Flora Boskoop

Ideale locatie voor uw zakelijke bijeenkomst, jubileum of huwelijksdag

Daarom

boekt u deze locatie
  • Ruime gratis parkeergelegenheid naast het gebouw

  • Rustig gelegen, met op loopafstand het prachtige Rosarium (rozentuin)

  • Flexibel in te richten zalen

  • Diverse mogelijkheden voor kleine en grote gezelschappen
  • Totaalcapaciteit tot 800 personen

Meeting Expert

Ferdi Steenbrink

Flora Boskoop

Flora Boskoop is een unieke en inspirerende locatie midden in het Groene Hart. De sfeervol ingerichte zalen zijn flexibel te gebruiken en te combineren. Het pand met de naastgelegen Rozentuin vormen een prachtig decor voor ieder event. Er zijn legio mogelijkheden voor kleine en grote gezelschappen.

Eten & Drinken
De locatie beschikt over ruime cateringmogelijkheden in eigen beheer. Daarnaast is er op de locatie een Grand Café gelegen (Roos eten & drinken). Ook geëxploiteerd door Flora party & event. Alle wensen qua catering zijn bespreekbaar.

Externe catering is niet toegestaan.

Evenementen en feesten
Flora party & event verzorgt voor elke gelegenheid de juiste invulling en sfeer. Samen met u wordt gekeken naar wat bij u en uw gezelschap past; een diner, buffet, walking diner, high tea of toch een brunch? Dit zodat uw huwelijksjubileum, verjaardag, reünie of andere mooie gelegenheid een feest wordt om jaren van na te genieten.

Zalen
De locatie beschikt over 4 zalen; Theaterzaal, Mulder Foyer, Rosariumzaal & Parq Lounge. Deze sfeervol ingerichte zalen zijn flexibel te gebruiken en te combineren.

Trouwen
Flora Boskoop is dé perfectie trouwlocatie voor de verzorging voor de gehele huwelijksdag. Flora Boskoop beschikt over diverse sfeervolle zalen. Dit maakt de locatie geschikt voor grote en kleine gezelschappen. Nog een voordeel is dat, doordat er gewisseld kan worden van zaal, de verschillende delen van de huwelijksdag moeiteloos in elkaar kunnen overlopen. Vergeet niet de prachtige rozentuin waar de huwelijksceremonie maar ook de fotoreportage gedaan kan worden.

Flora Boskoop is een officiële trouwlocatie in de gemeente Alphen aan den Rijn.

Voorzieningen
De locatie heeft een eigen gratis parkeerterrein, invalidetoilet, mogelijkheid voor parkeren voor bussen, 2 oplaadpunten voor elektrische auto’s aan de overzijde openbaar) en een lift naar de 1e verdieping (Parq Lounge). Uitgebreide audiovisuele middelen op aanvraag.
WiFi in de theaterzaal is ook op aanvraag, in de overige zalen is wel WiFi beschikbaar.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Belt u naar 0800 – 250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Flora Boskoop

Vraag offerte aan

Adres:

Parklaan 4,
2771 GB Boskoop

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Flora party & event verzorgt voor elke gelegenheid de juiste invulling en sfeer.

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE