Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague Scheveningen

Ervaar de comfort en historie van het Kurhaus

Daarom

boekt u deze locatie


• Unieke locatie aan de Boulevard van Scheveningen

• Vergaderen in een inspirerende omgeving

• 8 prachtige vergaderzalen

• Kamers met uitzicht op zee

• Puur genieten in de Wellness

Meeting Expert

Leotine Nieberg-van de Pol

Grand Hotel Amrâth Kurhaus The Hague Scheveningen

Het Kurhaus is van oudsher dé place to be voor zakelijke bijeenkomsten of privéaangelegenheden. De ligging aan de Noordzee biedt congresgangers een ontspannen pauze en een prachtig uitzicht. Of het nu gaat om de ruimtelijke aankleding, een themamenu of de unieke ontvangst voor uw hooggewaardeerde klanten; het team staat altijd voor u klaar om uw bijeenkomst tot een succes te maken.

Eten & Drinken
Het luxueuze full American breakfast buffet wordt geserveerd in restaurant Waves at the Kurhaus, waardoor u ook in de ochtend al kunt genieten van het rustgevende uitzicht op het strand en de Noordzee.

Evenementen & Feesten
In de prachtige, majestueuze Kurzaal is in principe alles mogelijk. U kunt er dineren, dansen, concerten geven, tentoonstellen en recepties houden. Tevens is het mogelijk om de galerij op de eerste etage erbij te betrekken, die uitkijkt op de zaal. 

Zalen
Voor vergaderingen, presentaties en diners biedt Grand Hotel Amrâth Kurhaus diverse vertrekken; van ruime conferentiezalen tot de prachtige Spiegelzaal en de Cor Ruys zaal met een sfeervolle open haard en kroonluchters. Het hotel biedt plaats aan groepen van verschillende groottes, variërend van twee tot 1250 personen.

Trouwen
Het Kurhaus is door de gemeente erkend als trouwlocatie en beschikt over twee prachtige zalen die in stijl bijdragen aan de plechtigheid; de Spiegelzaal en de Cor Ruyszaal. De twee zalen zijn beide romantisch en chic tegelijk. De geslepen spiegels en de kristallen kroonluchters zorgen in de Spiegelzaal voor een glinsterend lichteffect dat het bruidspaar zal laten stralen. Ook de Cor Ruyszaal is sprookjesachtig mooi.

Bereikbaarheid
Als hotelgast kunt u gebruik maken van de valet parkingservice. De kosten hiervan bedragen € 35.00 per overnachting. De capaciteit van de parking is gelimiteerd en parkeren is daarom op basis van beschikbaarheid. Parkeergarage BKS Parking Kurhaus is om de hoek, op 3 minuten loopafstand. Hiernaast is Het Kurhaus eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Hotel Amrâth Kurhaus

Vraag offerte aan

Adres:

Gevers Deynootplein 30

2586 CK Den Haag

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Het Kurhaus beschikt over 8 luxe, sfeervolle zalen

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE