Internationaal Perscentrum Nieuwspoort

Een internationaal perscentrum gelegen in het centrum van Den Haag

Daarom

boekt u deze locatie
  • Gelegen naast de Tweede Kamer
  • Centrale locatie in Den Haag
  • Flexibel

Manager Meeting Experts

Maura Welling

Internationaal Perscentrum Nieuwspoort

Naast de Tweede Kamer bevindt u zich bij Perscentrum Nieuwspoort midden in het centrum van Politiek Den Haag. Wilt u een bijeenkomst organiseren waarbij politici aanwezig moeten zijn; de lokale Haagsche politiek, maar ook de Kamerleden en het kabinet bevinden zich op steenworp afstand van Nieuwspoort. Het vaste team staat altijd voor u klaar, is op elkaar ingespeeld en geen wens is onmogelijk.  

Perscentrum Nieuwspoort is er om het laatste nieuws te delen en is een onder Haagsche politici en pers zeer bekende ontmoetingsplaats in hartje Den Haag. Nieuwspoort heeft een restaurant met eigen keuken en vijf moderne zalen voorzien van alle faciliteiten

Eten & Drinken
Uit de eigen keuken van de locatie wordt dagelijks alles vers bereid. Naast ontbijt, lunch en diner zijn er voor de snelle service ook dagschotels en is er een plateservice. Ook alle gewenst broodjes en hapjes, van echt Hollands of juist exclusief culinair, worden vers bereid ten behoeve van bijeenkomsten in de zalen.

Evenementen en feesten
Bij evenementen en feesten kunt u denken aan lezingen, een uitslagenavond van verkiezingen of een diner met een thema. Alles is bespreekbaar, eventueel ook in het weekend.

Zalen
De vijf zalen van Nieuwspoort kunnen afzonderlijk en gecombineerd in gebruik worden genomen, De zalen zijn modern ingericht met sfeervolle verlichting, eventueel in verschillende kleurtonen. U kunt de zalen aankleden naar eigen wens.

Bereikbaarheid
Nieuwspoort bevindt zich op loopafstand van het Centraal station van Den Haag en tevens op loopafstand van drie parkeergarages. Zeer goed bereikbaar met bus en/of tram.

Voorzieningen
Nieuwspoort kan aan al uw culinaire wensen voldoen en biedt u alle mogelijkheden op audiovisueel gebied.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Belt u naar 0800 – 250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Nieuwspoort

Vraag offerte aan

Adres:

Lange Poten 10
2564 VG, Den Haag

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Alle zalen van Nieuwspoort zijn modern en sfeervol ingericht

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE