Igluu Den Haag

Bijeenkomen in de mooie Haagse binnenstad

Daarom

boekt u deze locatie
  • 10 vergaderzalen en –lounges
  • In de Haagse binnenstad
  • Dichtbij het station gelegen
  • Flexibele werkplekken en focusplekken
  • Prachtige trouwlocatie

Assistent Manager Meeting Experts

Ferdi Steenbrink

Igluu Den Haag

Op zoek naar een inspirerende locatie voor een vergadering, training, evenement, receptie, expositie, congres of conferentie? Igluu biedt aantrekkelijke vergaderruimtes aan in de binnenstad van Den Haag. Igluu biedt naast vergaderfaciliteiten ook de mogelijkheid om gebruik te maken van flexibele werkplekken en focusplekken. Van alle gemakken voorzien en met een uitstekende service!

Eten & drinken
U kunt uw bijeenkomst bij Igluu combineren met een ontbijt, lunch, diner of borrel. Er wordt uiteraard graag rekening gehouden met de wensen van uw (internationale) gasten.          

Evenementen
Een geslaagd evenement? Dat kan bij Igluu Den Haag! Organiseert u een groot evenement en kunt u daarbij wel wat ondersteuning gebruiken? Igluu biedt u in samenwerking met Regardz - naast verzorgde ruimtes voor grote groepen - inhoudelijke en organisatorische ondersteuning op maat. Ook heeft Igluu Den Haag een unieke en geschikte ruimte voor een trouwplechtigheid of receptie. 

Zalen
Igluu heeft 10 vergaderzalen en –lounges. Variërend van intieme ruimtes voor kleine groepen tot en met de Majesteit-zaal met een capaciteit tot 200 personen, twee voortreffelijke dakterrassen met uitzicht over de Haagse binnenstad.

Bereikbaarheid
Igluu ligt in de Haagse binnenstad, aan de Mauritskade, vlakbij de Denneweg. De talloze hotels, winkels, cafes en restaurants zorgen voor een dynamische en sfeervolle omgeving. Vanaf het Centraal Station loopt u binnen 15 minuten naar Igluu Den Haag.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Igluu Den Haag

Vraag offerte aan

Adres:

Louis Couperusplein2
2514 HP Den Haag

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Van alle gemakken voorzien, met een uitstekende service!

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE