Louwman Museum

Het multifunctionele vergadermuseum van Den Haag

Loading…

Daarom

boekt u deze locatie
  • Modern gebouw voorzien van moderne faciliteiten
  • Gelegen op mooie open locatie
  • Diversiteit in zalen en mogelijkheden
  • Prachtige collectie automobielen

Manager Meeting Experts

Maura Welling

Louwman Museum

Het Louwman Museum is een kwalitatief hoogwaardige evenementenlocatie met vele mogelijkheden. Het museum is rustig gelegen, heeft een eigen parkeergarage en is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het OV. De professionele en ervaren eventmanagers denken altijd actief mee en vanaf het eerste contact tot aan de uitvoering is er één aanspreekpunt. Een evenement in het Louwman Museum staat garant voor een fantastische beleving waar mensen in een bijzondere omgeving samen kunnen komen voor een vergadering, congres, beurs, receptie, diner of feest.

Evenementen & feesten
Het Louwman Museum beschikt in totaal over negen ruimtes voor zakelijke evenementen. In samenwerking met Regardz zorgt de locatie ervoor dat iedere bijeenkomst aan al uw verwachtingen voldoet en aan niets ontbreekt.

Eten & drinken
De huiscateraar van het Louwman Museum is House of Lords. House of Lords organiseert persoonlijke en exclusieve catering; eten op hoogwaardig niveau gaat samen met discretie en integriteit. Het huis onderscheidt zich zowel in kwaliteit, dienstverlening en keukenniveau als in betrokkenheid van haar medewerkers ten opzichte van de opdrachtgever.

Bereikbaarheid
Het museum ligt op een mooie open locatie aan de rand van de stad Den Haag en is eenvoudig bereikbaar middels het openbaar vervoer of met de auto.

Het Louwman Museum beschikt over een ondergrondse parkeergarage met een capaciteit van 170 voertuigen. De ingang van de parkeerkelder bevindt zich aan de zijkant van het museum.

Meer informatie?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Belt u naar 0800 – 250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Louwman Museum

Vraag offerte aan

Adres:

Leidsestraatweg 57
2594 BB, Den Haag

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Het Louwman Museum beschikt in totaal over negen ruimtes voor zakelijke evenementen

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE