikt is voor informele bijeenkomsten. De Lunchruimte is een multifunctionele ruimte die geschikt is voor lunches en borrels maar ook zeer geschikt is als informele vergaderruimte. De eye-catcher is de oude kluis.

De conferentieruimte is een prachtige ruime zaal met een eigentijds karakter en is geschikt om uw conferentie of vergadering succesvol te laten verlopen. De zaal bevat moderne geluids-, en presentatieapparatuur.

Eten & drinken
Goede koffie en een lekkere lunch mogen niet ontbreken tijdens een bijeenkomst. Ook een sfeervolle afsluitende borrel met diverse warme en koude hapjes behoort tot de mogelijkheden. Naast diverse vergaderarrangementen, is het ook mogelijk om geheel op maat uw cateringswensen in te vullen.

Bereikbaarheid
Het Meeting House is centraal geleden in het historische centrum van Dordrecht. Het Meeting House ligt op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station Dordrecht en in de nabijheid van diverse parkeergarages. Met parking P1 (Drievriendenhof) heeft het Meeting House prijsafspraken zodat u tegen een gereduceerd tarief kunt parkeren (EUR 8,50 per dag).

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Belt u naar 0800 – 250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Meeting House

Vraag offerte aan

Adres:

Johan de Wittstraat 2
3311 KJ Dordrecht

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Monumentaal pand in het centrum van Dordrecht

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE