Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag

Vlakbij het strand van Scheveningen

Daarom

Boekt u deze locatie
  • Nabij het centrum van Den Haag
  • Vlakbij het strand van Scheveningen
  • Goed bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer
  • Genoeg vertier in de omgeving: cultuur en historie; Binnenhof, Paleis Noordeinde, Vredespaleis, Madurodam.

Manager Meeting Experts

Maura Welling

Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag

Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag ligt nabij het centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen en beschikt over 96 comfortabele hotelkamers, 7 vergaderzalen, een culinair à la carte restaurant, gezellige bar, ruim terras en fitnessruimte. 

Zalen
Verblijven in het moderne Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag is een plezierige ervaring voor de zakelijke gast. Het hotel beschikt over diverse zalen met vergadermogelijkheden. 

Eten & drinken
Het culinaire hart van Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag is het à la carte restaurant Chiparus. Deze naam komt van Demetre Chiparus (1886-1947), een van de beroemdste beeldhouwers van de art deco die vooral kleinschalige beelden van brons en ivoor maakte. Een aantal van zijn beelden zijn te bewonderen in het restaurant. 

Evenementen & feesten
Door de verschillende afmetingen van de zalen en de mogelijkheid om zalen aan elkaar te koppelen, kunnen er uiteenlopende evenementen georganiseerd worden. Daarbij is er de beschikking over moderne communicatie- en vergaderapparatuur. Naast de mogelijkheid om vergaderingen te organiseren, lenen de ruimtes zich bijzonder goed voor een congres, diner, receptie of trouwfeest.

Trouwen
Bij Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag kunt u uw feest vieren in een groene omgeving aan het water. De ruime multifunctionele zalen zijn geschikt voor uw receptie, een heerlijk dinerbuffet of een spetterend feest.

Kamers
Het hotel beschikt over maar liefst 96 hotelkamers, waarvan:
• 40 tweepersoonskamers comfort met douche
• 48 tweepersoonskamers comfort met douche en balkon
• 4 driepersoonskamers met douche en balkon
• 4 suites

Bereikbaarheid
Fletcher Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag is het perfecte 4-sterren hotel nabij het centrum van Den Haag en Scheveningen, op enkele minuten van de snelwegen A4, A12 en A13. Tevens is het hotel gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Meer informatie? Vrijblijvende offerte?
Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden. Bel naar ons gratis nummer 0800-250 60 60 of stuur een e-mail naar: MeetingExpert@regardz.nl.

Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag

Vraag offerte aan

Adres:

Weigelia 22
2262 AB Leidschendam

Contactgegevens:

0800-250 60 60 (gratis)

Verblijven in het moderne Hotel is een plezierige ervaring voor de zakelijke gast

TOPLOCATIES

ONTDEK DE MEEST GEBOEKTE LOCATIES IN NEDERLAND
Loading…
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE