Leefgoed de Olifant

Midden in de weilanden en op steenworp afstand van Gouda en Rotterdam

Daarom

boekt u deze locatie
  • Vijf unieke locaties met uitzicht over de weilanden
  • Op steenworp afstand van Rotterdam en Gouda
  • Gratis parkeren
  • Recreatiegebied Hitland met golfbaan op loopafstand

Meeting Expert

Leotine Nieberg - van de Pol

Leefgoed de Olifant

Leefgoed de Olifant ligt in alle rust tussen de weilanden van het Hitlandgebied en op een steenworp afstand van Rotterdam. Op het parkachtige terrein staan vier aparte gebouwen, voorzien van alle gemakken om een vergadering of een receptie te houden. Uniek is de mogelijkheid om onder een ludieke tent met eigen sanitaire voorzieningen buiten te vergaderen.

Zalen 
Op Leefgoed de Olifant vindt u geen zalen in een gebouw, maar vrijstaande opstallen met ieder een zaal. Zo’n plek met eigen voorzieningen geeft een zekere intimiteit. Dit is zeer geschikt is voor relaxte workshops of cursussen, mini-congressen, voorlichtingsbijeenkomsten of een meeting buiten de normale werkomgeving.

Eten & drinken
Geniet in restaurant en theehuis De Dames van smaakvolle, eigentijdse gerechten. Met veel liefde gemaakt van biologische streekproducten. Vanuit dit restaurant vindt ook de catering plaats van de locaties. Bij mooi weer kunt u plaats nemen op het verwarmde en overdekte terras.

Evenementen, feesten en trouwen
Elk feest of event is een onvergetelijke ervaring op Leefgoed de Olifant. Een unieke omgeving met prachtig uitzicht over de weilanden. Er zijn locaties tot 150 personen voor recepties, vergaderingen, intieme feesten of een bruiloft in de gemeente Zuidplas.

Overnachten
Op Leefgoed de Olifant zijn er geen overnachtingsmogelijkheden. Het Leefgoed werkt wel samen met het bekende Van der Valk Hotel Rotterdam/Nieuwerkerk aan den IJssel. Voor het vervoer naar het hotel regelt Leefgoed de Olifant taxi busjes tegen betaling. 

Bereikbaarheid
Leefgoed de Olifant ligt vlakbij de A12 tussen Rotterdam en Gouda, vlakbij de voet/fiets-veerverbinding tussen Ouderkerk aan den IJssel en het buurtschap Ver Hitland. Parkeren is gratis. Het ligt op loopafstand van Metrostation Capelle Schollevaar.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Leefgoed de Olifant

Vraag offerte aan

Adres:

Groenendijk 325
2911 BB   Nieuwerkerk aan den IJssel

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Midden in de weilanden voor een rustgevende vergadering

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE